Коментари - Блумбърг: HTC ще представи M9 с 20 MP камера | IT.dir.bg
назад

Блумбърг: HTC ще представи M9 с 20 MP камера

HTC вече изпрати покани за своето събитие на 1 март на мобилния конгрес в Барселона, а според "Блумбърг" тайванците ще представят наследник на смартфона One M8.

Обратно в новината

Коментари - Блумбърг: HTC ще представи M9 с 20 MP камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малейй, канон и никон май скоро че пускат кепенците... кой тъпанар че си купи фотоапарат за 2000 долара кат може и с телефонче за 200 кинта да се снима толкоз "перфекно"?? друг въпрос е че балъците не знаат че мегапкселите немат нищо общо с качеството на снимките...

Всъщност е 750 евро за Европа! :(

neXus

Да не стане като миналата година, когато се нас*аха и побързаха да изпреварят С5 и му изкопираха Ultra power saving mode-a, 0.3ms автофокуса и трите вида фокус.... Че и счупените дисплеи ги обявиха на промоция за 29$......промоция.....все едно си на пазара и взимаш чехли за 2 лв.....И пак не им помогна това срещу С5. С това копиране, калориферджиите се показаха като големи измекяри.......

Ако сравняваш М8 и С5 значи можеш да се гръмнеш спокойно.Цял свят бе впечатлен от М8 като софтуер и дизайн само бай Пешо нексуса от левуново нещо не му харесва.Свалете очилата и гледайте реално .

neXus

М8 няма никакъв софтуер, освен един смотан интерфейс. Впечатлени бяха комплексарите от лъскавата му тенекия, с която можеш да се гъзарееш. Интелигентните хора имат по-високи критерии - смарт функции. Ако искаш да гледаш реално - кажи ми една смарт функция на Калорифера. Аз не се сещам за нищо, освен може би Зоуи, но всички нови телефони имат подобна фунция, така че не се брои. Така че - гръмни се ти, бай Ганьо....

Това им е последния шанс иначе отиват на боклука , все калпави телефони правеха. За сега за мен лидери са LG и Самсунга , ябълката може да си я турите отзад и да пуснете вибрацията ;)

neXus

Точно - заради софтуерното разнообразие. Ама масовият ганьовец гледа лъскавото, с което да може да се гъзарее и копнее за Шитня, Калорифер М8 и тем подобни тенекета

Имам HTC M8 и съм много доволен. Цамерата е добра, но е все пак цамера на мобилен. И 100 МП да я направят пак няма да има оптиката на истинска камера. Става за снимки само при много добро осветление.

sawo

Аз пък съм много доволен от нощните снимки на M7 - сравнен с други телефони изобщо няма място за сравнение. Естествено не може да го мериш с нощните снимки на DSLR например, но няма и как. Телефона все пак е предвиден за инцидентни ситуации, когато не си се подготвил за снимане.

Бях потребител на HTC около 6 г. и ги смених с айфон точно заради малоумната ка ера на М7. Останалата част на телефонабеше без забележки, но камерата му е на светлинни ггодини не само от на айфона, но и от почти всички други телефони. Особено пък при слаба осветеност.

Веднъж HTC,... винаги HTC

колега тука си много прав!