След 7 г. в космоса: Капсулата с първите проби на НАСА от астероид се приземи в САЩ (снимки)

Смята се, че пробите, които тежат около 250 грама, съдържат останали градивни елементи от възникването на Слънчевата система

Обратно в новината

Коментари - След 7 г. в космоса: Капсулата с първите проби на НАСА от астероид се приземи в САЩ (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в марианската падина която е пред очите ви какво намерихте?! Нещастници безгръбначни!

Сигурно в пробите ще намерятИзпражнение от извънземен

НАСА са великани!!! Браво!!! Голямо постижение!!!

Доста ракетни двигатели купуват наса от руснаците...

Минало свършено. Дай сега нещо ново.

Едните правят наука и успяват, другите зулуми в съседна по малка държава и не успяват...... Кацапи сър, кацапи......

"Стъплите" на Луната.

Които "стъпиха" с няколко хиляди километра в час на луната :D

Абе събирането на проби е ОК, ама ако изкарат от орбита някой от тези астероиди, може да ни прасне и да се чудим от къде ни е дошло. Взимането на такива проби леко бута тези тела. Не съм убеден че са пресметнали точно каква ще е новата траектория. Няма как да я предвидят точно , защото взимането на пробата е със струя газ която вдига прах и бута астероида непредвидимо. Дано новата траектория на Бену да не застрашава Земята.

Хващай автобуса до НАСА и им го кажи това.... Момче...ти говориш така все едно най големите малоумници работят там. Не приятелю....НАСА не е Роскосмос....

малий, тц,тц тиа американци ще изтрепят човечеството ей....

НАСА е нещо което един обикновен русофилски мозък не може да разбере. Като как така учени от всички националности на земята се стремят НАСА да ги забележи и покани да работят там. Веднъж "стъпили" на тази позиция пред тях се отварят неограничените възможности които всеки учен желае. Работа с най-големите светила в съответната област, изследвания, наблюдения, истински свят на иновации, приятелство, грижи за семейството, всичко което да насочи усилията единствено към открития. На другия полюс е руската блатна действителност. Алкохолици на които е наредено спешно да открият нещо. И най-лесното за тях, как да измислят ракета която да убива най много. И най точно. Роскосмос с 2 думи. В ракетата на Space X която ще бъде колонизиран Марс се събира цялата станция МИР. Не знам дали това русофилите по форума го осъзнават.

И все пак нощният трол не даде логично обяснение що над 50 години никой официално не ходи до Луната, дано сутришния умно-красив олигофрен със самочувствие ни разясни и докаже колко прости са тия дето питат, пък и комунистите ;) Да ви еба дъртите ченгета дави еба!

А бе какво ме занимават с глупости то се доказа че има Гравитон нещо оборващо напълно Айнщайн те ме занимават с камъняци.

Айде пак го изтърваха.

Технологии колкото си искаш....ама ти простия ганьо викаш....амм не е вярно...

Имаше такъв филм /даже не един и книги има романи/ - отварят капсулата а вътре извънземен микроб и разказва играта на цялото човечество...

да, "Щамът Андромеда" на Майкъл Крайтън

Значи преди 7 години изстрелват сонда стига на мястото в правилното време взема проба и се връща отново от астероид 500м Другия полюс в цивилизацията разбива сонда на втория ден в луната. Не случайно на едните хаймарсите модел 80те размазват щаба на черноморския флот. А другите вряскат че воюват с НАТО докато крадът тоалетни

Сега ще ти изтрият коментара като неподходящ. Хайде на бас.

Ми не са го изтрили.

Ами супер! Японците го направиха, защони САЩ да не го направят. Всяко ново късче информация за заобикалящия ни свят е полезно. Пожелавам им до следващото десетилетие да стъпят на Марс.

И какво - наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър в крайна сметка пак се разврещя. Вече е олигавен до ушите от врякане, няма да мине само с това както се е напънал.

Американците създават история, а онези първобитните пияни орки създават само екскременти. Различни светове, сър!!!

Голям успех.

Отново!

Не били кацали на Луната,аман от плоскоземци! Щом Ян Бибиян го правел преди това що Армстронг и другите от бандата да не са!

Сега индийците ще донесат проби от Луната, ха ха!

Трябва да си уникален идиот, ако след последното десетилетие все още си убеден, че преди 54 години е имало няколко успешни кацания на луната, а след това 54 години никой не го е правил! Единствената възможност това да се случило наистина е , ако след това това е правено много пъти без да се уведомява народонаселението, но това пък навява на едни други мисли ;) Няма друга логична причина тогава да е можело и да е направено не един път, а сега да не стане, а парите като причина са за ЗАВЪРШЕНИТЕ ИДИОТИ!

Не с минуси, с логика го обяснете г-да тролове на статуквото.

Остави напъните да говориш за логика. Лекарства ти трябват и са ти предписани, не пропускай часовете.

Аристотел също е мислел логично, като е казал Слънцето се върти около Земята, а камъните падат на земята, защото там им е мястото. Очевидно и логично, нали? Пробвай вместо логика да научиш нещо. Логиката не произвежда знания от въздуха.

Трябва да си идиот да вярваш че 1960 за първи път достигат дъното на марсианската падина. 2012 година е следващото потапяне до там общо две. Има видеа има и свидетели но ако някой български диванен русофилистишен запъртък реши че логиката му е неоспорим защото е завършил тоха например то логиката може само да се скрие и да плаче тихо в ъгала

Бих желал час по-скоро великана в късо тяло Владимир Владимирович да нареди мисия до слънцето! Да затапим краварите и да покажем величието на империята ни!

Никакъв проблем, но той слънце не е виждал незнайно откога в бункера си

Роскосмос е наредил. До 2035 година всички ръждясали метални повърхности в чистата ни стая да се боядисат 2 ръце. Всички руски учени са впрегнали усилия за изпълнение на задачата.

Eх да можеше и всички умно-красиви многознайковци дето вярват безрезервно в науката, справедливостта и честността на овчарите им да можеха да отлетят до някой астероид и да си набавят малко мозък, ех мечти!

Ако искат да знаят краварите и руската сонда вече събира материали от луната вече е на 5-6 метра дълбочина... поне ,след като се джасна в нея, хахаха...

А в това време в говняшка построиха (откраднаха )нов космодрум за 300 милиарда рубли и за 10 години фръкнаха пет ракети...

Ясно..Следваащата "пандемия" ще е с извънземен произход. Още по -стряскащо и юруш на ваксините срещу непознатия враг

Великани хора.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ====> https://marketl.ink/biocom

Краварете ,както изглежда, много скоро ще започнат да летят в Космоса и на метлите си,останали им от краварския Хелоин.

На Ганьо Врякалнишки Хенарски все някой друг му е крив за вечните неудачи - американци, марсианци и подобни. Учи се да работиш, стига врещя.

Тегаво викаш е в говняшка?

Те, Краварете "кацаха" и на Луната .

За краварите не знам, ама за ватанците, точно не са!!! Тоест кацнаха, с 5000 километра в час ...кабууув:))...гагага,миндил тролски ...

A България какво направи? Мен това ме интересува. Имаме и мноо предатели, които и интересува какво правят САЩ или Русия. Аз съм българин и ме интересува кога ще се отървен от предателите.

Като изгоним хермафродита мутрафонски барабар със зеления чорап и червен боклук в едно и свитата му, късата пишка ,корни, соколя, бибитко ,дългия чалгар... да изброявам ли още?

Планы добычи гелия-3 на Луне

Що ваксини предстоят, що пари ще се направят от едни 250 грама!!!

Това как ще нахрани гладните, ще излекува болните, ще сгрее измръзналите, ще даде покрив на бездомните???

че това да не е комунизъм, ама и той не им е дал нищо

Как войната в Украйна ще направи изброеното от теб?

Има едно нещо наречено наука, благодарение на него такива "гении" като теб има достъп до интернет, лекарства , транспорт, дом , храна . Та благодарение на тази наука живеем не 20-30 години, а 60-80 години

Браво.... Там трябва да се инвестира не в изкраина. Аплодисменти!!!!

Сериозно научно постижение, браво!

Всичко лъжа, фейк, анимация, не може да се лети в Космоса, поясът на Ван Алън унищожава всичко

Гласуваш за вгъзраждане и вярваш, че земята е плоска нали?

И двамата сте болни котки на посолството.....

Не се ваксинира, не носи маски. Не знае защо...

Най-после един разумен коментар на не ваксан човек!

Викаш е разумен коментар??? Колко тъпи сте вир русофилите бе?

Господ Исус Христос създаде всичко което виждаме и не виждаме по своя воля , за своя слава . www.biblia.bg

На родителите, чиито малки деца ще умрат от неизлечими болести.

Ала бала. Те на луната не могат да кацнат пък камо ли на астероид.

Айде пак го изтъвраха и тоя да се изврещи публично.

Японците върната проби от астероид преди няколко години, така че това не е сефтето. Догодина пак те ще изстрелят мисия, която да върне проби от "Фобос", а китайците ще се опитат да върнат проби от обратната страна на Луната. След две години НАСА изпраща сонда към астероида "Психея", който се намира в астероидния пояс между Марс и Юпитер. Този вече е метален и някъде в далечното бъдеще може да бъде начопкан за ресурси. Туй по програмата Discovery. Следващата мисия от програмата New Frontiers, част от която е OSIRIX-REx, е Dragonfly. Представлява половин тонен дрон, който ще бъде пратен да изследва Титан - едно от най-интересните места в Слънчевата система. Уж през 27ма трябва да го изпратят, но докато стигне, ще забравим, че са го пратили. Това ако не съкратят още бюджета за планетарни изследвания, защото преди няколко години Тръмп нареди да пратят хора на Луната, където да установят перманентно голф игрище.

Мисията до "Психея" полита след две седмици, а не две години. И редакторите не сме това, което бяхме!

Почти се провали - донесе само някакви прашинки със съмнителен произход.

защо не са я оставили да се повози на астероида и да нащрака снимки от галактиката?

Забравиха да те питат !

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2 Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Случаят ти е почти безнадежден, но мога да опитам. Ако не успея - лоботомията винаги е решение !

Ха, американците докарват проби от астероид а рашъните не могат до луната да стигнат.

колкото са ходили по Луната толко и това....империята на лъжата в действие

Ало, тролея, тук става дума за НАСА, а не за Роскосмос, чети внимателно.

Олигофренчетата , които отричат кацането на американците на Луната –тях Путин ги нарича идиоти. Намерете в го в YouTube. Експертите разкриват, че оборудването на Луната стои все още там, заради което никоя сериозна космическа организация по целия свят не е оспорила постижението на САЩ. Тук само необразованите циганета-кремълски платени ботчета си позволяват наглостта да твърдят обратното. Сурдин В.Г. Лунная программа. Вся правда о Луне и Американцах: Най-мощната ракета- Сатурн-5 и най мощните двигатели за всички времена до сега. –гледайте фактите на руснаците в клипа на 31,30мин https://www.youtube.com/watch?v=tPXnJU20Eak&t=229s 25 КОСМИЧЕСКИХ ФЕЙКОВ https://www.youtube.com/watch?v=FhhKoz20zC4 Владимир Сурдин о Боге, Большом взрыве, астрономии в школе и многом другом. https://www.youtube.com/watch?v=sVlx5cGFKHY Телескоп видет тропинки, которье астронавни протоптали по луне. Филм за това къде се съхраняват лунните проби донесени при различните мисии на Аполо: Where does NASA keep the Moon Rocks? https://www.youtube.com/watch?v=QxZiPldGtI КАК «АПОЛЛОНЫ» СТЫКОВАЛИСЬ ОКОЛО ЛУНЫ. youtube.com/watch?v=n-HTMmGqAqY youtube.com/watch?v=vBziplrKt0 youtube.com/watch?v=5IJYF9DHNEg Сурдин В.Г. Лунная программа. Вся правда о Луне и Американцах. youtube.com/watch?v=tPXnJU20Eak&t=229s youtube.com/watch?v=vBziplrKt_0 Владимир Сурдин о Боге, Большом взрыве, астрономии в школе и многом другом. youtube.com/watch?v=sVlx5cGFKHY Телескоп видет тропинки, которье астронавни протоптали по луне.

Ти май си от армията на глупостта...

Разликата с Рашка: Руската сонда Луна-25 се разби на повърхността на Луната!

Не се е разбила, а е заела по-добра позиция!

заела или не, нова Украйна ще е колкото Естония

Понеже няма с какво българско да се похвалиш, хвалиш господарите :)

Слаби са краварите! Владимир Владимирович е наредил сондата Луна2 да донесе проби от слънцето!

От статията лъха на сексуалния живот на Кокорчо - "Как Кокорчо си маха презерватива - ами като пръдне"

Супер, ако е вярно! Да можеше, вместо войни, да правят такива неща.

Няма как. Войните докарват парите за тези неща.

Няма го Кубрик да снима видео като при кацането на Луната и вече само на снимки минаха от 4ат gpt... Жалка работа.

Започнаха да слагат Кенеди на балконите, за да не ходят да спрат на двора;))) Спестявайте в рубли!

На балкона

късно еее, Кенеди, Кенеди, държат го на балкона и му серат в устата. Супер.

Крайно време беше!

Много добре .

Тия Луната не могат да улучат па на астероид. 1км кацнаха, а върха е, че капсулата се и върнала! И не съм плоскоземец!!!

Земай копейките и набивай кебапчета с гарнитура. Немаш акъл за повече

Егати колко си тъп тъп та вдлъбнат.

Теню, обратно остър си бетер некоя амеба.