Коментари - Apple не може да продава ”Watch” в Швейцария | IT.dir.bg
назад

Apple не може да продава ”Watch” в Швейцария

Apple ще бъде лишена от възможността да продава своя смарт часовник Watch на пазара в най-„часовникарската” страна в света – Швейцария, поне до края на годината

Обратно в новината

Коментари - Apple не може да продава ”Watch” в Швейцария | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изключително опасен з а околните античовешки уред сниман на ръкат а на измамена жертва е коментара на въздуха на снимката.//твръди се че това е ново мощно вражеско античовешко и антиприродно оръжие

коку

Абе като те гледам теб как си поразен и то без тези оръжия... не знам кой и как ще се опази...

Умряла скумрия. Часовник-смарт има смисъл когато е като модела на Самсунг. Часовник с телефон. Освен придатък на смартфона, можеш да го ползваш автономно и можеш да звъниш, даслушашмузика, инфо за времетои т.н. Ейпъл за да успеят трябва да патентоват един човешкиатрибут: или iHi или iPuka Тогава ще са нъмбър 1.

Този часовник ще е часовникът, от който Самшит и всички тем подобни измъчени копирачи ще копи пействат от тук насетне. Има функционалност, направена с мисъл, а не просто да направиш смален телефон за китката.

Основното неудобство на този часовник-компютър е малкия размер. Хора с късогледство и възрастни няма да могат да го ползуват. Информацията е гигантска, но трябва да имате под ръка лупа. Това значи, че този продукт е непригоден за масово ползуване, тоест е една модна "изгъзица".

Като видя швейцарец с Apple часовник, ще се извиня на целия форум!

rado_7_6@

Така или иначе уоча тръгва първоначално във франс и дойчланд у континентална ойропа и който не е спал в час по география се сеща къде се намира швейцария. Но ще е забавно ябълския часовник като почне директно да се продава там, да. Е, на разни симпатяги лежащи на стара слава няма да им е много забавно, но такъв е живота - идва новото и пуска водата на старото дето се вика :D

Аз пък си мисля , че тази фирма няма да има нищо против Apple да нарушат патента и да вземат някой лев.

Изводите от тазия статия са два. 1. Швейцария защитава родния бизнес, което е съвсем нормално за всяка цивилизована страна. 2. За фирмите от ранга на Епъл не е проблем да нарушават законите, защото имат достатъчно средства, с които могат да си купят цели държави.

Ебахти, отвратителния часовник.

Стои много добре на гейзери.

На селяндури обаче не, то затова е и коментарът ти де ;)

Добре защитаваш лобито!

Това недоразумение може и да се продава на други места, но няма да се купува никъде!!!

А, ще се купува бе. Всеки уважаващ себе си тарикат дето има играчка ифон ще търчи и за играчка часовник ифон.

но Eйпъл ще може да го продава в Констанц rи Базел

Вземи се научи как се произнася и пише името на тази фирма, че ме нервиш вече!

И как се пише името на тая фирма на български бе, НЕРВАК ? И кво ще направиш като те НЕРВИ? Ще го баннеш ли? Ще го хакнеш ли? На кого му пука дали си се нервирал???

"Срокът на патента изтича на 5 декември тази година, след което швейцарският пазар ще се отвори за Apple Watch. " Колко ли ги е яд собствениците на патента, че е бил само за 20, ане за 21 години примерно...

То пък швейцарците ще се избият за "апле" часовници.

"Възможно е обаче Apple да наруши патентното законодателство и по-късно да си плати за това" Това ми прилича на действията на мутрите в БГ - е какво от това, че карах в насрещното - ще си платя глобата и готово. Големите корпорации често се фукат и парадират с етичните си кодекси за служители. Много е тъпо когато по-толкова елементарен начин плюят насреща ни и се правят на светци. (П.С. Миналата седмица и аз минах своето задължително вътрешно фирмено обучения по етика и т.н в нашата /американска/ корпорация)

Работата е там, че собствениците отгоре са едни и същи. Ако едната компания съди другата е все едно да преместят пари от единия джоб в другия. Но в добавка да платят сума пари на адвокати.