Коментари - Това е евтин смартфон с 4 камери | IT.dir.bg
назад

Това е евтин смартфон с 4 камери

Новият флагман на китайската марка Leagoo – моделът S8 – впечатлява не само с големия си 18:9 екран с диагонал 5,72 инча, но и с наличните 2 двойни камери.

Обратно в новината

Коментари - Това е евтин смартфон с 4 камери | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mISHO

И не съм виждал моделите на живо, но 1440х1080 не е 18:9, а е 4:3!..

Мнофо яко това бе То цял компютър по бърз от моя десктоп с тез 8 ядра на по 2 .6 гх

Абе тъпаци изстреляха след последната ви статия за Фалкон 9 още един фалкон, една японска, един съюз с тоарен кораб, един атлас 5. Що не си ги зарете тия тъпи смартфони с 4 камери в гъза да ви снимат глистите?

И за кво са ми 4 камери. Си ги завирам и гъзо лИ?

Смех. Преди съветското бе най-добро а сега китайското ....

Винаги се кефя като ти видя коментар, продължавай все така.

ARM боклуци за балъци.

Мъск изстреля вчера нов спътник, а Роскосмос отложи старт на съюз. Обаче мене ме :информират" за некъв тъп телифон с 5 камери!

С 4-не с 5! Петата я е откраднал Путин сигурно за да снима отложеният старт на Съюз!

Екран 1440720 пиксела, не х1080. Пише го на една от картинките, ама няма кой да прочете. Иначе обсъждането на камери ми е някак кухо без снимки, направени с тях. Иначе може и 32 камери да има.

Тоя бил евин...а адамовия кво - пишк а ли си има...

Има външна антена, която се изтегля по желание...

Гогов скучае и рови безцелно в нета. Решил е да ни запознае с всички възможни ментета и реплики на китайския пазар.

А с 5 камери има ли?

mISHO

Това, което не мога да разбера е защо вместо 2 камери не използват мястото само за една, но с по-голяма и по-добра оптика? Разликата в цената ще е минималба, докато при качеството - огромна. По-големите помним, когато се появиха Нокии с оптика на Carl Zeiss и разликите с "нормалните" (масовите) камери.

Предполагам копират паяците с две основни очи и две помощни.

Защото проблема не е в мястото като широчина, а като дълбочина (поради височината на оптиката). Хубава плитка оптика няма. Освен това, за да сменяш бленди трябва още механика, което също изисква дълбочина (т.е. височина на оптиката). Отделно, оптичната резолюция на оптики под 10мм е максимално 5MPix, поради невъзможността да се полират лещите по-добре...

Това е телефон бе хора. Работата му е да прави алоало, а вие искате снимки, видео, па и със супер-дупер качество. Е не може. Всичко освен алото му е придатък. Колкото - толкова. По въпроса защо се хвалят кой бил с повече камери, ми средно статистическия купувач брои кой от кое има повече и си вика: "Я, тва е по-готино, щото има повече от онова другото..." Тя простотията не ходи по гората...

mISHO

Все пак никой не "бие производителите през пръстите" да се надпреварват кой по-тънък телефон да изкара защото, както казах в една друга тема преди време, ще дойде момент, в който ще ги продават в комплект с шпатулка за "отлепване" от масата. След като на пазара има и "дебели" модели от защитените серии, значи клиентелата не е придирчива по този параграф. А всеки е свидетел какво става с батериите на все по-тънките модели.