17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България е счупила дъното по тъпотия.Промити мозъци ще казват какво може Велика Русия.Един космонавт имаме пак по волята на тези лоши руснаци.Български изобретения са чушкопекът и безкрайната шопска глупост.Да не говорим,че метромотрисите трябва да приписват релсите още 100 години за да спрат ужасните звуци от метрото.Изпростели и завистливи меришещи на лук байганьовци.

Илитератите по рождение известни като соросоиден отпадък са се отдали на простотии, които са единствено във възможностите им. Ами като сте толкова напред материала защо не покажете българския безпилотник, пък дори и да не е по стелт технология. Или покажете българския самолет пето поколение. Нали вие за разлика от ватниците сте с мозък и сте много кадърни - хайде покажете какво сте направили. Още не сте стигнали до времето, когато ще можете да топите желязото, за руснаците сте се загрижили!? Идиоти! Покажете нещо българско!

Мозъци, мозъци, липсата на руски мозъци е единственото нещо, което отличава населението на олигофренската червена държава , живееща на една осма от сушата - от държави от останалата част на света. Този орган - мозъка, за съжаление в туземското местно население е много слабо развита и в някои а в други въобще не е, така че дивото аборигенно население страда масово от комплекси за малоценност - много зло и неадекватно по отношение на другите, у които всичко е в ред. Безбройните съветски племена също са разпространиха в цяла Африка и частично в Азия и Латинска Америка и Северна Америка. Всички тези диви народи приписват за свои постиженията на други хора, като се опитват да скочат по-високо от главите си . И много обичат вождове и вождизм, а един часовник или ютия не могат да направят.

Некадърни са ватенките...И алкохолици. С каквото и да се захванат, накрая излиза недодялан калашник.

Всичко това подсказва, че всички постижения в СССР са постигнати не с ръцете и мозъците на руснаците. Други народи са произвеждали всичко в полза на СССР. Сега вече съм сигурен, че и РСФСР са я хранели. Съюзът се разпадна и руснаците ясно показаха, че не могат и за нищо не стават. Те останаха на наследството на Съветския съюз и сега - тъмнина, нищо.

Някога, преди моного години в СССР са обявили кибернетиката и компютърната техника за антинаучни, несъвпадащи с постулатите на марксистко-ленинската идеологи. По този случай СССр беше изостанал десетки години в тази област. Пораженията се чустват и до днес в Русия.

Това беше най-голямата глупост. Кибернетиката като наука е систематизирана около 1949 години. В средата на шестдесетте години у нас кибернетиката се изучаваше по руски учебници поради липса на български. На 04.10.1957 год, руснаците изстрелват първия изкуствен спътник на Земята - и лаиците знаят, че тези полети без компютърна техника са невъзможни - т.е и това за компютрите също е лъжа. Колко сте прости... Ако имахте обща култура поне на средно ниво нямаше да пишете такива глупости дори и пак да не ги разбирахте.

Най важното и съществено изречение е "Ще може..." Да, ама не, всичко в руската помийна яма е само от макети. Ей тъпи бедни, платени ватенки, отговорете на един елементарен въпрос. Но не го усуквайте, а дайте отговор. " Както и сега Путьо беше обещал за миналата 2017 година да има готови 2000 броя танкове Т14 армата и 250 броя ПАКФейк Су-57". Няма ги. Къде са ?

Някой прави ли разлика между изтребител и прототип на изтребител!!!

Един съвет: стойте по далече, когато руснаците се опитат да го тестват... Ако изобщо излети... Два въпроса към дир.бг: откъде ги намирате тези руски глупости? Мислите ли, че в България културата е толкова ниска, че някой откровенно ще повярва на тази помиярска пропаганда? Като сте руско вестниче, пишете за Русия, но актуално - истината, факти, теми, които вълнуват хората.

Ха, ха. Вече и за анимации пари нямат, та започнаха да ги слепват от плексиглас.

Руснака казва, руснака прави! Лудото говедо казва, лудото говедо. НЕправи! Това са фактите господин духач на каналите на мюслитата.

Руснака казва ЩЕ направя самолет. Прави макет и толкова. Руснака казва ЩЕ направя самолетоносач. Прави макет и толкова. И за разнообразие някоя картинка.

JMM

В Русия нямат с какво да се хранят, обличат и живеят нормално, нямат един свестен автомобил, компютър, домашна бяла техника, а само ни заливат с пропаганда за поредните средства за човешко унищожение … Жалко и трагично е тава подобие на държава - Русия ...

Не ви ли омръзна вече да публикувате тези безаналогови руски глупусти. Не сте смешни вече, жалки сте с вашата руска зависимост! Дир.бг??????

В Мужикистан от както каПутинко е на власт, всичко е ще, ще, ще и накрая пак старите Миг-ове и Су-та с малко крадена електроника;)

в 12.00 ч. Путин ще съобщи и нещо друго в свое специално обръщение към народа на Русия !

Недодяланото копие на Х47 (който може да излита и каца от самолетоносач) още не е полетяло, а стана '6то поколение'.. Още поне 2-3 пъти ще им вдигнат пенсионната възраст преди да го видят на живо.

Защо в бъдеще време?! Руската военна авиация и сега е пълна с безпилотни самолети. Прехвалена руска школа си беше мит и си остава такъв. Перфектни бойни машини, а в тях - руски рендета. Когато видя някой Су-34 във въздуга винаги си казвам: "Боже, какво разхищение на материала!"

жалко подобие на Ф15.

А бе как не направиха нещо и после да се похвалят пияните ватенки. А те все в бъдеще време - ще, ще, ще ......

направили са две основни неща: 1. да не си рязана бургия 2. да не си фашист П.П. - въпреки, че може да се поспори и за двете

Аналог в мире есть ? Нет ...апять нет аналог в мире ?

Ще лети машинката, това не е я някоя краварска бангия или някое говно като нафакания в анала педокозяшки боклук Дада...

акълът ти е колкото гърчаво грахово зърно. Като пишеш простотии (като първи колхозен простак), поне от време на време ги сменяй, ча тази се изтърка...

Ще лети ако я купят от Израел. Успешните им дронове са по еврейски лицензи. Разработваните в русия веселят света в клипчета в you tube как се забиват в сгради или се опитват да излетят.

Видяла жабата ,че подковават вола и тя вдигнала крак

И за безпилотни таксита в Русия? Техника, роботика и научни разработки са на много високо ниво в сегашната Русия, но това крият от вас.

'на много високо ниво' Сколково изпревари Силициевата долина а ?

Не пишем за руските безпилотни таксита от страх. След като видяхме руски пощенски дрон в действие изпитваме ужас при мисълта за руско безпилотно такси возещо хора. :)

Убеден съм, че не си виждал НИКАКЪВ пощенски дрон, дори и американски.

Напишете в Google и You Tube "почта россии дрон" и се забавлявайте. :)

Абе Кубика, сопри се да се излагаш смешки....технологиите нещо ги нямат кравите...и в космоса не могат да летят...и хиперзвукови двигатели нямат, и ядрени двигатели нямат, и читави лазер и нямат, и компактни ядрени реактори нямат, както и такива на бързи неутрони, и топло защита нямат читава, иракетни двигатели читави нямат...Пък говориш за руснаците смешки.

наАКан 47 пъти,мерната единица за тъпота "1 детроит" даде фира и ти сега имаш пълното основание да го заместиш та действай дедушка,жълтата фанела е твоя за сега:))))

Къв поздрав от армията ве нафакан еврофагот! Ти си виждал армията само на картинка, или докато са те клатили с циганската мотика в Строителни войски! Някъв педоджендър кат теб Дада изместения АНАЛигъз ще говори за армията в която не е бил! Ти си бил само по прейд парадите ве траверсо, но не и в армията!

И щото американците не могат да летят са ЕДИНСТВЕНИТЕ: 1.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 2.Качиха телескопИ в космоса 3.Приземяват първите степени 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Имат марсоходи 6.Пратиха сонда на астероид 7.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди на Церера, 8.Сонди извън Слънечвата система 9.Сонди на Юпитер 10.Сонди на Сатурн 11.Сонди край Плутон, Нептун 12.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 13Сонда до астероида Бену 14.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 15.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 16.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 17.Единствените качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 18.Направили самолет летящ със 6.72 и то с 199 полета 19.Направили самолет излетял на височина над 100 км 20.От 40 години имат Стелт самолети. 21.Летели със самолет с ядрен двигател преди 60 години още 22.Имат ядрено захранване работещо вече 60 години в далечния космос 23.Имат ракетен двигател с отношение мощност собствено тегло 200 24.Със сонда към Слънцето издържаща милиони Келвини 25.С чип издържащ над 400 градуса и т.н.

краварите още купуват ракетни двигатели и космически тоалетни от Русия, защото са некадърни на си измислят и направят....а доколкото стъпването им на луната, снимките са майсторски от холивуд.

Кво са качили ве надакан педокозяшки гъз! Те себе си не могат да качат на орбита БЕЗ ДА СЕ ДУПЯТ НА БРАТУШКИТЕ ВЕ ПЕДИК! Руснаците са САМО И ЕДИНСТВЕНО първи: 1.първи човек в космоса 2.Първи космически кораб. 3.Първи сателит в космоса 4.Първо скачване на космически кораби 5.Първи човек в открития космос 6.Първи многочленен екипаж в комоса 7.първа жена в космоса 8.Първа космическа станци, 9. Първа сонда до друга планета 10Първи космически вседеход с дистанционо управление-Луноход И т.н и т.н.......... 11. Първата космическа тоалетна, лудите говеда и до ден днешен си серат в гащите, както сере и фговноеб като теб! Разбра ли ве путак недоклецан в АНАЛАитика, лудите говеда само могат до копират или крадат от руснаците! А ти можеш само да им ядеш фекалите кат истински фекалояд!

Купуват по договор от 1997 г., който още не са свършили. Решиха да помогнат на Роскосмос да не фалира, затова и купиха кенеф от тях. А свои имат отдавна. Всички Совалки си имаха такива, и това че си тъп и не знаеш си е твой проблем. И двигатели си имат - най-добрия двигател с отношение мощност собствено тегло 200, около 2,5 пъти по-ефективен от руските. Фекала АК явно пак не прави разлика между първи и единствени. А първото скачване е на американците, само че не съм го написал, щото това вече е направено и от други. Списъка е само на единствените постижения за момента.

айде 1во в Рашка да измайсторят един прост и надежден корабен дизел (а не като Коломенските дето имат нужда от основен ремонт след 300 часа), пък да оставят химер-звуковите фантазии, лазери и изкуствени интелекти за по-нататък.

Та за какво им е дизел, смешник? Като те вече започнаха пройзводство на газови турбини за новите си копраби.

Ич не си наясно мойто 'умче: 1. Бойните кораби с газови турбини ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имат също и дизелови двигатели за икономичен ход 2. Рашка корабна газова турбина НЕ МОЖЕ да направи - по времето на СССР се правиха в Украйна. Днес още чакат работещ прототип. 3. НАЙ–ДОБРИТЕ морски турбини се правят в 'загнилия' запад от GE и RollsRoyce.

Някой по-долу дори не знае какво е газова турбина и затова не знае, че всички двигатели на самолетите с реактивна тяга са също газотурбинен двигател, не знае, че и танкове имат с газотурбинен двигател... Колко са прости соросоидете...

Забрави да споменеш, че нямат втечнен плазмен огън, самолет, който излета от подводница и куршуми с изместен център.

само не разбрах или пък може да съм пропуснал - в коя кръчма е изложен тоя плексигласов макет? Гледам маси, хора, поркат, мезят... Та?

Значи 5-то поколение самальот не могат да направят, защото нямат необходимата електроника, двигатели и др.п., но виж, за 6-то поколение - одмах го праят, начи! :)))

Руснаците създават все нови и нови технологии....А аз все чакам и чакам лудите говеда да открият нещо...или поне САМИ да пратят някого в космоса! Дори да скача на батут! Хахахаха

те руснаците трепаха и убиваха капитализЪмЪ 45г. и ти си един от тия овчи тикви които не си разбрал,че дадоха фира но и твоята е близка:)

Руснака казва...руснака прави! Лудата крава казва....лудата крава винаги завършва с ще стане някога и с ....щеее....щеее...щеее...някога..ще стане, ама пръцки с лук, и накрая никога не биде!

Американците правят Стелт, а руснаците го правят с тел.

С тел викаш античната с 125 гръмна краварската кофа Ф 117, и каза:. У псссс, не знаех че е СТЕЛТ! Хахахаха

Браво! 1000 ракети изстреляли и веднъж случайно уцелили Ф-117 от 1981 година

След още 20 години може и още един Селт да свалят рушняците.. Пабеда будет за нами :)))

Като полети тогава.

Руснаците вървят напред във високите технологии и това е забележимо! Европа изостава, САЩ буксуват, а с тях буксуват и в Югоизточна Азия. Такава е картинката днес. Факт е, че много от новостите при руснаците са разработвани още в СССР, но поради една или друга причина не са били реализирани. Сега това става възможно и среща подкрепа от държавата. Руснаците винаги са имали специално отношение към отбранителната сфера, като гаранция, че 22.06.41 никога няма да се повтори!

Пак новини в бъдеще време. Дир-а защо не я пуснаха тая новина след месец, когато стелта вече е изстрелян?

Хахахахахаха, отново ще има заливане на плитките мозъци на световната путлероФилия с много анимационни филмчета!! Понеже няма вече "Ну, погоди" -сега Путлер прави нов анимционен хит за масата руски колхозници!! А иначе : "Минобороны подписало с Объединенной авиастроительной корпорацией контракт на производство всего двух Су-57 на период до 2026 года. А вместо поставок бронетехники на платформе «Армата» «Уралвагонзавод» получил заказ на одну (!) новую тяжелую огнеметную систему ТОС-1А (и транспортно-заряжающую машину к ней), на две бронированные машины разминирования БМП-3МА и три специальные пожарные машины. "

Отлична новина!

Хахахахахахаха! Поредният МАКЕТ размахан пред алкохолните орди! :)))) Радвай се, роден русофиле-идиот! :)))

Как ги броят тези поколения? Пето беше - че може да стреля по няколко цели едновременно.

Американските самолети, може метеорит да им падне и да ги повреди, а руските са най добрите, ама тези които ще направят!!!!

Ше, ще, ще..... аман от руското ще! Покажете нещо работещо, не макети и компютърни филмчета. Пето седмо 15-то поколение самолети.....на кино и танк Армата от шпертплат!

И бойко вика ще ще и накрая нищо лъжа о народа духа супата.

Прав си. Нямам какво да кажа. Чуквам ти минус...

Ганьо, така преди разправяхте за ПАК-ФА, че нямало изобщо да има такова нещо, е оказа се че има и вече МО прави поръчки, така разправяхте за Сухой Суперджет - нямало да полети, нямало да се случи този проект - миналата година беше произведен 150-тия по брой а поръчки имат за 20 години напред, така разправяхте и за МС-21 и той си напраив първия полет... Та така тъпи ми Ганьо, ти си разправяй за "ще"-то, докато си седиш като глист в дебелото черво на катъра обсъждайки тези, за които те е яд че са толкова напред че никога няма да стигнеш

В поркането обаче

Общая доля импортных поставок Sukhoi Superjet 100 2016 - 71,2 % 2017 (9 месяцев) - 77 % Че той 77% не е руски бе. А и като гледам 99% е купен от руски фирми по задължение, ама само го държат на склад, а си ползват Боинг и Еърбъс. От 169 броя летают 126, другите я направят 1 полет годишно , я не. Поръчки обаче нет. нази година имат спад 10%, а за догодина спада се очаква да е над 50%. ПАК-ФАк има цели 2 поръчки …. за тестване.

Пак технологична новина от Русия в бъдеще време! От едно време имат добри писатели фантасти.

А бе на всички им се иска да стрелят и хвърлят бомби от хола в къщи, ама тая работа така не става. Иначе дисциплината "авиомоделизъм" и сега я има в "тото"-то