Коментари - Доналд Тръмп се отказва от Android | IT.dir.bg
назад

Доналд Тръмп се отказва от Android

Доналд Тръмп е захвърлил настрана любимия си смартфон с операционна система Android преди встъпването си в длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп се отказва от Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да му връчат една стара NOKIA, която не е "умна" и ще му решат всички проблеми на човека! ;-)

Тончо ткаа Трамп!!1! ПОкжаи им на теа андриоджий каде е истината!! ИОС ОФОРЕВЕР!!! И БВМ и Биат и Дуфббай!!!

Айде, гейфоните, не прочетохте продължението, дали са на Тръмпов SG S7, брониран, със 5-та степен на защита. Така че не се радвайте, пак е Андроид, но простолюдието си мисли че фъканата ИОС. Ха със здраве гейфоняци!

Кон, с капаци, ако беше прочел статията, а не заглавието щеше да разбереш, че го карат от тайните служби да го направи.

Старият телефон на Тръмп не може да бъде конфискуван, защото Тръмп не е осъден за престъпление. Хубаво е журналистът да минава елементарен тест, за значението на думите, нали това му е работа. Много тъпота лъха само от тази неправилна употреба на думата "конфискувам". С лъжите в заглавията свикнахме вече, позорят ви - сега затвърдявате лошото впечатление.

Отказва?

Призовавам Дир.БГ да не използва подвеждащи имена за статии с цел да привлече интерес към прочитането им.

Всъщност не се е отказал а службите го задължават. Спомнете си каква драма стана заради това, че Клинтън беше ползвала различен сървър от този който е под контрол на службите им. Заглавието на новината е чиста журналистическа партенка.

ми правилно, аман от корейски боклуци, сменил съм сумати корейски телефони ни един не става. Проблем с подслушването е че се слуша не през дадена програма а се активира самата слушала т.е. без значение е каква е опрационната система и по какво говориш, щом има звук в слушалката някой може да го чуе и запише. Достатъчно е да има интернет на телефона. Варианти за по-сигурен разговор - спират се данните на телефона, или се пуска много слаб интернет, който да не позволява прехвърляне на голяма база данни какъвто е гласовия запис в реално време.

Ама разбирасе, службите ако решат да те подслушват точно слабия ти нет ще ги спре... Хайде събудете се и не пишете тъпотии.

А ти колко си зле. Само да ти кажа че една 2mbps линия, прекарва около 130 разговора. Сам си сметни колко им трябва за да ти прекарат гласа. Милият, колко си заблуден

Все още не се знае дали старият смартфон ще бъде конфискуван. КОНФИСКУВАН егати думичките. Тъпи са журналятааа тъпи. Правилно беше казала оная, по-добре проститутка отколкото журналист.

Дираджиите, разпространявате дезинформация. Тръмп не се е отказал от Android, а NSA не му позволяват да го ползва. Същото беше и с Обама - допреди да стане президент ползваше BlackBerry, но след като встъпи в длъжност, от NSA му смениха телефона.

Точно това е истината !

Дали са му Microsoft Surface, подобен на тези, който вече раздадоха на нюйоркските полицаи!

Май искат да му резнат постоянното спамене и плюене на всичко дето не му отърва.

и за какво му е андроид, той иска истински робот, и в лицето да е като Мелания

"Президентският смартфон на Барак Обама бе специално модифициран iPhone 7, който бе без камери и нямаше възможност за изпращане на SMS-и." - излиза, че старият домашен телефон на баба ми, с шайба, е най-добре защитеният президентски смартфон! :)

Уж си галош, но единствено ти схвана за какво иде реч :) Всяка операционна система е уязвима на хакерски атаки. Затова - телефона на баба ми. И моят (наскоро го поднових) е такъв. То ти стига да ти затрият номерата или да се сдобият с тях. Или да ти включат камерата в интересен момент.

Естествено, че е най-добре защитен особено ако е свързан само с още един абонат, както е било при първите телефони и е имало само два абоната и два апарата! :-)

"Според в. "Ню Йорк Таймс", ....предава "Асошиейтед Прес",... цитирана от "Факти". " Значи "факти" цитира "Асошиейтед Прес", която пък предава "Ню Йорк Таймс". И накрая цялата тази мешавица се интерпретира от Дир.бг. След малко очаквам в-к. "Факти" да цитира Дир.бг и простотията е пълна. Всичките ви "новини" са подобни.

предполагам смяташ за необходимо дир.бг да има кореспондент кацнал на дясното рамо на Тръмп не ни лишавай от удоволствието да си играем на развален телефон

"Доналд Тръмп се отказва от Android" - нещо не можах да схвана връзката на заглавието със статията. Според статията Тръмп му се налага предвид длъжността му да си смени телефона. Дали ще го смени с Apple-ски или някой друг на Андроид нищо не се споменава. Къв е проблема да мине на някой нов Samsung примерно?

Според пишещия Тръмп е много печен в операционните системи ,но просто се отказва да използва Андроид ,всичко е ясно !

Не знам дали от сектата на русофилите забелязаха, че любимецът им Тръмп иска да възражда енергийния бизнес в щатите. В този ред на мисли... дали ще ви даде да си построите южен поток или ще си налага американския нефт и газ според вас ?

дам ... коментара ти е много на място под тази статия

Хал хабер си нямаш от политика и икономика........

И сега от къде матриЯл за Тръмпгейт?

Тръмп ще го достави лично. Няма страшно.