Социалната мрежа на Тръмп си намери компания за уеб хостинг

Компанията RightForge предлага хостинг на редица десни и консервативни медии, като "Фокс" и "Епохални Времена"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното, макар и косвено, доказателство: в САЩ текущо управляват 'леви'. Агресивни при това. По нашему - комундели, болшевики, ленинисти и маоисти.

Тръмп ще спечели отново.

За да си направиш акаунт ще трябва да правиш дарение на кампанията на Тръмп, за да се бори срещу комунизма... :)))) Дарението трябва да се подновява всеки месец... Ще се раздават дигитални значки на тия с големите дарения. :)))))

Така ли казаха в офиса на Антифа?

Успех на Тръмп! Аз съм един от бъдещите потребители и много хора покрай мен също. Отдавна ни омръзна от ляволиберални помии в нета и другите медии.

Гогов, каква е тая глупост бе: "Очаква се социалната мрежа на Тръмп, чието название е Truth Social, да разполага с над 75 милиона потребители". Как така една мрежа разполага с потребители? Потребителите разполагат с нея. А с теб май разполага Матрицата!

ами ей така, разполага с техните данни, мнения и идеи, на практика разполага с тях и може да ги продава на едро като big data на пазара за роби

Предлагам за всяко публикувано съобщение в тази мрежа, тук да се прави цяла статия с текста, превода, отделно снапшот, тълкуване на текста, малко история на който го е написал, пикантерии от родословието му + задължителното напомняне как Тръмп е бил баннат от социалните медии.

предлагам да отидеш в някой порносайт, и там да си воайорстваш.

Ами браво, НО... при подобен проект (с претенции да се конкурира с лидерите) е силно наивно да се мисли, че нает хост е дори близо до решение. Подобни проекти се хостват на собствена инфрастуктура. Хем излиза по-евтино хем е в пъти по-скалируемо.

По-принцип си прав, че на собствена инфраструктура излиза най-евтино, но това е след определен минимален обем техника, а той не е никак малък за една новостартираща компания. Също така съм убеден, че Тръмп борави по-добре от теб и мен с финансите и си е направил проучването.

Хакерите не са си казали последната дума за отрепката Тръмп.

Отрепка е тая дето те е изсрала ;)

dir.bg ли е новата соц.мрежа на Тръмп, че днеска всяка втора новина за него?

Взе ми думата от устата!

Първо извадете кожените пръчки които лапате тогава говорете...хахахахах. и двмата наведени клоуна