Слънцето днес започва да чертае интересен феномен с форма на традиционната българска сурвачка

Истинското и средното Слънце се изравняват четири пъти в годината– около датите 15 април, 13 юни, 1 септември и 25 декември

Обратно в новината

Коментари - Слънцето днес започва да чертае интересен феномен с форма на традиционната българска сурвачка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече българи-юнаци? Не е сурвачка, винкел е, съ общиха от Пеуник. Така, да има за зор заман като додат с Голфо.....

и вселената е като картата на Бг. Мегаломанията на куманисишеския башибузук ви напарви да сте въшкарници сибирски и нема отърване, генетично е, по късно слезли от клона!!

Не става само четене, требе и РАЗБИРАНЕ, но ти и другите като тебе не разбираш. Българомразците като тебе никога няма да разберете кои са БЪЛГАРИТЕ! Българите сме кредиторите на човешката история на Планетата Земя! И е прекрасно, че има такива учени българи като физикът Пенчо Маркишки, които ни го доказват. И още доказателства ще има от нашата Галактика. Земята ще се отвори и ще се разбере кои са българите! Казала е най-добрата българска пророчица със световна известност. Не вярвате българомразците продажни, но ще се наложи да повярвате.

Предпочитам академик от БАН да прави аналогия на аналемата със сурвачката, отколкото непоръбен джендър нихилист да вика Тенкю!

От древните пиктограми е видно, че сурвачката и тракийския шлем са атрибути на слънчевия бог БААЛ, а седемте джуджета присъстват в неговото обкръжение. От всичко следва че името българи произлиза от БААЛ ГУРИ т.е. жреците на БААЛ, които са останали след клането от еврейския пророк Илия.

Бихме и македонците вече по национализъм. Те баш за слънцето не се бяха сетили.

Както личи от коментарите, тук има твърде много специалисти космонавти, изказали експертни мнения още след сутрешния махмурлук. Трябва повечко да се чете и по-малко да се пие.

Христос Воскресе, мили хора! Да си пожелаем мир в сърцата, уют в домовете и една по-хубава България!

И да си пожелаем да запомним кога Христос се е родил и кога е възкръснал.

Либералдемократичните болшевици незнаят как да изплюят нападането на Париж през този най голям празник за християните от чужди религии.....

Аз пък виждам форма на едни страхотни цици.

Аз какво и да гледам все цици виждам.

България ке пребъде коги се появи сурвачката !!! ......българите са велика нация от тях е тръгнала писмеността на всички славяни !

Значи пак ще ни сурвакат с нещо ново! Такса слънце, защото прави едни такива странни движения по небето и трябва нов данък! За глобалното затопляне , пак по негова вина има отделна такса, също и за въглеродните емисии!

Не знам какъв интересен феномен чертае слънцето, но знам, че чета феноменални простотии. Тенкю Dir

Благодаря.Интересна информация.Честито Рождество.Щастие на всички

Го някак си по простичко,пълно е с путинокретени все пак

нещастник само това ли ти е в мозъка омразата? да ти се връща на тебе и на семейството ти само омраза, само омраза, която непрекъснато САМ отправяш!

Си този който мрази като гледам.Хаха

Кретен си. Това е най краткото

Болен си, Кретен!

Да, Слънцето е българско! Там са стъпили първите прабългарски астронавти по времето на хан Аспарух. И сега могат да се видят с мощни телескопи следите върху Слънцето, оставени от копитата на българските коне, както и от джапанките на Пагане, която е била физик- астролог на борда на космическия кораб -Тангра 11, акостиаол върху Слънцето в далечната 689-та година! Чертало българска суровачка... Малоумници!

И децата знаят, че първите, акостирали на слънцето са македонските царе Филип и Александър, затова и на днешния македонски флаг е изобразено слънцето.

Филип и Сандо!

и вселената е като картата на Бг. Мегаломанията на куманисишеския башибузук ви напарви да сте въшкарници сибирски и нема отърване, генетично е, по късно слезли от клона!!

Тва Ванга го е предрекла преди 30 години, както и новата гражданска война в САЩ, когато се появи сурвачката.

че става въпрос за Суровикин,не ли?

Честито рождество Христово. Разобличителя

Сурвачки, сърми, глупости и оглушително ярко мълчание за корупционния шамар, който изяде каскета от Америка. Дирници, Вие копаете дъното - скоро ще стигнете помията на нидялку.

В смисъл, че българският главен прокурор не "изпълнява" щатските санкции по отношение на български граждани, което ... и т.н.

В смисъл, че целият свят вижда в каква кочина е превърната държавата ни след 12 години управление на ДС (т.е. Герб и Дпс), само у нас каскета и шефа му се правят на луди. И после що не ни искали в Шенген- ми щото тулупа е синоним на корупция в целия свят. Най-накрая някой да ви го каже в прав текст - като на прости хора.

Дир като още един път извадите някой от БАН да приказва някакви врели некипели спирам да ви чета окончателно.