Коментари - Фатално слънчево изригване след 750 години | IT.dir.bg
назад

Фатално слънчево изригване след 750 години

Учени от Харвардския университет прогнозираха фатално слънчево изригване, с опустошителни икономически и технологични загуби за човечеството.

Обратно в новината

Коментари - Фатално слънчево изригване след 750 години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вах мааму це си загувя пенцията.

Тъкмо ще си оправим държавата и пак назад

Хм? Поживём - увидим. 750 години само, ей къдей

10^24 съвсем не е 1024, а е 1000000000000000000000000 усещате ли разликата? Мислете като превеждате, и без това некадърно.

Слънчевото изригване, което ще промени света! Смъртоносен изстрел - Момента приближава https://link Космическо разкриване - Посланието към човечеството https://link

Ей, добре, че писаха! Бях си направил планове за следващия ден ...

Дано изригването да е много мощно и по скоро да натроши фотоволтаиците на наште изедници.

Фейк нюз - няма кой да ви се върже.

края на света дотогава ще е дошъл....

Да кажат кой месец ще е максимума, че хората си планират отпуските, дба!

споко, на следващата събота ще го отработваме....

Хайдеее,някой пак оправда държавната субсидия за сладки заплати чрез дълбоко "научна" публикация.ДА ДОКАЖАТ ЧЕ НЕ Е ВЯРНО,ДЕ!

Сега го втасахме.

Е то само баба Лили ще го доживее,да е жива и здравата

да, за това трябва от сега да помисли , че ей го къде е - още няколко (хиляди) концерта и е дошло....

Е па нека съм жив да видим.

ако ни прасне в близките години, интернета ще го открият след 2000

за съжаление никой няма да обърне внимание на това, в момента политиците ни немогат да се разберат как да си разделят парите и кое на кой да е, а пък какво остава да се мисли как да се предпазим за нещо след 700 години. Това е като с климатичните промени - не се признава докато не стане късно, че нали трябва електората да е единен.

мухаха Копай дупка и се крий вътре.

Опа Дино е тук:) Дино, трябва да си довършим разговора за ентропията. Нали знаеш как е свършил нейният баща?

Какво искате да знаете за етропията?

Искам да знам, защо вярваш в увеличаващата се ентропия във вселената. Не знам дали Болцман или други след него са я отнесли към вселената, но за мен това е най-голямата глупост във физиката в която за щастие все по-малко хора вярват. Затова те питам ентропията увеличава се, вселената топлинна смърт ли я чака?

Опа Дино е тук:) Дино, трябва да си довършим разговора за ентропията. Нали знаеш как е свършил нейният баща?

Опа Дино е тук:) Дино, трябва да си довършим разговора за ентропията. Нали знаеш как е свършил нейният баща?

- не знаете какво е ерг, нали - 775+750 не 2000??? - или статията или превода...

За ерга си прав, ама за другото си се оплел доста. От 775 година до сега са около 1250 години, т.е. 2000 години след 775-а година се падат в 2775-а година или след около 750 години. По изключение този път статията е вярна, а ти бъркаш.

прав си, не съм чел внимателно. Но въпреки това не съм убеден, че е доказана подобна цикличност.

До Дино Ти по природа ли си толкова глупав,или не си пиеш редовно хапчетата??!!

Ех това копи-пейст... "21034" да се чете като 2 по 10 на 34 степен... а пък връзка между заглавие и съдържание... самата статия като съдържание... Наистина се чудя, толкова ви е акъла, или това се прави нарочно, с цел коментари и генериране на посещения?

Не знам по каква причина ме бъркате в тая работа. Не съм ви създавал, не ми дреме за вас. Просто сте нещастни прашинки, плод на случайността. Всичките ви глупави питания, молитви и чувства, дето отправяте към мене, не ме вълнуват ни най-малко. Аз създадох вашата Вселена, както и много други. По-добре питайте кой ме е създал мене, щото и аз това се чудя. Някъде бях записал малко дневниче... "Записки всемогущего". Та да знаете, времето и пространството са свързани, те съществуват като едно цяло. Както записът на грамофонната плоча съществува изцяло, а музиката звучи в течение на времето, така и вселената съществува не само като триизмерен обект, но и времеви. Това, което вие възприемате като време е просто друго пространство. Вие едновременно бяхте, сте и ще бъдете. И единствено аз мога да видя изцяло всичко, което ви интересува, тъй като за мене няма минало, настояще и бъдеще, но вие сте ограничени от времето и съществувате в него. Общо взето радвайте се, че не знаете как свършват нещата, понеже аз знам всичко и ще ви кажа, че е ужасно скучно да си безсмъртен, да си над времето и да познаваш изначално битието. С мен започва и свършва всичко и няма нищо извън мене. Да, тъжно е такова съществувание. Затова и творя вселени, ограничавайки изначалната си пълнота и всемогъщество, поставяйки рамки и закони. И все пак - има ли нещо извън мен или аз съм просто затворник в себе си?

Да говорите от името на Господа е меко казано несъстоятелно. Нарича се суета. Истината е доста по-различна от вашите фаянтазии. Истинският Господ е ултимативната реалност, която разумният и честен човек не може да пренебрегне. Той не е създаден, а е вечно съществуващ, всемогъщ и всезнаещ абсолют, който е първопричина за порядъка и живота в Битието. Преди всичко друго Той е. По него се равни всичко останало и Той е абсолютен стандард за всичко в битието. Неговият свят характер, воля, вечен морален закон и спасителен план за човека са ни разкрити ясно и категорично в Библията писана в продължение на хилядолетия от патриарсите и пророците вдъхновени от Светият Дух. Ние сме създадени от Бога като съзнателни, интелигентни, морални, рационални и целеви същества, които имат естесвен сремеж към любов, справедливост, мир, смисъл, бъдеще, красота и хармония. Създадени сме с духовната потребност и умственият капацитет да търсим и да открием нашият Свят Създател чрез Неговото могъщо слово и дела. Светият характер на Бога и Неговата любов към създадените от Него същества са гаранция, че живота ще пребъдва през вечността в мир, любов, истина, смисъл и хармония.

Човече, нито съм пращал аз пророците, включително и оня брадатия, нито имам каквито и да е планове за вас. Вие сте възникнали съвсем случайно. Аз чувства не изпитвам, тъй като те не са ми присъщи. Да, аз съм причината да съществувате, но пак повтарям - съвсем случайно. Сякаш този, който жъне нивата оставя по някой клас и за полските мишки нарочно? Не, просто те не го интересуват. Ще нарека нескромни фантазиите ви, че съм създал специално вашата галактика, звезда или дори планета, за да имало къде да живеете. Ами така са се случили условията, преди няколко милиарда години голяма каша беше на тая планета. Остави първичен бульон, в него ще се завъдят бактерии, почакай още няколкостотин милиона или пък защо не милиард години, може и буболечки да се завъдят. А от буболечка до човек, разликата не е кой знае каква, нужно е само много време и енергия, която да организира материята във вашата отворена система, да не даде на ентропията да подейства. Туй, що наричате морал е просто плод на така отрицавания от вас естествен отбор. Всъщност Дарвин ви направи хора, а вие обратно лазите в блатото на самозаблудата. Е, той намекна само, че не само телата, но и това, що наричате "души" се променят от силата, наречена естествен отбор. Защото истинската сила идва от познанието, па дори и да не знаете, стремежът към познание заслужава да се похвали. А понятията, дето изброяваш, нямат голям смисъл. Аз не ща да ми се молите, не ща ни даровете ви, ни живота ви, ни душите ви. Живейте според както ви се ще и не ме обвинявайте нито за доброто (от ваша гледна точка), нито за злините, що ви се случват. Ако и да отговаряте пред някого, то това е само пред вашата съвест, подарена ви от еволюцията, но не и от мене. Щото и до днес брадясали изроди в мое име режат глави и вие навремето не един добър човек изгорихте на кладите, а съвестта ви си остана чиста. Но нека е на вашите ръце тая кръв, не на моите.

Нашата звезда е изключително стабилна дори спрямо звездите от същият клас като нея. Защото Господ основа Земята за да бъде годна за обитание. Прогноза в статията не мога да е нарека научна, защото не се съобразява с научните принципи.

ама нещо маи не си е свършил работата като трябва. тва земетресения, цунами, пожари, наводненя, вулкани...що народ измира...

Още нищо не сме видели. Четете Библейските пророчества за краят на света за да разберете близкото бъдеще, което предстои. Бъдещето каквото предстои има съществена причина.

Яко те пере сачмата тебе човече.

AbuTalib

Периодичността е от 2160 години!

25600 е зодиака. 2160 е само минаването от едно съзвездие в друго.