Коментари - Най-добрите снимки, направени с телефон | IT.dir.bg
назад

Най-добрите снимки, направени с телефон

За шести пореден път бяха присъдени годишните награди за най-добра снимка, направена със смартфон или таблет - Mobile Photography Awards. Вижте отличените.

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите снимки, направени с телефон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой очаквал ли е в Америка да спечели нещо по различно от това което има наръпана прогнила ябълка

А пък наградата се доближава до цената на най-новия модел.

Телефона е за разговори, а не за снимки. Утре ще почнете да си говорите с масата, а да се храните от кофата.

Абе то и интернета е бил за комуникация на военните първоначално, но това не ти пречи да го използваш да пишеш глупости сега.

Към какъв свят се стреми общество, за което най-добрата снимка изобразява момент от война? Отново пробутвате на децата ни модели за красота и "доброта", от които да се срамуваме! Екипа дал наградата, ще носи с отговорност пред поколенията. Нека сеем само това, което ще желаем да пожънем.

Към какъв свят се стреми общество, за което най-добрата снимка изобразява момент от война? Отново пробутвате на децата ни модели за красота и "доброта", от които да се срамуваме! Екипа дал наградата ще носи с отговорност пред поколенията. Нека сеем само това, което ще желаем да пожънем.

"Някой от снимките са необработени"? И кой е този някой?

:( нещо не ме трогнаха особено снимките особено тази "най-добрата" имам чувството, че съм виждал милиони точно като нея.

Репортажната фотография следва да е просто документ. Не разбирам как може една абстракция (например) да бъде в същата класация с репортажен кадър, който сам по себе си не носи художественост, защото ако е така, веднага спира да е документ, а става творба и по никой начин не може да се приеме за обективно представяща събитие/обстановка. Има различни категории очевидно но все пак снимката на този с автомата е на първо място, което значи, че се е конкурирала с останалите. Лично аз не се впечатлявам от военни и фотографии от протести вече. Някои протестиращи и воюващи позират като професионални модели, ако усетят, че ги снимат (като този на снимката-победител). Отличената фотография не носи никаква информация за мястото и конфликта. Просо снимка на няк`ъв индивид с автомат и боклуци около него. Може би нашивката на ръкава Ако беше цветна снимка да го приема, но за неинформиран в детайли човек не вярвам да е особено интересна сн., но пък за пропаганда става ;)