Скоро може да бъде възстановен изчезнал вид двуутробно животно

Напредъкът в биотехнологиите може да възвърне популацията на изчезналия преди век тасманийския вълк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лошо първо да се научат да лекуват хората, а после да си играят с гените. Няма една болест която да се лекува 100% при всички хора! За вирусите и борбата с тях няма да говорим.

И дори да се роди такова въче, с кой ще се чифтосва? Или ще клонират две еднакви и очакват да имат здраво потомство? По-добре да пришият една торба към истински вък и готово.

Как точно бил изчезнал преди 2000 години, а пък последния екземпляр починал през 1939-та година?... Май пак някой се е объркал... Иначе, както е видно, Човекът, влиза в ролята на своя Създател, започвайки да експериментира и да създава живот. Да видим, до къде ще го докара...

Да си чел по-внимателно. Изчезнал в Австралия преди 2000 години, а последният екземпляр е от Тасмания.

Вече съм си поръчал един в амазон, за домашен любимец.

Изчезнал преди 2000 години, но последният екземпляр умрял през 1936 г. Това преди Христа ли е било?

Преди 2000 години изчезнал на Австралийския континент. През 1936г. упрял последният жив на земята. Умрял е на остров Тасмания. Дали можеш да четеш с разбиране?

он не читатель!

Написах същото по-нагоре, но с по-малко думи.

В случая ще подкрепя оплакващия се. Вашето обяснение е недвусмислено и ясно. Това, което пише в статията е, че е изчезнал в Австралия (не австралийския континент!), а последният екземпляр е умрял на АВСТРАЛИЙСКИЯ о-в Тасмания. В статията явно Австралия се ползва веднъж като името на континента и втори път като името на държавата, което лесно довежда до объркването. Малко разбиране и съпричастност към проблемите на другите не вредят.