Коментари - Нови слухове за Samsung Galaxy S7 | IT.dir.bg
назад

Нови слухове за Samsung Galaxy S7

Според корейски източници Samsung ще предложи Galaxy S7 с два различни размера на екрана.

Обратно в новината

Коментари - Нови слухове за Samsung Galaxy S7 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

$700 за Самсунг? Хахаха. Успех

S6 edge струваше повече от $1000. Предполагам е 'неуспешен', а ? Не ти е лесно да си тъп, викаш ?

И тези започнаха да стават смешни.

Така е от гледна точка на практичните хора (смятам се за един от тях). Но си направиха цял моден сектор който прави пари каквито инак не биха сънували. Почнаха го с apple-ския ipod, после iphone и всичко останало, самсунг много добре и навреме се впиха също. Забавното е като почнат разните фенове да си обясняват как не тая а оная играчка за която са платили 5 пъти цената и на опашка била много по-добра от другата.... Те са добри и двете разбира се, и могат да се продават с добра печалба и на 1/5-а от цените си ако не и по-малко.

Мно'о си практичен, брат! По цел ден кесиш във форума... Кога работиш, кога ближеш сливи? Нема "ашкулсун" за тебе!

Поддръжката на Самсунг в БГ е ОТВРАТИТЕЛНА. А от друга страна какво ги ,мислитре Самсунг, като това не им е основния бизнес. Това им е някаквъв бизне между другото. Правят телефони щото е модрено. А основня им бизнес е дисплеи и телевизори. Същото е и LG. Wiv aple са друга работа - те прявят един телефон, еди компютър и един лапто и таблет. И не ги правят те ами китайците.Така, че кйаквото и да си вземете е КИТАЕЦ, щото и на Самсунг нещата в БГ са от китайските заводи. Ха всички купили ис китаец с марката апле или самсунг за много пари честито. Самсунг вкарват повече сензори за различни неюа от китайците например, ама не от всички китайци. Лично аз ще изчакам да видя какво ще изкарат Нокия.

Какво да изкарат Нокия?! Нищо особено. Нещо бюджетно или хайде леко над средната цена със средни показатели до малко над средните. Едиственото положително при тях може да бъде ОС евентуално, но и това не е сигурно, защото имах телефон с Windows Phone 10 и не съм впечатлен. Всъщност никак не съм впечатлен и от Windows 10, който го имам на лаптоп и настолен РС. Windows 7 определено е по-стабилен с по-малко бъгове и не се ъпдейтва почти всеки ден. Общо взето, както казват специалистите в областта, Windows е най-големият и разпространен легален шпионски софтуер, правен някога.

Хайде да излиза, за да може китайците да пуснат след няколко месеца, нещо по-добро на двойно по-ниска цена! От Самсунг не се учат от грешките на другите и най-вече от конкурента си Айфон. И те си повярваха, че са хванали оня за шлишека, като най-много продават , но ги отвяха. Същото става и със Самсунг. прекалено много си повярваха и започнаха да се държат с клиентите си, все едно са дойни крави. Е не става така! Не става! Не става S5 да е по-добър от S6 по отношение смяна на батерия, допълнителна памет, USB 3 и т.н. Само с оправяне на външен вид и вдигане на цените няма да им се получи. Има китайчета, които са горе-долу на същото ниво и на чувствително по-ниска цена. Какъв е смисъла тогава от прескъпите им телефони на Самсунг. До сега съм имал всичките им версии Галакси от 1 до 6. Ако 7-мата серия не предложат нещо наистина по-добро, сигурно ще се пренасоча към друга марка.

мисля, че доста глупости си изписал

Например?

Много смислен коментар.Ес 6 е определено стъпка назад с вградената си батерия и липса на СД слот.Добре че го купих първо на жената.Край с Самсунг минах на хуавей сега с Мате 7 никакви грижи.Поне още 2 години ще карам с него

Това ще работи ли с прима или биканект или фрог ... че нема ми останат пари за платена карта ...