Коментари - Китайски смартфон връща издръжливите батерии | IT.dir.bg
назад

Китайски смартфон връща издръжливите батерии

Китайската компания Vernee представи новия си смартфон, който съчетава модерни технологии, с доста издръжлива батерия и ниска цена.

Обратно в новината

Коментари - Китайски смартфон връща издръжливите батерии | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същите показатели. Андроид 7. UhansNote4....за100$!!!!

Имам Vernee Lite, много съм доволен от към хардуерните характеристики на телефона, обаче от към софтуер е много зле :( За макс 1 ден и му се изтощава батерията, поддръжката е ужасна, защото липсва такава. Обещаха още миналата НГ 2016, че ще му направят ъпдейт за Android 7, още чакам... За има няма 9 месеца му се скапа батерията от честото зареждане. Смених я и сега, за да имам телефон повече от 1 ден, го пускам в Safe Mode. Дано в този модел да са пооправили нещата, ама надали ... Все пак за тези пари толкова :)

затова писах по-долу, че са китайски шитни

Точно хардуера е зле. Vernee Lite е с Helio X20 - 10-ядрен и лаком за ток процесор. Няма телефон с X20, който да има добър живот на батерията.

всичко е вече само китайски шитни!

Предният супер дупер флатбет 4/64 с 3.5Ah батерия го заръчах в средата на юли и ще го шипват след 18.08. Цяло лято трябва да го чакам вместо да му се радвам или страдам. Което дойде първо. Този са го пуснали в gearbest. Ако го заръчам ще тръгне най-рано през септември. Дали ще дойде за Нова година? Иначе батерията респектира.

бичи си с айфоня и се кефи ))))

Сори, ябълките съм ги отбичил. Много съм раздразнителен.

...и тъй като е хубав и най-вече евтин, НЯМА да се предлага на БГ пазара!... За щастие и радост на всички бунаци-айфонисти...:-D

"Китайски смартфон връща издражливите батерии" явно имат в склада дражета от батерии ..

"Китайски смартфон връща издръжливите батерии" Тц! В склада имат батерии с дръжки ...

Е, вече са го оправили. Бравос!

корен на думата е "държа": издържа, издържлив, да не се бърка с "издръжка", както и с дървен, издървен и надръвен :)