Siri бе жестоко разкритикувана от китайските потребители

Асистентът на Apple нe oбявявa бpoя злaтни мeдaли нa нaциoнaлния oтбop нa Kитaй

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е вярно, току що проверих с моя Айфон. Изглежда е типична пропаганда сърповете и чуковете. В крайна сметка САЩ завърши на първо място.

Отново го пиша: Suni Lee събра погледите на Олимпиадата в гимнастиката. Феноменална. Но родителите и са ЛАОСЦИ (южнокитайци) а тя е АМЕРИКАНКА. Katelyn Ohashi обаче ми е любимката. Преди 2 г бе #1 в света. А тя е японка-американка. Феноменална и на земя и на висилка. Няма друга да падне от 3 метра на шпагат и да се изправи от шпагат на крака права. Не броя на медалите на една държава са важни а КРАСОТАТА НА СПОРТА. Идалин Диас взе първо злато за Филипините. Това бе и красиво и емоционално. Още повече че остави китайката след себе си със сребро. Докато Китай брои медали с Apple приложение....Филипините танцуват.

Кой по дяволите ползва ябълки в Китай, това все едно хладилник за ескимосите. Глупости та дрънкат, просто требе да има чуваемост за въшливия бранд, след измененията които натвориха в сървиза незнам как ги има още.

Всеки китаец, който може да си го позволи ползва Айфон в Китай. Това е най-печелившия пазар на Апъл. Хайде сега замлъквай и се извини за болшевишката дезинформация.

Е, какво друго да очакваш от гнилата ябълка!...

Каква трагедия! Това не го пожелавам и на най големият си враг!

сам

със сигурност не е случайно...как пук точно на Китай не излизат резултатите, а не напр. на Зимбабве..

Айде пак китайски конспирации... Идиотщини...

Siri е една безполезна глупост в надценените тухли Iphone

Ти нали си умен и си разкрил измамата... Айфон 12 е с най-бързият процесор ие по-евтин, от прекия си конкурент на Самсунг.

Siri наистина е голяма глупост и единствено по глупост го бие фиджет спинъра

е, т'ва си е пълна лъжа от всякъде! :-D Само един проЗд Ейпълист може да твърди такива абсурди...