Коментари - Sony ще предлага по-малко смартфони | IT.dir.bg
назад

Sony ще предлага по-малко смартфони

Sony обещава през следващата година да промени работата на подразделението си за мобилни телефони, за да може то най-сетне да донесе печалба.

Обратно в новината

Коментари - Sony ще предлага по-малко смартфони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те и без това са боклуци.

Когато телевизор на Сони от 32 инча с всички екстри струва 870 лв,а телефон Експериа Z3 1300 лв.,то значи загубите им са гарантирани !

Наистина е странно. Преди 2 години си купих на намаление 40" LED Smart на Sony за 600 евро. А преди година и половина си купих Xperia Z за 625 евро, като излезе на пазара в Германия....

rado_7_6@

Няма нищо странно - много по-трудно е да натъпчеш карантията на смартфон в подходящо за целта място, отколкото карантията на телевизор. Освен това в смартфона трябва да натъпчеш и батерия, а тивито си бичи на ток

Няма Акио Морита с безкрайните иновативни идеи-няма Сони!

Акио, Акио, на кой ни остави Акио?

сони днес продават нискокачествени боклуци на високи цени, затова компютрите сони вайо фалираха, щото бяха три пъти по-скъпи от останалите известни марки, и с тъпите им телефони така ще стане..

rado_7_6@

А пък апъл вероятно ще са първата тех компания минала трилион маркет кап. Дето се вика - кой за квото учил :) ПП Само хубави спомени имам от Сони. Жалко, че отдавна не гледам телевизия (последният ми телевизор беше трийсдвеинчова бравиа) и от сони-ериксон минах на айфон. А, всъщност сега имам едни мониторни слушалки сони, така че реално съм фен на марката :)

Хвърляй на СОни слушалките и си вземи на ДрДре.

Дано не ви се наложи да опрете за сервиз ако ползвате сони... на мен ми се наложи три пъти за три различни продукта и трите пъти пих студена вода за продукти в гаранция... Искат си пари и не признават никаква повреда, не била по тяхна вина... нови уреди на по месец два... Внимавайте!

Закършиха я яко Сони. Нито телевизорите им като телевизори, нито телефоните Май само плейстейшън е още на печалба, но и там има жестока конкуренция.

Ключовите думи са "най-сетне". Абе като е така що не спрат да се мъчат най-добре. То и без това китайците се чудят какви маймунджолъци да измислят. Докато те са в играта по-добре да се оттеглят сериозните разработчици или да намерят друг способ да защитят разработките си.

На SONY дисплеите са по-ярки от на Самсунг, въпреки че смених преди време SONY-то си със Самсунг :)

Яркостта не значи нищо.

Най-добре да спрат! Никога повече сони!

Защо? Сериозно питам.

mpa3@mail.bg

Преди 1.5 години се излъгах да купя експериа л. Това е откровено най-тъпата ми покупка на техника някога. зле скопосан, лош пърформанс, ъпдейти, които прецакват телефона, ужасно отношение на производителя въпреки петициите ни за киткат. Откакто лъгаха 6 месеца че ще има ъпдейт и се оказа, че не само няма да има, а дори спряха поддръжката се заклех да предупреждава всеки срещнат ДА НЕ СИ КУПУВА сони. Мръсни мизерници, дано фалират възможно най-унизително.

Никога повече сони е и моето мото! Скъпи продукти като техните би трябвало да са уж по-добри от другите марки. Отношението им към клиента е под всякаква критика. Молете се да не ви се наложи ремонт, да ви мотаят по сервизи те им и да ви замазват очите с отстъпка, когато ремонта трябва да е безплатен.

Нашата спешна задача е да направим мобилното си подразделение печелившо дори и ако продажбите намалеят с 20% или 30% с други думи ще предлагаме 1-2 телефона на ненормални цени и ще гледаме да ги правим колкото може по-евтинко ;) Успех!

Да, куци.

наи добрите смарт фони *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.