Коментари - Първата истинска снимка на iPhone 7? | IT.dir.bg
назад

Първата истинска снимка на iPhone 7?

В китайските социални мрежи бе разпространена снимка, за която се твърди, че е първото истинско изображение на iPhone 7.

Обратно в новината

Коментари - Първата истинска снимка на iPhone 7? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията и снимките са за хора с умстени недостатъци

АЗ си купих най новия модел Jilay star 8 с осем ядрен процесор и казаха че е по добър от Айфон но малко забива като отварям нещо.Сигурно настройките нещо

Три години бях само с Андроид, купих си айфон, шест плюс, за да съм гъзар... Сега имам последния модел на Сони и айфон... Честно ви казвам, откакто съм с айфон, почти не ползвам Андроид. Не се сърдете, мразя ейпъл, но... Айфоня е просто перфектен като визия и удобство. Съжалявам но това е истината. Скъп е, дразнят ме снобите, но и повече меркантилни патки клатя и ми е по яко усещането с тоя смотан айфон.

Eeee, бате, ти уби коча с лопатата. И как ги клатиш меркантилните каки? С лявата или дясната ръка? Или първо трябваше да питам левичар или десничар си? Жив и здрав, голяма си свежарка!

С айфон съм от 6 години. През това време се появиха всякакви нещастни опити за имитация - андроиди, блекбърита, виндовс фон, както от реномирани марки като Сони и Самсунг, така и от никому неизвестни марки като Леново и Хуавей, но нищо не докарва тоя експириънс. Още правя опита с пианото с всеки, който ми се похвали колко голям, скъп и с високи параметри андроид си е взел. Пускаме едно и също пиано на неговия нов скъп андроид и моят нещастен iPhone 3G и натискаме едновременно произволен клавиш. Познайте кой звук се чува веднага и кой се забавя.

Някой виждал ли е майора? Как тъй не е дал компетентното си мнение по тоз въпрос?

Първата снимка на Ифон 7 е правена със Смяна 6.

"Според фотосите, следващото поколение на iPhone почти няма да се различава от сегашната генерация, като в дизайна се забелязват много малко разлики - корпусът на телефона отново е метален, но по-изчистен и с по-заоблени ръбове." === И все пак е водеща иновация!!!

леле,пак ли правоъгълниче с пооо заоблени ръбове

Нещо не схващам, защо снимка не телефон е новина. Да не е нещо, дето не сме го виждали досега ?

Егати и каютите,не си заслужава толкова пари,като на половината пари можеш да вземеш хубав телефон,какво ми хвалите тези дане би да правят салата или пържат яйца,айде стига ,плюс това никакъв дизаин за тези пари.....

Няма какво да ми го хвалят айфоня някакви комплексирани,заблудени овце

Мдаааа, супер иновативен сандък :)

хората няма кво да ядът, те нам'коси ми праят...

хората дет' нямат кво да ядат да земат да си засадат малко домати, компири, зиельи и че имат.

Е то и Ладите ги произвеждаха 40 г едни и същи. Причината да е еднакъв е по-скоро липса на идеи отколкото стил, оправдан с по-заоблена и по- изчистена визия. 10 г изчистват и заоблят ръбове и толкова. А хардуера е на Самсунг, ама с друг етикет.

Ми то и на Самсунг прахосмукачките вече 40 години са с един и същи филтър и ел. мотор отвътре а от вън само по-лъскави са. Па и калпави.

Ъъъ. Много си далеч от истината. А и Самсунг е най-иновативната компания, веднага след IBM, за последните 10 години. По критерии: разработки, открития и патенти.

Перфектният продукт няма нужда от постоянно префасониране. Затова перфектната лада остана лада 40 години, а заоблените ръбове на айфона са все още заоблени.

Ееее, пак няма ябълчицата да е светеща, нали ни обещаха? Сигурна съм че ще е страхотен! Ох, нямам търпение

На вибрация ли ще го държите?

Има комплект в нета, с който може да си направите светещо логото на айфон 6 и 6+. Разбира се, губите гаранция. Не забравяйте, че светещото лого може да повлияе на качеството на снимките, ако създаде отблясък някъде.

Много голяма порта ще е. SE ми е супер. Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Явно да си чорбар и комплексар е най-добрата комбинация а може комплекса да е резултат от чорбарството-честито памперс:))

Само завършен идиот може да отдава толкова значение на един телефон. Имам доста джаджи и си ги обичам, но да вися по опашките или да гладувам, за да си позволя нещо над стандарта си... не, мерси !

А ти лафа: "Няма лоша реклама", чувал си си го?

А това за "няма лоша реклама" го е казал някой който пълен идиот и явно изгонен от рекламния бизнес но явно има и други като него

Мнпго сте забавни,аз чакам аифон 35 и тогава ще си купя.Сигурно ще си говоря с марсиянците с него.Ама като излизат значи се продават има си за всеки влак пътници,друго си е да висиш на опашка за телефон

голям мерак ми е 7-цата, но ще видим колко ще струва, щото и в момента за 6s 64гб на договор виргин искат едни стабилни 700 пaунда.

Праз голям съществена разлика между iPhone 1 и iPhone 7 на външен вид няма. Все екран с копче с квадратче! Не е като да видиш новите манекенки на Виктория Сикретс.. макар че и тия въртят едни и същи метли с десетилетия!

ех и при тях в общи линии имаш повтаряемост....

ти лостове и педали ли да му сложат екран и батони това е компа

Тука има гейове!

Няма нищо невъзможно за китайците! Като нищо това може да е реплика на 7-цата, докарана едно към едно и пет пъти по-евтина...

Викаш реплика отвън 1:1 ама отвътре САР 2,5++ , Кит Кат ОС и фенерче.... Да живее ментето

Ама молъ ви са. Аз още изплащам 5S и 6S! И само преди 3 месеца приключих с изплащането на 4S!!! Вие от Apple да не мислите, че аз копая пари?! Задръжте да прикл. поне с кредита за 5-цата! Още 8 месеца и тогава ще мога да тегля кредит за 7-ца! Проявете малко човечност! Пък и дано да поевтинеят малко тиа кредити че ми писна да ям само хляб и кремвирши(добре че са на промоция от 1.49 лв./кг!) за да мога да си погасявам фноските.

Ти си добре, братле, на теб кредит ти дават, аз съм безработен и се наложи да продам апартамента. Само айфоня ме топли през дългите студени нощи по подлезите.

Продавай бъбрека !

Самоубийството е вариант....

в Китай вече правят оригинални копия с 3D принтер - по 100 броя в минута, и в палети насипно и ги пращат по моловете !

Абе сякаш прилича на предния. И на по-предния, и на по по-предния ... и на оня дето излезе през 2007-ма ...

Ами да, Владко. Това се нарича "стил". На какво искаш да ти прилича???

Пф-ко, предполагам ти е известно, че айфона всъщност е най-обикновен телефон в САЩ и всяка келнерка в крайпътно заведение има такъв. Айде недей дрънка за стил. Само тука се смята, че си някъв "елитен" щом си дал 1200лв за него (при цена в САЩ 900лв като сметнеш курса). Особено когато става дума за компания, която не спира да говори за "иновации" и пуска едно и също вече почти 10 години, с минимални разлики между поколенията и нарочно спира поддръжката на софтуера за по-старите машини, въпреки че нямат никакъв проблем да го подкарат. Само и само да може да се купуват новите. Да, навремето Стив Джобс уби конкуренцията в земята. Навремето. Точно както и IBM навремето доминираха в компютърния бизнес, бяха най-големите (и все още са сред големите) и всички се съобразяваха с тях и се опитваха да им копират машините. Навремето. После Майкрософт ги яхнаха и се изстреляха пред тях заради софтуера и станаха лидерите в компютърния бизнес. И дадоха едни заеми на Стив Джобс да си спаси компанията, понеже и той вземаше некадърни решения едно време, че даже и го изхвърлиха за кратко от Епъл. Върна се и утрепа рибата и сега Епъл са гигантите. После ще дойдат други.

"Повтори една лъжа 100 пъти и става СТИЛ. " Опсссс друго май беше накрая на израза...

FuckTheEU

През 2007-ма година апъл изобретиха правоъгълника със заоблени ръбове. През 2016-та година изобретиха правоъгълника с още по-заоблени ръбове. Каква иновация, каква фантазия, каква оригиналност!

през 2015 изобретиха и SE - SEcond hand качество "телефон", дето в момента е причина да изпаднат в класацията даже и в Zombie-land/USA/. Къде забравяш това не по-малко значително събитие?

През 2007-ма всъщност изобретиха смартфона в сегашния му вид, от който и до днес всички правят копи-пейст. БГ ганьото като теб обаче е видял и запомнил единствено "заоблени ръбове". Жалка работа е БГ реалността.

Голям келипир. Дребен екран, смотани програмки, никаква особена полза освен за агнециите, които знаят всеки къде ходи и какво прави. Зомбиране до дупка. :-) Какъв кеф. :-) Гледам идиотите в парка дори тичат със завряни слушалки в ушите. Птички пеят, шумят дървета, те слушат смартфона. Найс а. Зомби, зоомби...

През 2007-ма тъкмо дойде ред да си сменя купения ТРИ ГОДИНИ ПО-РАНО смартфон QTEK 9090 с новия тогава XDA Flame, който отвяваше първия iPhone по всички параметри... Ей, като почнете да повтаряте, че Apple са изобретили всичко, направо се забравяте!

Да значи абсолютно си прав, НО, НО само да попитам, понеже ти спомена COPY-PASTE технологията, та знаеш ли кога точно тая иновативна модерна фирма хапле, дето уж откриха и патентоваха квадрата, правоъгълника не знам дали не и кръга, та кога тая баш фирма въведе именно иновативната открита и използвана преди 50 години още copy-paste технологията в това техното направо "супер" телефон? Имаш ли идея като година питам де!

FuckTheEU

Сещам се за един приятел, който по онова време си купи първия айфон. Остана втрещен, като разбра, че не само не може да си разменя файлчета през блутута с нас, ами дори не може да си зададе любима мп3-ка за мелодия. Даде 800 лева за него, след два месеца го продаде за 700 с много псувни и клетви. От тогава се е зарекъл да не купува ябълковите лъскави дрънкулки и засега си държи на думата.