Коментари - Тест разкри смартфона с най-ярък екран | IT.dir.bg
назад

Тест разкри смартфона с най-ярък екран

По поръчка на Sony Mobile Communications независима лаборатория измери яркостта на дисплея на Xperia P и я сравни с единайсет други смартфона, предлагани на пазара в момента.

Обратно в новината

Коментари - Тест разкри смартфона с най-ярък екран | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само че е пиар статия еми и не казват какво е класирането, кой е втори трети с какви резултати и тн, ясно че свети дисплея ама заради това да си го купя едва ли.

Нали се сещаш, че Сони преди да поръчат на външна фирма да направят тест на този телефон са закупили 20 апарата и са провели сами тестовете. :))) Когато са сигурни какъв ще бъде резултата, тогава са направили поръчката на външен оценител.

Еми втори най-вероятно е iP4 (не новия), защото му е малка площта на дисплея и прави към 570cd/m2. Galaxy 3-ката е около 270-280cd/m2, тъй като първо дисплея е голям и второ е OLED. OLED-а няма нужда от висока яркост, за да се постигне нормално изображение, тъй като при него черното е черно, а не сиво, както е при TFT-тата. Не знам в същност какво се опитват да кажат с този тест от Sony... И с двата си телефона нямам проблем на слънце. Е, естествено не ги гледам на пряка слънчева светлина, защото не съм идиот и знам, че все пак слънцето е по-ярко от който и да е дисплей...

Поръчано от Сони, и победител е Сони.

Това звучи като платените поръчкови "статистики" на Бойко и Станишко :)))