Коментари - Кой е най-продаваният Android смартфон за 2017 | IT.dir.bg
назад

Кой е най-продаваният Android смартфон за 2017

Данните са на маркетинговата компания Strategy Analytics разкриват кой е бил най-продаваният смартфон с Android за първото тримесечие на 2017 година.

Обратно в новината

Коментари - Кой е най-продаваният Android смартфон за 2017 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купих китайски ELEPFONE ,супер характеристики... по принцип превъзхожда скъпите телефони,какво се оказа обаче...два месеца след това,батерията не издържа повече от 3-4 часа...китайска измама ,сега трябва да купя пак Samsung,за да знам че имам телефон,а не китайски боклук и 24часа в контакта..(ПАРЕН КАША ДУХА)...

Елефоните са добри като качество. Един от първите ми китайски телефони беше елефон, още преди 6-7 години, сега още работи но съм го дал на баба ми. Ще ти кажа една публична тайна, понеже отдавна пазарувам от Китай. Винаги с новия телефон взимай и по една батерия отделно, откойто и магазин да го купуваш. Редовен номер на продавачите от алито а и от гиърбеста е да сменят батериите на телефоните, които продават със стари издухани, а новите да продават отделно. Просто купи нова батерия, струва не повече от 10-12 евро, или избирай телефони с вградена батерия, тях още не ги пипат. Дори да попаднеш на съвестен продавач, който не сменя батерията, след година-две ще ти потрябва в повечето случаи.

Чипсетът му американски, операционната му система американска, екранът, паметта корейски.... Кое му е китайското? Ааа робите дето са го сглобили! :)))))

има кои, сглобяват. що ти не сглобиш нещо подобно, или поне едно фенерче? нямаш капацитета пич

Правил съм го и съм изнасял в чужбина точно аз. Ай сега беж оттук!

Капиталите са китайски, ма френд. В капитализма КАПИТАЛИТЕ са най-важното нещо. Капиш?

А сега като знаеш толкова много, обясни го това на путлерасите!

Чепсета уби коня, това сега моя чеп ли е влязъл в статистиката или телефона и той си има отделен чеп

Гледай да го замяташ през рамо, за да не се влачи по улицата. :-)

Sony Xperia Z2 има почти същите характеристики, но е водозащитен, има 20MP основна камера, по-бърз процесор и по-мощна батерия (3400mAh). Цена като нов - 540 лева (280 евра). Запазен, втора употреба - 280-400 лева. ...и е SONY! Без коментар.

Почти същите характеристики... - Сонито е 4 ядрен процесор, а този е 8 ядрен - Сонито е 3 GB RAM срещу 4 от този - Сонито има 16 GB internal memory, това има 64 GB. Но да - почти същото е, точно както 486 е почти същото като Pentium, ама не точно.

Именно - почти същите, но превъзхождащи: - 4-ядрения на SONY-то е с почти три пъти по-бърз достъп до паметта от 8-ядрения. Затова и Sony-то има с 8% по-добър Basemark индекс. - 4-ядрения е с почти два пъти по-ниска консумация на енергия - и двата телефона имат Android 6.0, който е оптимизиран за работа с 2GB RAM и дали са 3 или 4, му е все едно - обемът на вградената флаш памет е практически без значение, след поставяне на SD-карта с голям обем, а при Oppo-то, това става, като картата се инсталира във втория SIM слот, ефективно лишавайки телефона от предимството му да е двусимов В същото време снимките с Oppo са малко над средно качество, а видеото - доста под него. Относно 486 и Pentium - навремето Cyrix 5x86 (Socket 3, 486 архитектура), без проблеми "издухваше" топ-процесорите на Intel от онова време Pentium P54, та чак до Pentium MMX. И още нещо - Oppo-то не поддържа ANT+ и aptX, няма радио, няма барометър, няма TV изход и няма OTG/Host функции. Прекалено много "няма" станаха, които просто не могат да се компенсират от 1GB RAM вповече и сензора за отпечатъци, при тази цена.

Абе Гогов - кви са тия Чепсетове бе?

FuckTheEU

Еваларка! Баретията на мо1 китаец пък сдаде багажа след 4 години вярна служба, сега пак съм хвърлил око на един друг китаец на 200 лева, майната им и на самсунзите и на айфоните, чжте си ги вие за по над 1000.

Моите съболезнования, че си толкоз беден. Сигур е гадно!

Ей ти, с лошия дъх, стига си тровил атмосферата. Глей си хамериканския чепсет и се кефи на многото левове, които имаш :) Забравил си да кажеш, че камерата е японска ! Жив и здрав да си и като сглобиш в мазата тази вечер 1-2 прАти и един на мен :)

Горкия какъв мизерник си. Дай да то подарим нещо свястно

Човекът е практичен, за което само може да се поздрави. Мизерниците май сте вие, които си купувате телефони за по 1600 лева, изплащате ги три години а през ден маате боб, картофи и леща, и купувате на вас и децата ви дрехи втора употреба защото мизерната ви заплата не стига за друго. Иначе да, кой като вас, с последен модел телефон облепен отвсякъде с лепенки и грозни калъфи, защото ще си изтряскате гъза в тавана от яд ако го одерете или спукате стъклото.