Коментари - Най-добрите смартфони на 2016 г. | IT.dir.bg
назад

Най-добрите смартфони на 2016 г.

Коледните празници предстоят, краят на годината също е близо, а ние ще ви разкрием кои са смартфоните, харесали ни най-много през тази година.

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите смартфони на 2016 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пиксела бе глупаци!!!

ИЛИ XIAOMI и OnePLUS

Не виждам Xiaomi Redmi Note 3 pro един от хитовите телефони от 2016година

ЧНГ!!! Здраве на всички!!! Имам Айфон 7плюс и мога да кажа, че съм си доста доволен от телефона. Батерията му държи мноооого- 3дни и поливина при нормално ръчкане- мейли, доста разговори , вайбъри....

Не говори глипости ! Батерята не държи повече от ден!!!!!!

За корейски или котайски шитни повече от 300лв никога вече няма да дам имал съм от всички марки само скупи телефони и все дефектират след 2 години а батериите им се скапват слд 6 месеца. Камерите им не стват за нищо. Това е реалността. Андроид пък е много бъгава система. Губил съм стотици телефони и бележки и какви ли не данни. Не мерси. Сега съм си поръчал iphone 5s.

70 % от частите на айфон са като на самсунг - честито!

Ама вЕрно ли след 6 месеца им се скапва батерията? Защо ли на моя Galaxy S5 на 2 години и половина не съм му сменил батерията? И защо ли същата все още държи 1-2 дена? Как ще обясниш това, че на жената Хуавея на 2 години също е с оригинална батерия и си държи по 1 ден спокойно с цъкане и разговори? Това, че си се набутал и си поръчал някаква скапана АйШитня не е повод да плюеш по другите безпричинно. А ако говориш за скапани батерии то АйШитнята са номер уно в това отношение. След година и заряда на батериите им рязко намалява. Много рязко изведнъж. Не ме питай от къде знам! Имал съм и повече няма да повторя. Добре е, че все още има блъци, които да си ги купуват, за да съществува тази прехвалена компания.

А гугъл? Те са добри и андроид не е бъгав.

За 240 евро съм си взел Xiaomi redmi note 4 с 10 ядрен процесор , 3 ГБ рам и 64 ГБ вградена памет ...доста по-добри показатели от Р9

с Galaxy S7 съм от половин година и мога само добри неща да кажа за този телефон. Не съм фен на марката и мислех да си взема друг, а не този, но другия го нямаше в наличност в цвета, който исках. Поиграх си със Самсунга и се реших да го взема. За сега не съжалявам за избора си. Не зная дали е по-добър или по-лош от другите, но е мен ме радва. а и във върховия клас едва ли има фрапиращи разлики и недостатъци между конкурентите. Който и да вземеш предполагам няма да сгрешиш. Радва ме това обаче, че по всички класации Galaxy S7 го слагат като най-добър. Друго си е да имаш в джоба устройство, коео е най-доброто.

Имам ноут 3, на жената взех едж 7.Доволни сме.Бях на Тенерифе за Коледа и НГ, а февруари Гран Канария.Юни-Франция, август - Гърция.Боли ме гъза кой телефон е най-добрия.

Много е хитро да пишеш че си имал 4андроида за 3 години пък iPhone били скъпи скъпи са ама не ги сменяш всяка година

К800 баце,10 години вярна служба,2 панел,3 батерия и снима на поразия и по добре от повечето съвременни смартфони

Най добрия смъртфон е този в магазина ! Хахахх

Няма да си купя!Твърде неприкрита реклама,представена като новина.Имам си нокия 1100,имам няколко компютъра с различни линукс дистрибуции,хващам незаключени чужди мрежи от близо половин километър.Следете ме,ама йок,както казва един френд турско джипси :)

малоумник

"изкючително тънък" (P9lite) интересно какъв епитет ще ползвате за наистина тънките телефони (моят е 5.5мм при същия дисплей)... "безспорно е телефонът, предлагащ най-доброто съотношение качество/цена" Много, ама МНОГО е спорно - например Самсунг А5 2016 при подобна цена е по-добър в много области (и по-тънък даже :):):))... За 1+3, mi5 и др. китайци пък да не говорим ...

Note 7 сам по себе си е прекрасен телефон. Технологичните проблеми с батериите обаче го издъниха.

В момента съм с П9 лайта. Ако му свалят цената с още сто лв. действително ще обере точките и в други класации. На 90% покрива изискванията на тези от високия клас, с 2 ГБ Рам, са му достатъчни да мъчи и тежки приложения. Дисплея е отличен, по реални и балансирани цветове от Сонито примерно, изостава камерата с тъмните снимки, на по високо от 200 ИСО шума и интерполирането на пикселите , по скъпите телове съм виждал да се справят по-добре. За двайсет долара оскъпяване можеха да сложат по-сносна бленда ама явно е политика за да изтикат флагмана п9.

А апп-ове могат ли да се инсталват на външна карта или само във вътрешната памет?

Както повечето телефони-вътрешната. Нищо непредсказуемо, но учудващо добре сглобен и работещ телефон.

Къде е Oneplus 3T ?

И OnePlus 3? Много съм доволен от машинката! От завчера има и Android 7 update!

Смених iPhone с Huawei P9 lite. Ползвам го вече четири месеца и съм много доволен.

IPHONE 3?

Huwaei са боклук. Класацията е платена реклама

Не знам дали са боклука ама са от най-скъпите . Все пак са 1600 евро. Твоя сигурен съм не е толкова скъп боклук.

На Huawei се падна честа да направят последния в исторята Nexus телефон на Гугъл. В общи линии, това промотира и дръпа марката напред. Nexus 6p беше един от най-добрите и добре направени телефони под шапката на Google. Съвсем нормално е да се опитат да капитализират. Самсунг така станаха бранд, след това LG дръпна много. Преди това, првека само сапунерки, които никой не купуваше!

Все още съм с него!

Хаха. Затова в Англия ги продават като топъл хляб. Я сложи на айфончето втора СИМ карта. И виж селфитата с айфон в нета, не можеш да познаеш пола на собственика. Познавам доста колеги, които заменила айфон с huawei,но никой не направи обратното. Ползвай си чупливата ябълка :)

Не знам вече кой е най-добрият телефон, но такива технически данни видях в ръцети си Huawei Mate 9 Porsche Design. Страхотия си е 6GB RAM и 256GB памет. Но и цената е добра 1600 евро.

Huawei P9 lite като му изключа интернет функциите, кара по 10-12 дни с едно зареждане... като ми трябва, пускам нета... вече всичко е с цел да те следят и контролират... не забравяйте да сваляте батерията, за да не ви подслушват

кои те следи бе параноик....

Липсата на телефоните на One Plus и Xiaomi рязко ме кара да пропусна тази глупава класация. Ако има хора, които продължават да препоръчват Sоny и не са чували за One Plus..ще ги посъветвам да не се занимават с избор на техника.

Sony не са лоша марка - имат много кадърно балансиран софтуер - т.е. минимален скин на Андроид, без излишно дублиране на гугълските приложения - нещо с което не може да се похвали нито Самсунг, нито LG. Не e лош и хардуера (при флагшипа), но са и твърде ценово надценени. Спокойно трябваше да са поне едни 100 евро надолу. Трудно можеш и да ги виниш обаче за тези цени - въпреки, че са високи, Сони са все на загуба. По отношение на OnePlus - доста ми паднаха в очите след циганските истории с ъпдейтите от Cyanogen, съдебните спорове в Индия и т.н. Отказах се от тях и се върнах на Некус. Другия играч, който споменаваш - Шаоми и техния MIUI - брутален клонинг на IOS UI. Еми сори, но хем е крадено, хем не съм фен на IOS UI. То всеки краде, но Xiaomi и другите китайски фирми трябва да се научат да правят и софтуер, не само хардуер. Това включва и Blu - имах големи надежди за тях, докато не се оказа, че пращат твоите конфиденциални данни на техните сървъри, без въпрос и разрешение :)

Верно ли откривате кой знае какви разлики в използването на китайци за 200 долара и китайци за 1000 долара? За нормална работа говоря, не тук-таме някой дето е уцелил дефектна бройка, ама се изказва сякаш е използвал 100 телефона за година и ги е разучавал от-до.

Huawei колко платиха за тези "класации" :) S7, iPhone 7, Pixel са най-добрите телефони. P9 не им е в категорията. Ако искате китаец, вземете си OnePlus 3T - перфектен за парите си 400+ евро. Добро телефонче за по-малко пари е Moto G Play. Изобщо, пишете платено съобщение , за да не ви се подиграват хората.

За тези, които търсят телове - J5 на Самсунг, също е добър бюджетен тел.

Кажете нещо за издръжливостта на батерията де ;) Най-много у една техника ме дразни висенето на зарядно. Жалко, дойде денят в който електрониката достигна границата си на безполезност.

Galaxy S7, батерията ми държи 3 дена с около 30-40 мин. разговори на ден, сърфиране из нета за 1,5-2 часа и слушане на музика 2-3 часа. При същото използване, но вечер, като си лягам и го изключвам и е на режим пестене на енергия 4 дена държи спокойно. Ако играя игри 1 макс. 2 дена държи батерията. Много зависи и какви програми ползваш, дали ги затваряш, затваряш ли ги принудително и т.н. Фейсбук дали си инсталирал. Ако си инсталирал изобщо не очаквай да имаш дълго време батерия. Фейса и месинджъра дърпат яко. Скайпа също ти дърпа много. Зависи и от мрежата. Ако си близо до клетка и имаш добър сигнал батерията ще ти държи по-дълго. На село например, като отида обхвата ми е 1-2 чертички или се губи на някой места и търси мрежа. Е там батерията пада 2 пъти по-бързо отколкото в града. Така, че зависи от много неща. Важното е, че Galaxy S7 има доста добра батерия и за мен това е добре. Жената е с Хуавей и го зарежда всеки ден, а го ползва по-малко от мен. Тя предимно говори без да цъка. Дъщерята е с Galaxy S5 и го зарежда и тя всеки ден. Тя пък само игрички играе.

Ха, ха, ха. Личи си, че класацията е БГ. На първо място андроидски телефон, WTF?!

Пич, на първо място в 90% от западните класации съще е S7, pixel или друг андроид телефон. iPhone категорично е добър смарт, но далеч не най-добрия.

Това да имаш iPhone, който да е символ на "някакъв" социален статус си е изцяло българско изобретение. iPhone-четата се дават заедно с договорите на операторите по света за стотинки и буквално са ширпотребата на нормалния свят. Българина просто е уникално животно.

Тази статия, не я ли пуснаха преди две седмици, или аз се бъркам нещо?!

БРЦК

Тогава пуснаха "най-добрите телефони според антуту". Тази статия е "най -добрите телефони според вносителя който ни плати едни пари".

СИЕНЕН АМЕРИКА НАПРАВИХА ИЗСЛЕДВАНЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРОИЗВЕДЕ СМАРТФОН В АМЕРИКА : - ПЪРВИ НАЧИН - ПО КИТАЙСКИ , ОБАЧЕ ЦЕНАТА ЩЕ Е ДВОЙНА - ОТ 1000 ДОЛАРА НА 2000 ДОЛАРА -... - ВТОРИ НАЧИН - В СТИЛ 21 ВЕК - 40 РАБОТНИКА + 500 РОБОТА ... ЦЕНАТА НЯМА ДА МРЪДНЕ ..... ОБАЧЕ ТОГАВА НМА ДА ИМА КОЙ ДА КУПУВА ТЕЛЕФОНА - КАТО ПРИ КОМУНИЗМА ХОРАТА НЯМА ДА РАБОТЯТ :))

mimimi (Xiaomi) За тая година 3 техни телефона имам, само хубаво мога да кажа. Е, при най-добрите няма голяма конкуренция - корейците водят убедително, ама тия цени не са по нашия джоб, а и най-добрият телефон имаше някои дребни проблеми.

Нищо в тази статия като класация не е вярно

БРЦК

Платена статия. В истинската класация май само епъл 7+ и галакси едж + ще останат. Всичко останало ще отпадне. Какво значи 'най добрите' ? Наскоро пуснахте 'най-мощните' телефони според антуту. Там класацията по ставаше. Поне не беше платена реклама!

смях... ползвам Xiaomi Mi MIX 4GB/128GB версията и нищо не може да ме накара да си купя някой от гореспоменатите модели, които сравнение с MIX-а изглеждат направо от миналия век...

БРЦК

МИ МАКС а не МИКС!!!

по-спокойничко и не го раздавай толкога категорично за да не ставаш за резил - имал съм и Max преди време, сега съм с MIX, има разлика между двата. Голяма.

както винаги, Ганьо е експерт по всичко, нищо че не е в час..

И какъв ти е Ос а на това телефонче? Рутнато без гаранция почти става като Андроид 4.1, нали? И поне 5-6 приложения на китайски дето ти администрират телефона и дори не знаеш какво вършат с личните ти данни :-))

нито е рутнато, нито без гаранция... направо не знам откъде си съчиняваш подобни тъпотии :)))

Ще се направя, че незнам кой от дистрибуторите е поръчал тази статия. Поне да напишат, че е платена статия.

Погледнете в гугъл графиките за q3 2016 mobile phones market share и ще видите huawei на трето място как настига апъл и го делят само 5 процента. Самсунг пада надолу и догодина ще има изненада. Браво на huawei.

Това да дадеш 700 лева отгоре за двойно по калпав смартфон, само защото е на Епъл, го могат само богатите тъпаци.Пък и някои знаем кой разкодира айфончето на терориста от Калифорния ...

Във високия клас липсва HTC 10.

Хуявей 9 в клас висок? Стига бе зилагате се! Високия клас е за айфона.

Ако само имаш възможност да пробваш huawei p9 за един час, ще продадеш айфона като мен веднага. Това, че името звучи странно, нищо не означава. Huawei е най - големия производител на мобилни устройства в света и е купил Ericsson 2012. И изкара телефон с 2 камери преди апъл и МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ SD КАРТАТА С ВТОРА СИМ КАРТА.

евала за p9lite,от 2седмици го имам и съжалявам че досега все по скъпите налитах,перфектно телефонче

samsung a5 е към 50тина лева повече, статистиките са горедолу същите, но смятам да се ориентирам към него след нова година. дизайна по ми допада

въпрос на виждане нали,или на робуване на марка

Като пишете "бюджетен", за бюджета на държавата ли става въпрос, или за бюджета на автора на статията?

Това е широко разпространен термин, но е нормално да не го знаеш.

"Ти" бе, пак не си наясно какво питат хората... Да ти обясня, бавно и подробно, като за теб. Какви са ограниченията, в които се вмества понятието "бюджетен" ? Сега по-ясно ли ти е?

Благодаря Ви за информацията! Чудесно ме ориентирахте!