Коментари - Японската мафия с официален сайт | IT.dir.bg
назад

Японската мафия с официален сайт

Японската мафия якудза пусна свой официален интернет сайт, на който е качен "корпоративният" химн.

Обратно в новината

Коментари - Японската мафия с официален сайт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Японците доста са закъснели, защото ние, още от началото на прехода тук всичко си е официално, и законно така, че въпросът за незаконност въобще не е стоял. Както по долу са написали то, общо взето за нашата си преди всичко държавна в целият си спектър мафия, най точно може да се обобщи... Тамагочи гуши... Къде сме ние, къде японците особено, ако трябва да се помогне доброволно, и безвъзмездно на слабите, бедните и болните...

Луди хора са тия японци...

Е, нашата мафия си има един парламент, един министерски съвет, едно президентство и няколко милиона симпатизанти.

Ако погледнете в историята ще видите,че всички мафии са възникнали именно като защитни организации на слабите и онеправданите!И японската и китайската и италианската,а по късно са се изродили като организации в държавата които действат по свои правила и закони.Това че някои от тях са запазили първоначалните ценности е много...хмммм показателно!

Японците най-накрая ни стигнаха. Нашата мафия отдавна си има сайтове! Всяка партия у нас (БСП, СДС, ГЕРБ, ДПС, Атака.. НДСВ.. и т.н.) има сайт от много години...

нашата е ,,25 години бкп-гуши и смучи,,!!! имаме борба между клановете но иначе ,,ядат,, на една маса!!! кланове-с местан-сан, боико-сан, серго-сан ,радан-сан,дал-сан!!!

абсолутно съм сугласен с теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз като погледна бюлетините за изборите - отчетът е пълен...

То и нашите мафиоти си имат сайтове отдавна. Напишете в Google БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака и все на мафиотски сайтове ще попаднете.

Жоре, тука верно има много селяндури

"За разлика от италианската и китайската мафия, якудза де юре не е незаконна." Нищо ново - и нашата мафия си е законна, даже си има Правителство

Глупости,всяка окумуш мафия отдавна си има голям законен бизнес,депутати и т.н.В момента Ндрагора строи експото в Милано,предпочитаният бизнес е точно строителството,всякаква асоциация с магистрали и ГЕРБ е на ваша отговорност

Гледах преди време документален филм на АРТЕ за японската мафия, с интервюта с мафиотите, за бизнеса им и какво ли не, направо се изумих, защото ставаше дума за мафиоти, а те си имат всичко законно и приемат журналята и им дават обяснения. накрая се оказа, че босът им се самоуби, защото нещо беше сбъркал в бизнеса и честта му не позволяваше да живее повече. Изумително, чудих се това наистина ли е якудза, името на самоубилият се е известно, за жалост забравям имена. Те имаха и социална дейнаст, нашата БПЦ дори не е и сънувала за подобна подкрепа на слабите, болните и децата. Та - объркаха ми се представите напълно. Якудза, нещо като благотворителна организация.

Като ти спрат пред магазинчето/ресторанта и почнеш да им плащаш такса охрана колкото ти е наема, пак да се сетиш за социалната им дейност ... и като спреш да им плащаш като ти почупят капачките на колената , пак гледай фимлчето :) ...

И нашата мафия си има сайт: parliament . bg/

като чета разбирам, че сте станали големи философи и политиката на дрдругите държави, защо не си гледате вашите скъсани черги....

В действителност - и Япония не е това което се представя като фасада за туристите. Има си и корупция и нарушаване на всякакви права. Мафията контролира доста голяма част от бизнеса. Но понеже са богати, правителството успява да поддържа някакъв баланс.

е поне не е както в Русия, мафията - олигарсите, приятели на Путин да контролират 100% от бизнеса !

Истината е, че в Япония почти няма сектор, в който да не е замесена якудза: от пачинко и хостес клубове, до тежка индустрия и внос. Досега обаче, имаше негласно споразумение с полиция и власти, да поддържат нисък обществен и медиен профил. Малко невероятна ми се струва новината, но ако е така, обществеността ще надигне глас. Японците не обичат да им се набива в очите мръсната страна на бизнеса.

Тия са назад нашите мафиоти и телевизии си имат.

нормално е като си имат държава значи си имат всичко... даже и народ. Ама ние сме си виновни, че ги търпим...

"За разлика от италианската и китайската мафия, якудза де юре не е незаконна" абе пичове журналета, напишете моля ви се yamaguchi-gumi в уикипедия и ми кажете коя от дейностите на тая групировка не ви се струва незаконна. Балъци.

Не си прав, има си официален синдикат и си ги водят на отчет точно.

направо си е легална организацията While not illegal, the larger organized crime groups are recognized and regulated under the organized crime control laws.

А нашата, както всички знаем, има собствена държава с всички атрибути: международни граници, знаме, държавен герб и печат, правителство и чиновници, член е на НАТО и на ЕС. Джапанките да дойдат да се учат.

Нашата е Тамагочи-Гъчи... гледаме си ги като тамагочита, вместо да им хвърлим един як пердах...

Ако имаш предвид Пеевски, не е -Гъчи, а -Гуци...

е тамагочи мухи...)))

Ха, кво знаят японците за мафия и далавери. Наще боготворени мутри оперират в цял свят даже в щатите излезе термин ugly face, даже една наша мутреса се докопа и до най-влиятелния човек в италия.

Ми да, що не. Как нашата ГЕРБ си има собствен сайт?

Не политизирайте и тази секция на сайта, че остана една от малкото, които чета. Опорните точки - на друго място.

Еми какво, кефи ли ви че живеете в мутренска държава? Мен не ме кефи. Затова политизирам. И ще политизирам, докато България не стане нормална държава. Малка, но нормална. Като Швеция или Финландия например. Финландия даже има по-малко население от България - близо 5 милиона и половина души. Но не се притесняват и не правят трагедия от това. А Люксембург пък е направо микроскопична държава в сравнение с България. Ако бяхме като тях, тогава щях да се интересувам от много други неща които нямат нищо общо с политиката. Например, много популярното в цял свят Радио Люксембург.

Точно пък тази секция на сайта е най-куца и тук са най-неграмотните статии, тотални глупости, лъжи и измислици.

Селски,разбрахме колко си "имигрант"-на село но децата в чужбина....браво за фантазията:))))

Да си МАФИОТ - това звучи гордо.На това му се казва алфа безумие :)

Да, нашата полиция също като японската само регистрира слабоумните мутроподобни. Егати, направо ме е срам-толкова куфарчета, банки, еврофондове, хотели...как един не създаде империя тип Рокфелер, Мадок или Хилтън?! Всички стигат до някой порутен бордей-чалгатека и изшмъркани банкноти тук-там..

Когато си имат парламент и правителство... да се обадят на БСП/ДПС :)

Вече даже и в чужди държави се разрастват :)

Нашата е по-напред , има си банка, застрахователна и самолетна компании ,хотели и заведения и др., телевизия, радио и преса , собствен град и куп депутати - японците малки първолаци в сравнение л