Коментари - LG G Flex2 излиза на световния пазар (снимки) | IT.dir.bg
назад

LG G Flex2 излиза на световния пазар (снимки)

LG обяви, че второто поколение на смартфона с извит екран G Flex излиза на световния пазар. Това е първият смартфон с мощния мобилен чипсет Snapdragon 810.

Обратно в новината

Коментари - LG G Flex2 излиза на световния пазар (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен!!! И аз съм патил и не ги признавам вече.

виждам една шарена високотехнологична уюука, която че се куати и врти, където и да я суожим...!!! и въпреки, че ще пече яко, няма да мога да си претопуям мандажата у тенджерето, щото нема да можем да бауансирам съдинката... нема а си го пазарувам! :-Р

Защо се мъчат да правят телефони?

Така - огънат само в едната посока не ме кефи. Като ги пуснат S-образни ще си купя.

rado_7_6@

Браво на Елжи, добре дошли в клуб 64 бита! С две години закъснение, но дето се вика - по-добре късно, отколкото никога :) Самсунг хептен изостават. Последна дупка на кавала се оформят тея симпатяги. Добре, че са апъл да им дават поръчки, че ще изгладнеят като севернокорейци

Епъл пусна айФон 6 с характеристики (всякакви) на гугълски телефон от 2012 г., пак с две години закъснение. За НФЦ да не говорим колко години е закъснението. Тия неща обаче ти убягват, нали? Келешче.

rado_7_6@

Айфоните са първите десктоп клас шейсеичетри битови компютри в смартфон формат. Факт. Поздравявам Елжи, че се присъединяват към купона. Самсунг засега са в трийсдве битовото гето. Толко си могат :)

Qualcomm Snapdragon 810 дефектен процесор ли е или да - отново продажните медии не коментират казуса.

много е готин . стига с тези аифони . всеки втори се макне с такав . вече не са интересни . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия по- ли се не гънат от гейфоня? Или направо ги доставят огънати...

Друго си е савецкия процесор зил 3554 - не грее, а само дими

Друго си е да схванеш темата на статията и коментарът ти да е свързан с нея. Или поне да няма правописни грешки. Или поне да е по една на дума :)

лоша работа, всичко със Snapdragon 810 се забави, заради проблеми с чипа - прегрява. очевидно не са решени и LG просто от 2.8GHz честота на Snapdragon 810 са го намалили на 2GHz, очаквам проблеми и че дори може би Snapdragon 810 ще е по-зле от предишния 801 чип.

Абе друго е сам да си огънеш телефона, по-иновативно е. Така фабрично огънат и баба знае.

Точно така изглеждаше моята NOKIA, модел от 2008 г., след като я изтървах на улицата и върху нея мина камион, но пак си работи.

браво, юнак ! седем години с тази нокиa и при това след като камион е минал отгоре и !?!?! невероятно

...а след камиона и валяк, после потоп, след това светкавица и накрая експлозия. А ти даже не е трябвало да го позабършеш от прахоляка, толкова добър телефон!