Коментари - Samsung представи Galaxy K с 20 MP камера | IT.dir.bg
назад

Samsung представи Galaxy K с 20 MP камера

Samsung представи камерафона Galaxy K Zoom, който предлага 20.7 МР сензор, ксенонова светкавица и 10х оптично приближение със стабилизация на изображението.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи Galaxy K с 20 MP камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nexusa ми бе най-боклучавия смартфон който съм ползвал. По-смотан и от Symbian.

Може ли да чисти, пере и готви?

Може, купи си един и изгони жената!

neXus

Този модел скрива шапката на "прословутите" Мумии, освен че предлага еквивалентна камера, има и набор от софтуерни екстри, които смотаният Уиндоус няма - power saving mode-ът, S-health и други подобни благинки.

Скрива на баба ти кюлотите

Ядра, процесори, камери...С голямо задоволство си ползвам в неработните дни "столетницата" Нокиа 6510 - без нет, без камера и с яко издържпща батерия. Бах ти и прогреса...

Много яко.Сега си продай колата и си купи каруца и си шест!

Кой, те прави зависим? Затова имаш глава на раменете. Всичко което се случва е еволюция. Нищо повече от пазарна икономика - има търсене, ще има и предлагане.

Има картел какво да ти предлагат. Наричай го както искаш. Свободната конкуренция в днешно време е илюзия. Както и свободният избор.

Усещате ли как все повече ви правят зависими? Колите ги усложниха така, че вече само в сервиз могат да ги пипат. Телефоните ги направиха така, че батерията не държи и един ден вече. Изгубиш ли се в непозната местност, забрави телефона да ти върши дълго време работа. Всичко взе да с превръща в еднодневки. Включително и отношенията между хората. И основната идея е, че вашите вещи трябва бързо да губят функционалност, за да ви трябват постоянно пари. А тези които държат парите ви контролират по този начин. В същото време данъците ще продължават да се покачват, за да направят така, че да си собственик на земя или апартамент ще става все по-голям лукс. Трябва да бъдете все по-зависим. Но всичко се прави с усмивка и с добри намерения;)

Защо съдиш по iPhone колко държи батерията на телефон? Моят Note си кара по 4 дни с едно зареждане, пък ако ми е чак такъв зор мога да си взема втора батерия и да сменя изтощената ако няма да имам ток повече от седмица...

Като му спреш нещата, дето не ползваш и му дадеш цветовете на естествени (по-бледи) кара и на 6-7 дена спокойно. И при това без root-ване и без изкормен bloatware.

Все се чудя за какво са му е на телефон 6 ядра. Инженерни задачи ли решава или прави симулации на физични процеси? С тази безсмислена надпревара в мощността на процесорите за телефон, един ден автономна работа на батерията ще стане непостижим лукс. А това е много по-важно от това да цъкаш като зомбиран 3D игра на 5 инчов екран. Независио , че мощността на процесора се управлява гъвкаво.

Леле, Samsung е най-големият производител на смартфони в света, ама са глупаци, щото не четат коментарите в link, че да се ограмотят и да знаят как да правят телефони и фотоапарати. Бай Мангау консултира адвокати!

Може да изглежда леко странно, но поне е в сферата на технологиите. Докато най-високотехнологичната компания в света нещо кривна в друга посока.

'Що говорите глупости? Къде намесихте огледално-рефлексните апарати в обсъждане на телефон? А за апаратчето - изглежда прилично. Предназначено е за клиенти, на които не им се носи по екскурзии и телефон, и сапунерка.

Поредния безсмислен модел на Samsung... мислят си че като изкарат 20-30 нови модела на година ще обхванат по-голям брой потенциални клиенти, но мен точно така ме отблъснаха! Xiaomi отдавна ги изпревариха като качество и софтуерна поддръжка ;)

Анджък! Точно казано...

Хора , разберете - мегапикселите немат никакво значение, совен в случаите когато искате да разгледате снимките на 2048р 80-инчов екран. За компютър или за фейсбук(щото снимките от телефон са на 99 % за фейсбук) 2 мегапиксела са ок, 5 е даже предостатъчно. По-добре 5 мегапиксела със добър обектив и широка бленда за повечко светлина. Понеже светлината е важна!!! светлината прави снимката! И най-скъпия фотоапарат не прави снимки при лошо осветление. А зуум за кво ти е? ще снимаш надалече ли? Отново за снимки за фейсбук 99% са снимки на обекти до 5 метра максимум. Така, че не съм впечатлен.

Четох всякакви глупости в коментарите обаче на всякъде се пропуска нещо много важно - камерата е просто инструмент. Можете да направите добри снимки и с телефон и с фотоапарат, но само ако знаете как. В днешно време много хора се ръководят само от оптика, мегапиксели и всякаква друга техническа информация, а истината е, че както с телефон, така и с фотоапарат ако не знаете как ще направите едно голямо нищо. Инструмента е нищо сам по себе си. Точно и за това спора за това колко "качествени" снимки щял да прави или нямало да прави няма абсолютно никакъв смисъл. Мога да покажа добри снимки и от телефон и пълни боклуци от фотоапарат. А и нека да не забравяме, че едни от най-добрите, вдъхновяващи и потресаващи снимки са направени с техника, която нито е имала "мегапиксели" нито висока резолюция, да не говорим за "блестяща оптика". Не забравяйте - камерата е инструмент, важно е "задкамерното" устройство.

Тая тухла прави две снимки на акумолатор с две зарядни. Иначе батерията държи -5 секунди. ИННОВАЦИЯ! ПОСЕРКОВЦИ!

Дрисък, пише се акумУлатор...оттам нататък няма значка к'во кааш

ми ся ...абе няма си лъскав"иновативен" обектив начи ....ха ха купертино духачите ся ко?

Ами някои фото-зомбита си въобразиха, че това е фотоапарат - объркали сте се, не е фотоапарат и затова логично не може да вади снимки като от професионален такъв с огромен обектив (който няма къде са се събере в смартфон бе професори ) ! Просто този Самсунг ще прави най-добрите възможни снимки от смартфон досега - това е и целта му - не да конкурира фотоапаратите (само пълен катил би си помислил, че това е възможно), а да пуснат на пазара смартфон, който да прави възможно най-качествените снимки ! Но имбецилите с огромните тубуси и кутиите по вратовете, които се изживяват като артисти, а са просто комплексирани щракачи на пейзажи се изплашиха, че ще им вземе пазара ! Тц тц - за тях е най-обидно да ги наречеш "сапунерки", защото нямали добра "оптика" и "DSLR" ... малиии, звезди ...

Ммм пак грозотийка :) фенове на Самсунг, ако искате фотоапарат, спестявайте 3-4-5 месеца и си купете Канон или Никон или друг хубав фотоапарт. А това произведение на Самсунг си е като Франкенщайн. Селфита мое да си правите със всякакъв телефон.

Глупавичък си още, когато можеш да се обадиш през Канон-а или Никон-а ми звънни...

И по телефон с 2 мп камера можеш да се обадиш и снимките, които ше правиш с него са същите като с 20 мп камера с фокусно разстояние 3 мм. Глупавичък си, много глупавичък.

Тия няма ли да спрат да се излагат

би ли обяснил кое точно е излагането тук ?

ами след пародията с4 зоом и неуспеха му сега правят втори опит

Даже вече и що годе приличната за телефони оптика на Schneider Kreuznach не присъства вече явно. Гледам, че пише Samsung Lens, които не е ясно какви са.

А какъв е самия сензор, тия 20 мегапиксела нищо не означават. 2 МП камера с добър сензор може да изкара много по-добър образ отколкото 20 мегапикселова камера с умрял сензор - каквито айде да не се лъжем, са почти всички в телефоните.

ако си прочел това е по-скоро фотоапарат отколкото телефон. Виж му обектива първо и помисли дали сензора му ще е като на първата, най-евтина Nokia с камера след модела с фенерчето.

Няма как да е особено голям, най-много колкото на сапунеркав фотоапарат да е (1/2.3") . Което е пълна безсмислица за 20MP, на такъв сензор и 5 мегапиксела вече му идват вповече (е 5 е добре да ги има де ама повече е безмислица).

Сензорът е точно 1/2.3", не знам защо са ти сложили минус. Идеята на този телефон е точно да замести сапунерката. Очевидно никой не се опитва да конкурира ДСЛР-и с телефон.

Момчета, фотография се прави с обективи, не със сензори :-) Аз тук обектив не виждам, та ако ще и извънземен сензор да ползват, все тая!

Хората си купуват телефони за да говорят, а не за да се занимават с фотография. Сравняваш микровълнова с трактор.

там си пише "който предлага 20.7 МР сензор"

каквото и да представят си остават Самсунг. В камерите Нокиа е номер 1.

Най-добри в камерите са Canon, Nikon, Hasselbad, Leica! Това тука е ала-бала за пишман фотографи. Но за селфита, снимки от тоалетната и БИАД е ок :)

Хазелблад е съвсем друга категория :) Тва го ползват само едрите професионалисти и то под наем. Тва 50-60 хиляди долара, без обектив ... И не говорим за колекционерски версии.

Ми звънни ми от никона, а?

Много добрееее!

е не карадат кат теб ама бива нали?)))хихи