Коментари - Xiaomi представи новия си флагман ”Mi 4” | IT.dir.bg
назад

Xiaomi представи новия си флагман ”Mi 4”

Китайската компания Xiaomi представи новия си флагмански смартфон - Mi 4. Той ще се продава на цена едва 240 евро за версията с 16 GB памет и 300 евро за 64 GB.

Обратно в новината

Коментари - Xiaomi представи новия си флагман ”Mi 4” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затваряйте темата за тези клоуни - хората проектират, тестват и създават а китаеца копира и то некачествено

че 3-ката много хубав телефон ама без СД слот си е криво...някакси се чувстваш ограничен

Чакам да го пуснат...Един колега си зе 2-ката...Страшен телефон, с метален корпус, готин Андроид незабиващ... и наи-важното много издръжлива батерия.

Тия не ги знам, ама ZTE са голямо дърво. А си го идтървал от 5-10 сантиметра и го пиши бегал. Стъклата им са по крехки от чипс. Губят лесно сигнал, подобно на айфон 4. Постоянно се гъбаркат с батерията и все подобни тесли. Рекламациите за тях побъркват операторите, които основно ги продават в комбинация с планове В това отношевие Хуавей са доста по-добри, въпреки че и те си имат кусури. Абе мъчат се китайците да подобрят нещата, ама все още са си китайци.

Имаше преди време един документален филм за смяната на парадигмите. Там показваха как педесетте години на миналия век е бил популярен израза "японски боклук". И само за 30 години японска стока е станало знак за качество. Xiaomi е изключителна марка. Един от телефоните у дома е такъв и знам от първа ръка. И да имам и друг смартфон от най висок клас. Много ме дразни когато хора без да знаят говорят.

Колко тъпи спорове водите по тази тема просто нямам думи ! Българина "разбира" от жени, коли, телефони, компютри и всичко останало или както е казано важното е да има спор за нещо няма значение за какво.

Ще превземе пазара ментето ксиаоми, колкото другото менте хуйвей го превзе. Или бай Ганьо си мисли, че квото се купува в Бг, същото се купува и в богатите страни?

как е как е в Купертинго боли ли без вазелин а?))))

Сульо, вземи се образовай малко и двете марки които споменаваш са си екстра. И се купуват много в "богатите страни". Неслучайно HUAWEI , в момента дели второ-трето място по продажби, а като погледнеш тенденциите , ще ти стане ясно , че е въпрос на време да заеме второто място след samsung .

Ама наистина повечето пишещи тук сте много зле. Вземете се образовайте малко относно Xiaomi и тогава си пишете неграмотните коментари колкото искате. Винаги много ме е дразнило, когато видя човек да изказва мнение (или поне да се опитва) за нещо, което нито е виждал, нито е чувал, нито е пипвал - това е глупаво и детинско. Xiaomi са една от най-бързо развиващите се технологични компании в Китай и в скоро време ще ви се наложи да свиквате да ги чувате все повече и повече, така че колкото и да злорадствате - просто сте на губещата страна в случая.

То е записано като дата. Ми4 ще стане хит. Явно е с какво ще си сменя почти 5-годишния HTC HD2!

Тия дето си купуват долнопробни китайски стоки сигурно викат и китайци да им правят дЕцата. Дайте едно нещо с което китайците да са номер 1, ама без канцерогенните им чайове? Въпрос: с какво отклонение от целта кацна китайския Заек луноход? Възможни отговори:4м; 40м; 400км. С това темата се ИЗЧЕРПВА. Ментето си остава менте.

По твоята логика почти всичко е менте, тъй като почти всичко се произвежда в Китай. Xiomi-то никак не е лошо. Мои близки познати го ползват и като баланс цена / качество са значително по-добре спрямо Samsung, Apple, LG и т.н. То за това и продажбите им растат с тези темпове. Не навсякъде хората са коне с капаци.

Значи да разбираме, че ти ако си с телефон на Апъл например, си викал някой американец да ти направи дете ли?? Не си сменяй често телефоните, че горката ти жена. Един път американец, един кореец, един път японец. Представям си лицето и като се прибереш и и кажеш: "Жена, ако знаеш какъв извънземен телефон си взех" :)

Aз живея в западна Европа и вчера търсих дали тук продават телефони Xiaomi. Не намерих в нито един сайт или магазин. Смятайте за каква "марка" иде реч. Пазари - Китай, Индия ... и България

Извинявай ама ми звучиш като в онзи виц дето Вуте застанал пред клетката на жирафа и казал "Те такова животно нема." Според мен Xiomi-то съвсем скоро ще дойде и до мястото където живееш, колкото и консервативни да са местните оператори.

според вуте хiaomi щял да превземе зап европа и сащ. ти да не си им маркетингов директор нещо на китайците? или не си чувал пазарния принцип евтино = скапано. колкото плащаш - толкова и получаваш. кога хiaomi ще дадат 2 години гаранция, както е по задължение в зап. европа?

В Amazon.de излизат доста модели.

Ами виж в амазон.явно си на Вие с интернет.

Епъл се канят да продадат 80 милиона телефона, тези се канят да продадат 60 милиона, Нокия и те се канят да продават много, Самсунг да не говорим. То излиза, че като сумираме произведените телефони ще се получи, че всеки човек на планетата през следващата година ще си купи някой от новите телефони. Да ама няма да е така, което ще доведе до залежаване на продукцията по складовете и забавяне на темпото на развитие на тази индустрия. Няма да пуснат нови телефони докато не продадат старите.

хехе тва ся е некъф бъзик истината е епъл тва го знае секи пич щото епъла е фън и куул и е статус коя мацка ше ти върже ако имаш китайски ментак а епъл сички го оважават и му се кефят ако немаш кинти за епъл взимай бърз заем и си в тренда иначе си жалък лузър които иска да е готин и вървежен му трее епъл всичко друго е смех питаите всеки пич ше ви каже тва ае че ме чекат едни мацки да им таковам айфоните само епъл рулз брат йеее...

Лудницата е на 4 км ...искаш ли по точен адрес...

Аз имам фирма с 20 човека служители, голям aпартамент е София, гарсониера на морето, вила в Рила планина. Отделно още 4 имота. Карам голямо пежо, телeфона ми е Xiaomi Note. Това изборът ми, защото си ценя парите. По въпроса с мацките, проблемът ми е, че не ми е възможно аз "да вържа" на всички желаещи. Ти как мислиш - дали съм cool или looser по тоите представи?

е па кво а ти кажем глей ся ти си един прост селски бек тва да имаш кинти и да караш франсе е мега тъпо пич всички готини пичове карат гоуфове и баварци шото са в тренда ако шъ ма разбереш а тела е статус и с твоя тел ти си шибан лузър глей мен преди време дръпнах едно заемче от тия бързите де и си взех едно айфонче и са съм си гъзе отсякъде ако шъ ма разбереш кат се кача у гратския транспорт по готин тел от моя нема никой нали се сещаш всяка седмица си зареждам ваучера и съм мега куул пич...

Xiaomi и Lenovo е.aха майката на V.I.P. селянията с "маркови" смартове

Към споменатите добави и Хуавей и ЗТЕ. А има и други по-неизвестни марки, купувани от феновете на евтинийките по китайските сайтове - Зопо, Оппо, ЛТХ и още няколко по-малко известни по-лошо качество но с чудесни параметри

това е бъдещето, другарки и другари. китайските телефони без марка за 50 лева и съветския йотафон с акумулатор-раница и манивела за палене

Никой не може да надмине руските смъртфони по качество и функционалност! Същото важи и за руските компутери!

Определено като смЪртфони нЕма кой да ги бие руските.

В момента съм с Xiaomi Redmi Note излезна 345 лв и съм доволен от до. Жалко че народа е проззз и продължава да купува надценените биклици на айфон и сламсунг...и други...живи и здрави

Не само ти. Индийците и китайците и те са умни като тебе :))))))))

Браво и похвално за поредното китайско менте! Продавайте си го в Китай пък на нас нека ни е зле с iPhone, Nokia, Samsung и HTC. Само не ми споменавайте ооо Вии с китайските ментаци, че всичко се прави в Китай!

Колкото Грейт Улоу е кола, толкова и Ксиабвгдеж..., Хуавей, Пркстижиорауее и т.н. са смартфони:))

Мнението на селския комплексар не променя пазарните факти

ТО ПРЕДИ 10 ГОДИ И ХЮНДАЙ НЕ БЯХА КОЛИ..........

Ми май всичко му е ОК, но няма слот за SD карта. Но пък има USB OTG и версия с 64G флаш та и това не е кахър всъщност.

1000 % имат слот за SD карта. :-)

Пиша от Xiaomi MiPad с Tegra K1 - невероятни устройства на страхотна цена! Mi4 също изглежда доста добре.

тегра чиповете са само за определени региони. в Европа се ползва Snapdragon чипсета - WCDMA

в момента ползвам mi3 и съм невероятно доволен. перфектен телефон за 600лв най-бързия процесор за 2013г прекрасен дисплей сега с удоволствие бих взел mi4

600 лева не са малко пари

БРЦК

Самсунга и оръпяка излизат по над 1000лв - демек двойно. Обаче Ксиомито ги бие по всички показатели. Имам МИ3 и мога да кажа ,че бие по всички показатели конкуренцията на самсунг и ябълката. Единствения недостатък е липсата на СД слот и кодировка на паметта (фон енкрипшън). Ако са ги поправили в новата версия ще е супер.

Mi 3 с Tegra 4 не видя много свят. Ако пуснат Mi 4 с Tegra K1, тогава биха ме съблазнили.

Това е и целта на рекламата - да се поддадеш съблазнението, без да осъзнаваш в този момент , че всъщност нямаш силна нужда от този предмет.

това ще е следващият ми телефон - другите ряпа да ядат с космическите си цени.

Скоро ще отвеят ябълката и самшитовете от Азия ;)

Ми те вече са ги отвели :-) При непретенциозните потребители:-) А такива са по-големият процент от потенциалните потребителитака че шиаомито (или както там се свисти тази китайска шитня) има бляскаво бъдеще. За всеки влак си има пътници :-)

Теб пък това кво те грее?

марката даржи на качество изклучително доволен сам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много добре говориш български като за китаец. Браво!

Не виждаш ли, че съобщението е транслитерирано?!? Ама нали е по-лесно първо да плюем...

Преди да започнете да плюете искам да попитам държали ли сте в ръката си хиаоми... изключителни телефони на добра цена.

Държал съм и още си го ползвам - Mi3. Страшен е, чакам Mi4 с нетърпение.

И аз това мисля ама как да обясниш на разбирачи които не знаят за какво става въпрос.