Коментари - Кои са най-мощните смартфони за 2016 г. | IT.dir.bg
назад

Кои са най-мощните смартфони за 2016 г.

AnTuTu публикува класация на най-мощните смартфони, излезли на пазара през тази година.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-мощните смартфони за 2016 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе бунаци Homtom HT10

абе бунаци ами това link

Интересно, колко вата харчат "най-мощните" телефони? Или ако под мощност се е разбирало нещо друго - може ли поне един независим перформанс тест? Или пак си играем с брой ядра и тактова честота?

моляаа, 4ядрените са по-нагоре в класацията, май на тва антуту му е време да отлита на юг. аз имам една друга касация в която самсунг, шаоми и сони са най-отгоре а ябълките са изгнили и ги ядат прасетата:))

Наистина е изненада, че LeEco Le Pro 3, удря в земята всякакви iPhone. Предполагам само ниската му цена е причина да получи толкова ниска оценка! Взех един за малкият си син и съм силно впечатлен от издържливостта и възможностите му. Дори се замислям да спра да ползвам iPhone!

Имам Oneplus 3 от Август тази година. Купих го от UK за 307 паунда + 3 лв. доставка до БГ с Габко. Много съм доволен от машинката! Преди това имах Samsung S4 и S5, за малко да се сдобия с S7 edge - много се радвам, че се разделих с Samsung! Не ме разбирайте грешно - S7 edge е страхотен телефон като хардуер, просто бозите които Samsung инсталират стандартно ми идват в повече. OnePlus е много много близък до стандартния андроид и защото не е наблъскан с бози - работи много бързо и приятно! И за китаец - смея да твърдя, че дори е доста рафиниран - очаквах проблеми (имал съм китайски телефон преди това - zoppo който имаше доста проблеми със софтуера).

И аз имам китайски one plus 3,доста съм доволна!

самсунга 7та и приключихме с класацията.:)

колега, 10-те кокошки са ясни, петела идва.

то па един петел с изгорел гребен(note 7)

...имали, дали! 1700 камъка за смръдливфон, някой друг живот. Виж ако е монитор EIZO няма и да се замисля, но за едно клепало, никога. За 1700 лв си вземам някаква бибитка за не повече от 300 лв + DSLR за към 1000 и ще ми остане за обективче... Въобще за такива тутурутки да се дават пари е грехота, та някои струват повече от колите на собствениците си.

IPHONE господине не се произвежда единствено за българи.Приходите на много от хората по света не са 500 лева на месец......

Някой да не те кара насила да купуваш?!

Бедността, завистта и простотията са сестри. Не можете да имате Apple-ка защото не може да си я позволите, а не можете да си позволите, защото сте мързеливи или тъпи или и двете. Грозната истина - мишоци. Нека ви е кисело гроздето :)

Ти ако беше много умен,нямаше да киснеш в дир-а,и да пишеш глупости :)Минал си и ти по край скъп и мощен смартфон :)

Началник

ето един ОБЕКТИВЕН човек! най-накрая! та да ПРИЗНАЕ, че тея дето киснат в дира са БЕДНИ и ТЪПИ, очевадно... браво момче/момиче! шапки долу! уважавам искренността! не се отчайвай, ако вече си разбрал, че си тъп и беден, МОЖЕШ ДА ГО ПРОМЕНИШ! МИСЛИ...

Може да могат... просто не всички като американците се кефят на продукти за малоумни.

Напишете кои са най-безопасните телефони,най-непослушваните,най-непроследимите.Кво ни занимавате с детски работи.

Нокия с фенерче. Това всеки го знае.

Ония с шайбата... И в кабинките, с откъснатата слушалка.

не го схващам това имам моторола от миналата година с рейтинг половината на този на Iphone7 и всички игри с които съм се пробвал да скапя телефона си са тръгвали без проблем. практически няма причина такива свърхмощни телефони да съществуват (говоря за всичките в класацията). що не се фокусират на нещо друго вместо да правят телефони с по мощни процесори? нещо от което действително да има смисъл. примерно да издържат седмица, а не с мъка един ден на зареждане.

Същото се опитах да кажа, но с доза ирония, и бях опониран от "наистина знаещ" :). Безмислени параметри, но малко останаха хората, които знаят какво означава "с достатъчна за инженерната практика точност". Е за "смартфон мощността" важи същото.

Достатъчно и удоволствие не винаги значи едно и също. Жена ти например може да готви прилично, което ще е достатъчно да си изядеш вечерята. Но при всички случаи е по-добре да готви страхотно. И в двата случая ще си изял храната, но в е единия ще ти е значително по-вкусно и приятно. С колите както съм написал по-долу е същото. Автомобил с мощност 70 к.с. е достатъчно мощен за да вдигне максимално разрешената от закона скорост и ще стигнеш навсякъде с него, но с 200 к.с. удоволствието от шофирането е далеч по-голямо. А и в статията никъде не се казва, че е задължително човек да притежава някой от изброените телефони, че да се налага да тролиш. Просто са дали информация, кои са. Приятна вечер.

гледаи в link ефтиния

Пишете поне, че е рекламна статия, че някой зомбиран фен на огризката може да повярва, че класацията е истина!

Ти наистина си Бай *уй!

Леле тия ябълки колко са мощни, на премиерата на Издислав ще снимате с ултра гига мега качество клиповете. Фейса ще лети. И като го ударите в масата у кафето в обеля 10, пичетата ще изпопадат. Но не го удряйте прекалено силно че се чупят. Започнете със замах но точно в края ударете спирачка и го поставете нежно на масата. Че 1700 лв, ще трябва още половин година да работите за нов.

6 месеца ли? Горкичкия сигурно по себе си съдиш. Но какво да се прави ... такъв е живота.

Най-много са смях за мощмостта на иПона.

Хахаха ще се пръсна от смях: ментака по-добър отСамсунг и Сони?! Ще ви се ментаци, ще ви се. Правете си играчки за шоко яйца а хай-тек оставете на можещите. Смешни ментета.

струва ми се че по-скоро ще се пръснеш от яд че твоя самсунг го нема в класацията.

моиту самсунг гу няма класасята бе!каде да го търса?

Май липсват iPhone разбирачи които да напишат нещо смислено тук...Опа то това е оксиморон...

Еми виж си минусите и сам си прави изводи. Епъл си е номер 1 и всички го знаят. Спести и си купи а не разсъждавай с безсмислици.

Кои минуси, г-н "разбирач" ? Тия, дето ги нацвъкахте от един комп през няколко различни IP-та с няколко различни user agents ли?

И какво от това?! Аз не купувам марка, а телефонче! Дреме ми от кого е произведено...

Егати наглата нагласена работа. Да бяха написали в заглавието, че това са тестове за най бърз четириядрен телефон. Почти случайно или може би съвсем целенасочено са пропуснали да включат в теста телефони с повече процесорни ядра, 6, 8, 10 Много удобно за Ейпъл ама и много жалко за тях. Всеки техен опит до сега да вървят напред без съсдателят си, лека му пръст беше трагичен. Лошото за тях е че сега няма как да се върне и да ги изправи отново на крака. Скоро ще бъдат история.

рекламата е хитър занаят

Няма по-добър iOS телефон от айфона!!!11!1едноедно

Тествай с антуту твоя телефон. След теста ще ти излезе резултата в таблица заедно с всички налични на пазара телефони и тогава ще разбереш какви глупости си написал. P.S. Антуту е безплатен и се сваля много бързо.

един въпрос към собствениците на айфон 7плюс:чий го крепите в градския транспорт?

Какъв е проблема?

на теб какъв ти е проблема,моя е никакъв,имам сониериксон к800 и си се возя в метрото,а вие зомбитата що се возите при нас,нали айфоня е символ на престиж,би трябвало да имате всичко най добро,или на изплащане айфоня се превръща в тегло са зомбираните издиславци

Защото има задръстване по шосето от прекалено много Андроид селяндури

Да бяха написали най мощните таблети.

Платена статия , как са пропуснали 7 на самсунг

Samsung announced Friday it would disable its Galaxy Note 7 smartphones in the US market to force remaining owners to stop using the devices, which were recalled for safety reasons. 7 майче не е нещо с което самсунг би искал да се асоциират. за тва го няма. лек срам.

толкова ли са го закъсали ябълките,та ги рекламират вече и по най-долнопробния начин,били мощни,хубави,и т.н. ама си остават нагризани от китайците,това е.и нека зомбитата се кефят

резил само Nokia е произвела телефон с копчета бая е намалила производстото другите правят само смартфони.

1700 за ябълката,не е лошо,за тия парички ще си купя сносен телефон за около 500 лева и перфектно фото апаратче пак за около толкова и ще си правя якички снимки и ще ми станат 700 за пиене и ядене,а тия с ябълките да си правят селфитата в кенефите на чалготеките със здраве

Така като гледам, май ще си сменям хоста за виртуализация. Много точки, много "чудо". Чудя се с китаец или огризка ?!

По-добре си смени ника. И твоите знания са като на повечето пишещи под тази статия, които си нямат идея даже, какво представлява антуту и пишат абсолютни глупости. Но те поне са си избрали точно харектаризиращи ги никове ("малограмотен", "typanar" и т.н.).

P.S. В интерес на истината и авторът на статията е виновен за объркването, защото е написал: "от AnTuTu са му дали 172 644 точки". А истината е, че антуту е бенчмарк, а не сайт, който оценява и дава точки. Той просто сумира средно аритметично точките, които е постигнал телефона на всеки потребител пуснал си теста. Всеки може да си изтегли програмата и да види телефона му как е в хардуерно отношение. Моя Samsung s7 например прави максимум 132 438 точки, а айфон 7 на приятелката ми изкара максимум 170 823 точки.

не не не и не! тая гнила долна ябълка! не стига, че е с най-добрият клиентски графичен интерфейс, ами и от към хардуер била по-бърза от андроидченцата?!? това НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! богаташченцата пак разцепиха редовите генийчета с малките портфейлченца... ЖИВОТА Е НЕСПРАВЕДЛИВ!!!

Мейджър, пак ли под прикритие, м? М?

БРЦК

Скоро не съм си пускал Антуту , ама преди месец единствения телефон който вадеше повече точки от моето Шаоми ми5с+ беше ябълка7+.

oneplus 3T, ги слага всички в джоба си...това е телефона, който ще властва поне 2-3 месеца още.

Пробвай отново, QC Snapdragon 821 е зад A10 Fusion. Като пуснат устройства със Snapdragon 835, тогава може да има място за сравнение. Но, пък на еднонишкови задачи дори Snapdragon 835 е далеч зад A10 Fusion.

Това в брошурката на ябълката ли го пише?

Така е, и аз имам OnePlus 3T, но iphone 7 plus е осезаемо по-бърз. Просто в момента Iphone-ът (7) е безспорен победител.

Имат ли тези смартфони задна скорост и инжектопляктори?

Естествено, даже две задни имат. Пълен инжектипляк са. За кожен салон се обърни към някой негър да ти сложи.

Версиите без без инжектопляктори са към 550 коня. А тези със, над 700 ... Разправят че имало и нелегално тунинговани версии, с по 2 доълнителни плазмени карбуратора, вдигали от 0 до 100 за под 2 секунди. :)