Коментари - Sony слага край на серията Xperia Z? | IT.dir.bg
назад

Sony слага край на серията Xperia Z?

Sony може би ще сложи край на серията Xperia Z, заменяйки я с Xperia X.

Обратно в новината

Коментари - Sony слага край на серията Xperia Z? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам ТРИ телефона на Сони, два са Z серия (Z и Z2) и един от средния клас. Страшно добри са, не бих ги сменил за никакви други, а музиката им е размазваща, като чух на Самсунг С6 и го сравних със Walkman -a.Еми то няма основа за сравнение. Звученето при Самсунг е трагично. Никакви проблеми не съм имал, всичко си им работи на 6. Следващият ми смартфон пак ще е от Сони!

Дъщеря ми си купи Z5, на третия месец се срина тотално, получи съвсем нов- на 2- рия месец и той тотално " 'здаде багажа". Иначе- хубава играчка (каквито са, впрочем, всички смартфони): повече пригодени за какво ли не, отколкото за тел. разговор :)

Аз имам Z1 и вече трета година телефонът работи безотказно и дори не съм си помислял да го сменям. Перфектна работа, перфектни снимки (sony нямат никаква конкуренция за качеството на снимките с оптиката на "цайс" и недостижими мегапиксели), визия със стъкло и алуминий, изпускам го през ден - я на асфалт, я на други настилки и не е мръднал (само малко ръбовете на алуминия се нажулиха, но с тези мои интервенции...) - перфектен...! Не знам откъде сте взели на дъщеря Ви телефона... - да не е имитация!?

Ако искаш проблеми вземи Huwaei. Скъпо дърво което изядох

Преди месец си взех Z5. Отидох в магазина за S6 на Samsung или М9 на HTC. На принципа око да види ръка да пипне обаче си тръгнах с xperia Z5 и съм много доволен. Качеството на снимките, включително и на документи, и на видео клиповете е просто уникално. За близо 3 месеца телефона не ми е правил никакви проблеми. Много съм доволен.

Взел си го преди месец, но за 3 месеца не ти е правил проблеми? O.O

Това е вица на деня :-))))

Аз си имам Z1 от година и половина и нямам никакви проблеми. Камера 21 мега пиксела, водо и прахоустойчив, всичко е на 6. Бих си купил пак от тази серия.

първият телефон с камера е на сони първият 4к телефон е на сони,винаги първи във всичко!

Дали и по продажби?

Първият телефон с камера на SONY?!? Може би, но в някоя паралелна вселена! Първите три телефона (спорно е кой точно е първи, защото единият бил обявен първи, вторият - пуснат първи в продажба, а третият - произведен първи), но И ТРИТЕ НЕ са на SONY - това са J-SH04 на J-Phone (хардуер на Sharp), Samsung SCH-V200 и Kyocera VP-210 Visual Phone.

Z5 има по добри характеристики, променете си статията

както спряха идиотските си лаптопи, така да спрат и всичките си идиотски телефони и да се върнат да си правят касетофоните и тринитроните, в което най- ги биваше.

Все едно пък ти ще спреш с идиотските си коментари?

първо си вземи едно сони и тогава приказвай,бая телефони от марката са все още номер едно от 1998 за времето си,и за лаптопите малко прогледни