Коментари - YotaPhone 2 ще бъде официално представен на 3.12 | IT.dir.bg
назад

YotaPhone 2 ще бъде официално представен на 3.12

Руската компания Yota Devices обяви, че ще представи официално второто поколение на смартфона YotaPhone на 3 декември в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - YotaPhone 2 ще бъде официално представен на 3.12 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адски доброто е, особено ако целия заден дисплей е тъч. На първото поколение това му беше слабост, не можеше да се ползва само задния екран.

Nqkoj si

Дали от този смартфон поне 1 винтче е произведено в Русия???

е произведен в САЩ. Хора , престанете да се хващате буквално за думите, е почнете да четете между редовете. Това също като кажат: еди коя си звезда пусна свой парфюм на пазара. Сякаш А.Бандерас или Шакира сами са си направили парфюм - това е екипна работа на много неизвестни хора, и накрая се слага някакъв етикет, който дава добавената стойност. Вместо да оплювате не е ли по-добре да се замислите вие какво можете да дадете на света? А у-вото никак не е лошо като показатели - въпросът е на каква цена ще се предлага?

Руснаците били за смях на целия свят. Руснаците били това, руснаците били онова. Добре бе, айляци, какви се явяват българите и България тогава?

Като тролиш поне гледай да е грамотно. Цървул и аксесоар се пишат на български по този начин, а не твоята интерпретация. Съкратен ускорен курс по български задължително трябва да бъде подплатен със спелчек. Има ги безплатни по целия нет. ;) п.п. Дали си схватлив руснак или неграмотен българин, няма значение. ;)

Има една приказка - когато плюеш чуждото, предлагай своето. Къде е вашето, драги ми булгаропитеци?

Ние плюем руското защото руснаците са за смях на целия свят. Те казват че са най големите спецове по всичко, правят се на велики а нямат покритие на държанието си. Само приказки и изхвърляния от тях, нищо друго. Българите не се изхвърлят. Знаем си тежкото положение и си мълчим.

Любезно моля за цитат, където руснаците заявява или претендират да са някаква, каквато и да е, сила в смартфоните и т.н. Чакам.

Ами мълчи си тогава бе, кво се пенявиш тука?

ха ха егаси и вица! От 6 декември всички държавни чиновници на Русия с ЙОГАФОНИ ЙОТАФОНИ или ШЛЕМОФОНИ ако са в Украйна ха ха

Да попитам феновете на йтата тук.Каква му е цената?До колкото знам около 500 евро колкото на Айфон 5S ако не се лъжа.Неадекватна цена според мен за такъв продукт.

Рашките убиха рибата...... Край, сега светът ще си изхвърли наръфаните ябълки и ще си поръчва върбови пръчки..... сигурно в името са имали предвид приказката " не е мръднал на йота...." и са имали предвид развитие.....

Днес кодовата дума за броене на постове е "люляк"....вече "шаяк" "укри" и "обонго",като и "марихуанци" не се плащат.....

Ми купи си Onyx Midia, нема нужда да чакаш и да виждаш...

Ганьовците съм ви признал за некадърни и комплексирани тъпанари. Имагинерно в болното с съзнание отчаяно се опитвате да принизите до нивото си тези, които правят нещо, тъй като е невъзможно вие да се напънете и да стигнете до тяхното ниво. Не произвеждате нищо освен терлици, компоти и шукопеци. Една мартеницане може да направите - правят ви ги в Китай. Жалка картинка сте и напълно си заслужавате жалката участ.

щом нокиа фалира след излизането на айфон-представям си сгромолясването на руският телефон веднага след премиерата

А първия YotaPhone защо не се "сгромоляся" бре люляк? Напротив - породи интерес, който доведе до появата на втория! Ех Ганьо...

Къде тоя интерес бре? Ако не беше дира, да пише през седмица за тая пръчка с американска ОС и американски компоненти намаше и да разбереш, че я има!

Konstantin

12000 броя продадени от 20000 произведени е титаничен успех...Особено когато имаш за собственик мобилен оператор като Мегафон да ти ги пласира...

Кое в е-ink идва от Русия?

Не вярвам че руснаците могат да направят нещо, само приказки при тях. Те още една кола не могат да направят като хората.

Ти ако кажеш, че не вярваш, че слънцето утре ще изгрее, на него знаеш ли колко ще му пука от твоето "вярване"...? :) Хората инвестирали, проектирали, планирали, произвели, вече рекламират и скоро ще продават, само наш Ганю Балкански "не вярва"... :)

Е, чак със слънцето да ги сравняваш руснаците... :)

Ето това е обосновано изказване за разлика от плюенето. Само да допълня, че йота имат 10 патента по тоя телефон, така че, патентно защитени са.

Леле, колко простотия има по света, леле.

Другари, разбираем е патосът и възхищението ви, руснаците успяха да асемблират телефон, президентът им му направи реклама. Хубав маркетинг, остава да видим дали качеството ще се доближи да световните стандарти или ще си остане на ниво "сделано".

Дори не е сделано, изцяло китайски продукт, брандиран с руската марка. Само маркетингът е руски.

Пълна глупост. Ганьовците съм ви признал за некадърни и комплексирани тъпанари. Имагинерно в болното с съзнание се опитвате да принизите тези, които правят нещо до нивото си, тъй като е невъзможно вие да се напънете и да стигнете до тяхното. Руснаците когато са цепили атома дядо ти не е знаел и дърва да цепи бре люляк!

Откъде разбра че е изцяло китайски? Какво знаеш ти за компанията Yota Devices? И президента на Китай веднага ли го разпозна като китайски или пита Путин - ще имаме ли сътрудничество по това?

Каква реклама е направил, показал го е на президента на държавата в която се асемблират всички телефони, като най-вероятно ще асемблират и този ''руски'' телефон. Смех!

Под руски мобилен телефон разбирам следните характеристики: - процесор - Профессор Медведица 0.8 1 Мхц - екран - кинескоп "Темп" - 2 кг РАМ - камера - Смена 8М - батерии 2 куфара - Аксесоар - ЗИЛ-157 Джоган.

С ТЕЛЕФОНЧЕТО ДАВАТ И ТЕЛ И ЕДНА РОЛКА ЛЕЙКОПЛАСТ ЗА ВРЕМЕННИ РЕМОНТИ ...

Просто пореден руски боклук. Андроида няма какво да се коментира, но управлението на втория дисплей става през първия - тоест каквото и да отворите на него, ще го отворите от основния, а после ще превъртите телефона - повишен риск да го изтървете с непрекъснато въртене. Два дисплея = двойна консумация + неотваряем корпус. Забравяте да си носите втора заредена батерия, а и ако е вярно че са го направили само за безжично зареждане, ще се изръсите за второ зарядно. Такива идеи, за използване на стандартни предмети, нестандартно никога не се задържат.

Коментар на лаик...

"Такива идеи, за използване на стандартни предмети, нестандартно никога не се задържат. " Оф професоре ако всички мислеха като теб то никога нямаше да използваме телефоните си като компютър, GPS, часовник и така нататък. Надявам се че ще ме разбереш ама не съм сигурен.

Какво общо има използването на телефоните като компютър, GPS, часовник и така нататък с идеята да му лепнеш втори дисплей отзад? Тук не става дума за някаква нова функция. Сигурен съм, че едва ли ще ме разбереш!

чудесен екземпляр булгаропитекЯ

Едното е топор - брадва с извита дръжка. Много е удобна за пикник. Второто пак е брадва. На вид точно като първата, но са я объркали и острието не е по оста на дръжката. Вероятно е правена в петък. Удря накриво. Повече няма да купувам руски брадви.

Сега им е дошло времето на руската фирма да си каже по силно думата. Преди година две тука мислехте че Xiaomi е китайски боклук, ама сега някой смее ли да каже това?

Китайски боклук!

Поне си си написал името :-) Ама Палячо по добре би ти отивало :-).

Xiaomi го няма на западния пазар. Китайски боклук

Ако под западен пазар имаш предвид пазара в Трън или някое от трънските села си абсолютно прав! Да, няма го там!

Прекалено голямо вномание се отделя на това руско дърво,направено с китайски компоненти!Защо ли?А пропо за изпълнението или както казват руснаците сборката да не говорим!За сведение вижте отзиви на руски потребители,излъгали се да се набутат с първата версия на този боклук.

Преди да бързаш да пишеш, вземи се поогледай малко. Изпълнението или сборката дето думаш са китайски, по руски спецификации, нещо против китайците да имаш?

Йота се произжежда в Сингапур по Руски проект

Като гледам нито една част от тоя телефон не е произведена в Русия. Няма да се учудя, ако и руската фирма, дето го произвежда си е изнесла производството в Китай.

Собственикът на фирмата Влад Мартинов е руснак, емигрант в Канада. Имаше реди време сведения, че той прехвърля седалището от Москва в Канада, за да използва там освободени ресурси на BlackBerry.

Последните сведения са, че фирмата ще остане с руска регистрация.

Като си толкова наблюдателен ще ми кажеш ли коя част на Айфона е произведена в САЩ ?

Не знам кво повече, ти кажи. Има си NFC и безкабелно зареждане и още, та кво остана?

Да, имам Allview, Мейд ин Чайна, малка фирма, далече са от Йота.

йота щото са голяма фирма и не е мейд ин чайна, направо конкурират Епъл, Гугъл и Самсунг ще ме умориш от смях ХАХАХАХАХАХАХАХА Добре, че е путин да им прави реклама, че нямаше и да чуем за тях

Аз от преди година чух за Йота, но споко, оттук натъй ще чуваш за тях, ще ни напомнят и ще ти напомняме! Аllview имат добър звук на слушалки обаче!

Че Румънеца Allview има куп модели и топ модела е с убийствени характеристики сравнено с руснака: 16 мега пиксела задна и 8 предна камери примерно, 3 GB RAM

На Allview моделите са ребрандирани китайски модели. Иначе да, имат модели с много добри характеристики.

Allview е румънска компания, която произвежда от 3 години смартфони и таблети, дори румънците са преди смешните руснаци.

Самия Сергей Брин от Гугъл е каза: "Русия - това е като в Нигерия, но със сняг"

Нашето момче да не се цепи без да сме го инструктирали и да чете повече преди да се изказва. Нигерия вече е първа икономика в Африка и задмина ЮАР. С две думи доносник номер 1 в света да си дава ежедневните сводки за ползвателите и да не се занимава с политика, за да не му фалираме фирмата набързо.

Абсолютно! Имаше даже една класация на вноса на високо квалифицирани кадри там на 3-4 място са след ОАЕ, Германия,,....

Как не ви омръзна да пишете глупости, водени къде от спомените за Москвича, къде от сляпа омраза към всичко руско? Yota Devices е международна руска фирма и към момента държи 6% от световния пазар на високотехнологично ЛТЕ оборудване, модеми, рутери и телефони. 5 милиона устройства имат продадени! Накрая и смартфон представят за широкия пазар, след 50 милиона вложени в изследвания и конструктивна работа, а вие тука си плямпате на аба, айде споко ве!

Аз не мога да разбера защо тук българите се убиват да хулят и да нареждат. Колкото и да хейтите руснаците го имат това и работи. Имат резултат. Ние с българските продукти колко имаме продадени? Тоест за какъв български продукт можем да говорим в момента? Дори онзи с "Правец"-а позамлъкна. Хайде преди да посочвате сламката в окото на другите, вижте гредата при вас.

Защото страна с възможностите на Русия, успява да сътвори това недоразумение Йота. Затова. Пък иначе са много големи, но за дизайн не са чували, защото това е буржоазен предразсъдък. ;)

Браво на руснаците. И те почнали да "произвежда" китайски ментаци с части от Великата страна на Ментето - поризведено в Китай, импортнато от там и накрая ескпотрнато обратно в Китай. Наздраве за китайските ментета.

Личи се, че е руски. Дисплеят му е като руския телевизор ЮНОСТЬ на баба ми - черно бял. Но за съветската техническа мисъл това си е огромна стъпка напред. Щото инак би бил монохроматичен - черен със зелени символи, като правешките щайги от 1981-ва. Като гледам заложили са на руската аперационная система Андраид. Дизайна му прилича на манерка за водка. Чух, че го продавали в две версии. Ноум едишън с 10 метра шнур осигуряващ покрития в цялата къща. Профешънъл едишън идвал с 200 метра шнур и осигрява висока степен на мобилност.

Боже, прости им, те не знаят какво говорят. ПС: Ибаси колко си прост.

Две неща с хубав дизайн си купих от СССР1991г.-микровълнова печка ,,Плутон,,и настолен електронен часовник ,,Електроника,,.Когато им махнах капака,за да ги почистя,на печката пишеше Goldstar(LG),а на часовника Sony.Даже не бяха си направили труда да заличат надписите. :) .Да не би сега на процесора да пише Intel...

ЛСД телевизора Самсунг се скапа на 2 година точно месец след гаранцията. Отварям го и вътре като почнеш от дисплея та до захранващите платки всичките правени в Китай и то от китайски фирми даже с логото на фирмите на платките. Едиствено на кутията отзад пишеше Самсунг made in Slovenia.

Струва ми се, че Самсунг с какъвто и смартфон да се сравни с Йодафон то Самсунга ще е по-добър. На моя ТВ пишеше, че е произведен в Полша на кашона а на самия ТВ нищо не пишеше. На сонито ми пише Испания и на кашона му също. А на телефона ми пише Финландия и на кутията му също. Ама съм сигурен, че платките му са китайски. С една дума голяма част от предлагащата се електроника се по света е китайско ментенце за голямо съжаление.

Първия YOTAPhone изглежда със соц. дизайн от 80-те. Как може да произведеш нещо, което е измислено след 2000-та и да изглежда с дизайн от '82 с награда от ТНТМ? Второто е малко по-добре... минали са вече в 90-те. Копира се от водещи фирми. Неопитно, но от сърце. п.п. И Возняк казва, че идеята е добра. За изпълнението нищо не казва :) А той, може да си купува по 2 от всеки модел, който излиза на пазара. Иначе и на мен ми харесва идеята за втория екран, но ще си страдам с киндъла засега.

Steve Wozniak (съосновател на Apple) за първия YotaPone, след като го пробва: "It's a gorgeous ideaI definitely want one" Разбира се, кой е той, друго си е Ганьо да си каже (изхрачи) мнението.

Steve Wozniak и за уиндоус 8 ги дрънкаше такива, той отдавна си е платен ПР

Много американска е Гугъл. Sergey Brin сигурно е пуерториканец....

И сигурно в Русия си седеше и пиейки чай измислил гугела... Силиконовата долина да сте чували??!!

Ми що не го направи с вкъщи дето всичко е толкова хубаво??

Що трябва да хейтвате постоянно? Това било американско, онова руско, нали в крайна сметка 99 процента от стоките са китайски. Светът се глобализира отдавна. хората си сменят местожителството - руснаци живеят в САЩ, американци работят в Русия - що се пънете все да изтъквате недостатъци? Не виждате в каква кочина живеем, пък ако ще да е член и на марсианския съюз!

Абсолютен боклук

Това твоето мнение за тебе ли си е или нещо коментираш?

Arcadium

Със специален руски андроид. При стартиране на браузера автоматично търси всичко за Путин и забранява статиите на опозицията.

хамериканска ОС + хамерикански процесор + сглобен в китай = савецки смартфон

Японски дисплей,корейски процесор,японска камера - сглобени в Китай - каубойфон

процесор - американски ос - американска дизайн - американски маркетинг - американски ... всичко друго е допълнение

покажи ми поне 1 смартфонй, който е изцяло американски? Андроид-а и той ли се прави само от американци? Глобализация пич! На Боинг едно от най-големите им конструкторски бюра се намира в Москва - странно а? Дори любимите ви ябълки се правят в Китай. И това не е единствения руски бранд, произвеждащ смартфони, сещам се поне за 5-6, а са далеч повече. Наскоро един френд си взе Highscreen Boost 2 SE - страхотна машинка, върви в комплект с 2 батерии - 3000mAh и 6000mAh.

причината да забавят телфона толкова време след анонса му е именно, че голяма част от софтура си го пишат те - заради втория екран. Имат си SDK и т.н. - разбира се, Ганьо като теб, дето знае само да храчи не гоинтересуват тия "подроности". Нокой няма да оглупее до там да произведе телефона в собственатас и държава, овен ако това не е Китай, Тайван, Сингапур и т.н - в противен случай устройството му ще е напълно неконкурентноспособност.

маде ин чайна подарено на китаец вовка да му беше подарил един танк от нижни тагил - нещо родно !

високотехнологична потребителска стока кога ще се произведе в СССР-русия ? там предимно стоки с военно приложение произвеждат ...

Когато се произведе такава в УСА.

А колко харчи, колко харчи? А каква ОС, каква ОС? Все пак сигурно ще да е по-добър от китайска гаражна марка

с Андроид е, т.е. съветска ОС.

Той Сергей Брин си е кореняк американец