Коментари - След обвинения в антисемитизъм: Илон Мъск отиде със сина си в Аушвиц (снимки) | IT.dir.bg
назад

След обвинения в антисемитизъм: Илон Мъск отиде със сина си в Аушвиц (снимки)

Мъск положи венец на стената на смъртта и взе участие в кратка възпоменателна церемония и служба край мемориала в Биркенау

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - След обвинения в антисемитизъм: Илон Мъск отиде със сина си в Аушвиц (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Капацитета на един съвременен крематориум е един труп за около час, по онова време е бил един труп за около час и половина. Тия изградени модерни двукамерни в България обработват максимум 3500 -4000 трупа годишно. На нас ни внушават, че в тия лагери са горени средно по около 4000 трупа ДНЕВНО във всеки един от лагерите !!! Изчислете колко крематориума е трябвало да има във всеки един от тези лагери . Аз съм изчислявал .... Съзнавам, че темата е малко гадна, но трябва да знаем кога и как ни лъжат. А от такива лъжи полза няма никой, защото хората започват да се съмняват и в неща дето са били истина.

Ала-балата която разказваш има няколко основни проблема. Капацитета на един съвременен крематориум не е 1 труп на час! Капацитета на една камера от крематориум е 1 труп на час, а крематориума може да има колкото си поискаш камери. като начало построените крематориуми са 5 не 1, и всеки от тях е с множество камери не с 1. самото това 1 труп на час ... може би е така за съвременен крематориум, който я опече 1 труп на ден я не, но за инсталация построена за индустриално ползване е просто смешно. тъй че ала-балата за 1труп на час на крематориум е просто смехотворна. но давайки полет на фантазиите си пропускаш най-същественият проблем на теорията си. всъщност голяма част от труповете просто са били изгаряни в траншеи, масови гробове или просто на купчини просто поляти с бензин/нафта. . виж за радост на историците немците са доста стриктни педантични и обичат да документират подробно ... по това което те пишат за крематориумите нещата звучат по следния начин. крематориум 1 - 3 камери с дневен (24часов) капацитет 340 трупа кр.2 и кр.3 - по 15 камери - капацитет 1440 кр.4 и кр.5 - по 8 камери - капацитет 768 Това са официалните разчети, на нацистите когато са ги строели. По разкази на оцелели на моменти числата са били доста по-големи. И това е само в Аушвиц! Той не е единственият лагер и неговите не са единствените крематориуми! . Съмнението не е лоша черта, но първо се запознайте с това с което се съмнявате! В момента базираш съмненията си на някакви фантасмагорични измислици премислици, които и аз съм съгласен са очевидно невъзможни. Айде моля те първо се запознай с това което общоприетата история смята за факти и кажи какво те съмнява в тези факти. Това е смисления начин да се съмняваш! Иначе това което правиш в момента е да си измисляш глупости и после да ги сочиш с пръст и да викаш "Вижте, вижте това са глупости!"... Ми ДА! Добър ден! Глупости са, спор няма!

"отиде със сина си в Аушвиц" - така написано разбирам, че се е самосезирал и се само/заточил в Аушвиц?

Защо не се казва и в тая статия кой е освбодителя на Аушвиц?

1. Защо трябва да се оправдава, като ходи там? 2. Да научат какво значи семити - езикова група (20-25 езика) от северна и източна Африка и на арабският полуостров и нагоре. Палестинците като нищо са семити; 3. Защо не му кажат, че по тези концлагери охранители са били бандеровци. Такива които сега подкрепят в Украйна; 4. Защо не кажат чисто технически колко са възможните убити, дори мъничките газови камери да са работели непрестанно и как преди всяка година са увеличавали загиналите евреи, от 3 милиона, 4 милиона, 5 милиона та на 6 милиона. Не че това е оправдание; 5. Защо не му кажат, че с Третия Райх и тяхна химическа компания ИГ "Фарбен", работят американците от DuPont и благодарение на това правят неща за оръжие, та май дори за газа в газовите камери. Отделно са ползвали работна ръка от концлагеристи. И сумати други американски компании работещи с Райха, включително на евреите Рокфелер за нефт със Стандарт Ойл; 6. Защо не кажат, че сегашните бутащи паметници тук, са привърженици на същите фашисти, където тук е имало закон за защита на нацията срещу евреите и 10-ина концлагера, включително новогласен в Белене, кого се опитват да припишат на комунистите - те запазват 3 от монархофашизма, с потъпканата демокрация и наградите за отрязани глави!

аксиома на министерство на истината- ако някой се отклони с една стъпка встрани от евроатлантическия път той е антисемит

Все едно е на лунапарк.

Който се интересува от обективната истина - да провери, има доста интересни материали как не се връзват чифутските басни с данните за концлагера: капацитетите на лагера, пещите и логистиката ... И не само там. А за избитите минимум 17 млн цивилни на територията на СССР примерно - нито дума. Тия са гои, не се броят...

за това е забранено да се говори и дори да се разследва

кой какво точно е забранил? има десетки документални и недокументални филми по темата, включително развиващи всевъзможни конспиративни теории, отхвърлящи общоприетата историческа реалност ... хич не ми изглежда нещо да е забранено.

Всъщност, знам че ще ти прозвучи странно, но темата за мирните жертви по време на ВСВ беше табу в СССР и сега в Руската Федерация. Главно защото много трудно може да се разграничат жертвите на самата война от жертвите на действащият тогава управленски строй. В крайна сметка в онези години събития като Голодомора и масовата чистка на "врагове на партията" в армията и сред населението са нерядкост. Реално се получава, че щом СССР/Русия не говори за тях, не им издига мемориали, не слага дати, събития, чествания ... щом не пише за тях в книгите си по история. Какво искаш? Американският консул да дойде на червения площад и да организира манифестация по повод загиналите ... Няма как да стане! Руският народ избра да забрави тези жертви, останалия свят си каза "щом тях не им пука за тези жертви, що на нас да ни пука?". Украйна например направи мемориал на "Голодомор". Когато това стана преди 15тина години далеч преди сегашната ситуация и анексията на Крим, питаха Лавров какво мисли за него и той отговори дипломатично "Нямам информация за подобни събития." и повече не отговори на въпроси за това. Затова - нито дума! . Виж го по този начин, за жалост има събития в историята с които съответната държава/народ не се гордее особено. Примерно има ли в България един мемориална избитите от народния съд 1945 г., ами не. Какво пишем в учебниците - 1 изречение - "имало народен съд, били избити хора по политически причини.". Еми щом ние не говорим и избираме да не помним за това, марсианците ли да дойдат да ни напомнят?

Нацистите са избивали целенасочено славяни и цигани също, и са избити много повече от евреите, но явно само евреите са хора, останалите избити по концлагерите не са... Сбъркана работа!

Концлагерите са трудови лагери. Перфекционистине германци не са били толкова луди, че да използват така дефицитът тогава гориво и влакове, за да съберат на едно място евреите и чак тогава да ги били избили в садистични мъчения. Ако ка искали, щели са да ги избият локално а влаковете да се освободят за оръжие и войници на Изток. Последно: хървати, българи, власи славяни ли сме или не? Защото Хитлер не е избил нито един от тези народи!!! Може би СЛОВЕНИ по СЛОВОТО нямат нищо общо със славяни на славата?

Били сме им съзници, нещо като полезни идиоти, затова са ни ползвали, после са щели да ни употребят, но са загубили и ни се е разминало. Конц лагерите не са били само за евреи, з всички са били. След някоя и друг година ще ни обясняват, че през ВСВ са избивани само евреи и никой друг...

Концлагерите са трудови лагери. Лошо ли е да се поставят хора там? - Да! Но аз като Чавдар че, пионери и комсомолец съм работил БЕЗПЛАТНО с ДЕТСКИ ТРУД за ИНТЕРСОЦИАЛИСТИТЕ. Днес някой пролетарски оргазми получават от спомени за това време. Пак те питам: ти славянин ли си или не?

Как пък една цяла "газова камера" не е останала.

отново ви играят евреиски циркове поне 90% от милиардеврите са евреи няма евреиски клан без фондация която да е освободена от данъци със закон иначе не, никакъв евреиски заговор няма, не-не

Повечето милиардери по света са в Китай, арабските държави и Русия. Те, викаш, са евреи?

Милярдерите в Русия повечето също са евреи. Потърси с Гуглето.

За тези които не знаят - Бен Шапиро е най-голямото лайно, нагаждач, неокон и продавач на глупости в американската консервативна медия.

Преди 80 години са били преследвани и убивани. Сега забравили миналото си правят същото с други хора.Жалко!

Изглежда евреите са го хванали за топките и сега бавно ги изстискват...

сметнал ли е капацитета на пещите и еврейските данни?Че сметките не излизат.

Никой не харесва евреите.Кой харесва чумата ,грипа,холерата?

Мъск не харесва евреите и това е ясно на всички. Но голям процент шерхолдъри в бизнеса му са евреи и му се налага да бъде по-дипломатичен, макар и с по-циркаджийски еквилибристики.

Дир.бг внимавайте че Тагаренко и банда ще получи криза. :)))))))))

Америка не е ли страната на свободата на словото?! Естествено, че всеки има право да изразява мнение. Мъск може да е за геноцид на Газа(за което той не е) но има и хора с различно мение и Х като свободна медия е длъжна да ги допуска да правят коментари. Иначе Америка ще е в светлината на диктатурата и комунизмът.

Само да не са му ударили инжекцията като на нашия Шиши.

И като беше там, видя ли газовите камери с дървените врати?

Ненавистта към груа хора е едно, но свободата на словото е друго. Появи ли се цензура, фашизмът ще си пробие път!

евреи недни , само гледате как да го издоите , бил от ваште !