Коментари - Цената на най-добрите смартфони в България | IT.dir.bg
назад

Цената на най-добрите смартфони в България

Каква е цената на най-мощните и добри смартфони, които можем да закупим в България.

Обратно в новината

Коментари - Цената на най-добрите смартфони в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е прекалено важно, какъв телефон ще купите. Дори не са толкова важни парите, стига да си купите онова, което можете да си позволите. Телефон на кредит не е оправдано да купувате. Кредит може да се ползва само за лечение, образование, дом и обзавеждането му и за лека кола. Моя смартфон го използвам най-много (в тази последователност) като камера, като навигация, като разговори и малко като интернет (благодарение на него, когато ходя на екскурзия не нося лаптоп). Важен ми е най-напред екрана (това би трябвало да важи за всички, защото резервни очи все още не се продават). След това говорителите и камерата. HTC 10 EVO е най-доброто за тези цели. И на Mi6 навигацията няма да работи по-бързо, а екранът е по-лош. Аз съм възрастен човек, но ако ще играя бих предпочел да е на чилик или да ритам топка, а не смартфон.

Досаден пропуск, добавям: Кредит е оправдано да ползвате, за да си купите оръжие (ако стане напечено).

Има скъпи, има и евтини телефони. Всеки сам да си решава какво да купува. Кой сте вие, че да казвате на другите какво да правят? Не си мислете, че сте много умни. Просто сте бедни.

аз ли не съм у ред :D или не е нормално за мен да се дават толкова пари за модна вещ? пък не е да кажеш да ровя из кофите :).. де да знам.. цените си ги бива!

Цените са за хора с малки пишки. Умния човек си купува телефон, който не се чупи при падане, не му трябва предпазен калъф и не струва повече от 200-220лв.

Джиткам си с iphone и съм много доволен. Тва андроид кво беше, аха вирус? Тоя самсунг е пълен отврат, ако искаш андроид вземи си Pixel. До сега добър андроид не съм видял, а тия китайските боклуци само в третия свят вървят

На кое в телефона ти пише произведено в щатите ?

А ние в кой свят сме? Първият?

Моторола беше първият ми телефон и беше пълен боклук, тая марка не същвствува за мен

ИМАМ СМАРТФОН И ГО ПОЛЗВАМ КАТО ТЕЛЕФОН :)) ... ПОВЯРВАЙТЕ МИ - НА ЦЕНАТА НА 1 СМАРТФОН МОЖЕ ДА СИ КУПИТЕ ПЪТИ В ПОВЕЧЕ КОМПЮТЪР :))

Хапни си закуската, че от глад си поизял някой друга дума. :)

извратена държавица със стадо вместо народ... тия боклуци са най-скъпо продавани в една от най-бедните държави в Европа!

Най-тъпата класация! И аз мога да направя така класация на най-добрите коли - Мерцедес, Ферари, БМВ и т.н

Ибахмааму.... кви са тез цени ве, ора?!? Ми то затуй в България хората нямат пари - щот купуват скъпи телефони.

Идвам от Канада, и гледам българите пестят за телефон.... и вземат на кредит телефон. В Канада се пести за къща ... 400 000 долара плюс или за 2-3 та такава - забележете - от заплата!!! Това е.

Хм, де ги тия къщи по 400к в канада? В торонто 1 бедроом апартамент е 500к

1- Kaнада не е само Торонто май...Все едно да кажеш ,че в Сф 1-ст апартамент е 300 К щото толкова бил около Докторски паметник. ОК,ама София е още и Надежда, и Обеля-17... 2- в Торонто има една камара едностайни под 200 К . И още една камара под 300 К.

Не разбрах минусите за какво са, нещо невярно ли казах...?

Заради позьорството!

Повечето хора, които си купуват такива телефони, а аз съм един от тях, имат и парите, и причината да ги купят. Смешно е да коментирате решенията на другите - вие си купете лаптоп или телевизор за тия пари. Лично аз, ако имам възможност, и в бъдеще ще си купувам само флагманите, дори да изчакам намалението, което евентално става преди следващия флагман. Причините са, че телефоните са доста по-качествени, имат отлични характеристики, работят стабилно - това, което му трябва на човек за бизнес. келешите, които теглят кредити, няма да ги коментирам. Иначе списъкът е добър, като отворих статията очаквах да е много калпава.

На Ганьо не му обяснявай. Той всичко знае. Не му трябва телефон. Той джаса с Нокия на 15 години и дава акъл на "балъците", който си харчат парите за "глупости". Не могат да си купят една 5-та употреба БМВ, ами тръгнали телефони-мелефони да ми купуват.

Древна мъдрост: най-много пари има в човешката глупост.

Тръмп е с обикновен телефон, но мотивите му са недостъпни и далеч от мозъчето на всяко парвеню.

Ми на мен всеки от лаптопите ми струва по 3к, що да не си купя Note 8 за 1.8к, той си е направо на далавера...

Няма нито една разумна причина човек да купи смартфон на цената на добър компютър или лаптоп. Първия след две години ще е за смяна при всички случаи, а компютъра ще служи вярно поне пет години, при това с много по-добри възможности от който и да е телефон.

Нали знаеш, че има и хора с доходи в пъти над твоите? И яхта да си купиш "няма смисъл"... но носи удоволствие. Стига сте проповядвали! Смешни сте! Който има мерак и пари, да си купи и фабрика за телефони, ако му го вдига.

Как разбра какви са доходите на човека? Имаш ли друг аргумент освен внушения срещу мнението му? Или просто се правиш на мъж, какъвто най-вероятно искаш да бъдеш, но никога няма да станеш. Бъди здрав и пести за телефони. Ще ти го вдигнат!

За цитираните цени човек може да си купи 32 инчов смарт телевизор...

Ползвам едно НТС което го купих 2010. Разговори, смси, интернет, вайбър, снимки, видео, оригиналната батерия я смених преди 2 години и сега издържа 3 дена. Друго не ми трябва.

Снимки? 2010? Tова, че на вас нещо ви върши работа е прекрасно, но има и хoрa, които искат повече и могат лесно да си го позволят. Не ни натрапвайте ограничените си виждания за света.

Tова, че някои си ползват телефона еднствено като телефон не е ограничено виждане, а по-скоро практичност. А твоето е снобария и простотия - щом на някой не му трябва камера на телефона, значи е ограничен?!?!

Отдавна съм казал телефоните да ги прехвърлите в друг раздел! Аз тук очаквам да прочета за космически полети, не некви малоумници приострастени към телефионите да си ги мерат!

Ами, чети бе, френд. Интернет е голям и спасение дебне отвсякъде. Не знам дали си разбрал, но има хиялди сайтове и дир.бг не е дори посредствено добър сайт.

Няма нищо ново!Продават стари технологии за снобари )))

Кисело е гроздето! Кисело!

ARM боклуци за балъци.

Абе тая твоя лента се изтърка преди 2 години, не се ли скъса вече?

Аз в България всяка година обеднявам все повече и повече. Вече не мога и да си помисля да си купя смартфон, било то и най-евтиния. Преди години си плащах здравните осигуровки, от над 4 години не плащам нищо защото нямам никакви пари и никакви доходи цял живот. Чудя се как ще си купя хляб. Нямам кола, телефон, телевизия, не пуша.

Иначе искам смартфоните и мобилните телефони да се забранят, защото антените на операторите предизвикват рак. И да се върнат пак старите телефони като едно време вкъщи с кабела, шайбата и слушалката.

БРЦК

Откъде си? Гледам ,че си грамотен. Не може да не можеш да си купиш хляб - нещо поизлъга. Работа има колкото искаш, и на минимална да си - поне за хляб ще има.

Този е "шегаджия", не му ли схвана опита за шегичка. Не му се е получило, но нищо.

То работа има, обаче не назначават всички на работа. Мен не ме назначават на работа въпреки че съм висшист, защото съм нямал трудов стаж и опит. И защото никога не съм работил а не съм първа младост вече. На работа която изисква само средно образование също. Дори за интервю не се обаждат а пращам СВ-та къде ли не. А приятели и връзки да ме уредят нямам. От областен град съм и наистина броя стотинките. Гледам към чужбина, в България половин живот нищо не стана въпреки активното ми търсене, няма и да стане за напред. Затова вече погледите ми са само извън страната. Лошото е че и за там трябва да имаш или много пари или приятели, познати, роднини които да помогнат и при които да се отседне.

Но имаш компютър и пари за Интернет, като гледам...

И реално никой не може да забележи разлика в използването на едни и същи програми при всички тия "различни" телефони. Е, тук-таме някой ще се хване, че фейсбук апликацията на единия зарежда с 0.0001 секунда по-бързо от другия, пък оня имал еди какви си камери, дето правели незнам си кви ефекти по-добре от другите.

ChatGPT

А аз си карам на Huawei P8Lite дето си го взех за 300лв преди 2 години

супер е телефончето

Хората полудяват.

ИмАли бол пари - купИли.

Xiaomi 4x що го нема в класацията. 8 ядрен процесор с 3 рам за 300 лв. Ония за 1000 лв колко да са по-добри ?

Все пак, да уточним - надявам се, че имаш предвид Xiaomi Note 4X 64GB (5.5 инча, 4GB RAM, 8-ядрен на 2GHz за 355лв). Малкият Xiaomi Redmi 4X с 5 инчов екран 720х1280 и 8 ядра, но на 1.4GHz, макар и само за 289 лева просто няма защо да се споменава тук.

Идеята ми е че не разбирам защо човек трябва да даде за нещо 1000 като може да даде и 300 а разликата в качеството да не може да покрие 700 лв разлика. Тук посочените телефони са безумно скъпи за мен.

Гогов затвърждава реномето си на тапет, всека статия е по-безмислена от предишната.

На днешната дата прозвучава изстрельт, който уби един ЧЕвек и роди една легенда!Толкова за смартфони......

За терориста и убиец Че ли говориш?

Инспектор Тухчев,вие ли сте?

Толкова ефтини - сигурно са ментаци ! Аз телефон под 2500-3000 камъка не купувам! И под 100м кабел - никога!

Е тва да се чува!

Вие сте луди!!! ненормални времена

Трябва много да те боли главата, за да дадеш 1000 за телефон, който след 2 години, ако все още не си го загубил, ще е физически амортизиран и морално остарял. Не случайно виждам все повече хора с нокии за 25 лв.

след 2 години няма как да е амортизиран, няма какво толкова ново да излезе дотогава... телефон, купен сега , спокойно можеш да си го ползваш минимум 5-6 години напред...освен ако разбира се не си от тия гъзари, дето си ги купуват за да се хвалят с последен модел.

Ще се изненадаш, колко си далеч от истината. Последният ми телефон за над 1000 лева беше отпреди 8 години, когато смартфоните наистина се ползваха от хора за да работят, а не да са "фйешан" продукт. В момента съм с телефон за около 600 лева и категорично отказвам да дам повече. Гледам около мен хората с "флагмани" - ако не го изтървеш да се начупи целия или ще забие, или батерията ще се скапе, или няма да има нови версии на ОС-а. Така че повече телефон за над 1000 лева - не. Няма нищо в един "флагман", което да ме привлече. То не случайно фирмите печелят предимно от евтините и от средните си модели.

Huwaei са най -големите боклуци. Да дадеш няд 1000 лева затова менте, трябва да си пълен балама.

Цената е глад и кредит за изплащане, за да можеш да покажеш заветната играчка върху масите на кафенето в МОЛа.

БРЦК

За което не са виновни телефоните и цените им а глупавите потребители. Само идиот би си купил телефон на кредит, който не може да изплати с половин заплата.

Стига бе, това само ш*н телефон. От какъв зор ще струва половин заплата? Ако почне да готви, пере и да цепи дърва, ще поразмисля.

А ако си го купи кеш с 1/2 от дневните приходи как стои въпроса? Гледам, че няма Note 8, той май не се води добър... Откакто го взех на 15 Сеп, до сега нямам забележки към него...

онеплус 5 от китаи 8 гб за 800 лв

Xaiomi MI6 миналата седмица ми пристигна от Алиекспрес за 720 лв, и то защото всех в 64Gb Иначе беше 640 за 32Gb. :) Който иска да купува от БГ!

Нормслно

От китай oneplus 5 8 GB и 128gb ми струваше 800 лв

След 2 години ще са за без пари...

не няма