Коментари - SpaceX ще може да направи сателитен интернет | IT.dir.bg
назад

SpaceX ще може да направи сателитен интернет

Върховният телекомуникационен регулатор на САЩ официално одобри плана на SpaceX за изграждане на глобален сателитен интернет.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX ще може да направи сателитен интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години Майкрософт искаше същото. Но искаше да оползотвори стратегическите ракети, които руснаците унищожиха. Не им позволиха. Явно сега го иска правилното лоби, с правилните инвеститори. Е това че е около 30 пъти по-скъпо, какво значение има? Нали ще го платят клиентите от цял свят.

"Stay away from negative people. They have a problem for every solution." В превод: "Избягвай негативните хора. Те имат проблем за всяко решение" Алберт Айнщайн

Търсете в нета "iridium flares". Светят като улични лампи.

Мобилния Интернет ще стане реално безлимитен, в сравнение със сегашния "безлимитен" 1G и 2 G. Тогава ще видите кон боб яде ли - всички ще са длъжни да имат Фейсбук или подобен социален акаунт в реално време. От него ще пазарувате всичко плюс комуникационни услуги. По него работодателя ще ви следи доколкоито сте му подходящ работник. По активността ви в социалните мрежи изкуствен интелект ще ви определя профайла и ще ви дава достъп до определени нива на услуги. След 15 години ако не може да се нахраните или влезете в дома....сърдете се на себе си ....някой ви е репортвал заради ваш пост в социалните мрежи или сте наругали прекият си началник. Добрата новина е, че престъпността и "тероризма" ще бъдат изкоренени...чипирането ще е дълбоко и още с раждането.

за толкова глобално нещо трябва да се пита целия свят! Не само някякъв си американски регулатор! Това засяга целия сват а, космоса не е само американски.

Ходи в космоса да ловиш спътници

Като почнеш и ти да го разработваш и финансираш проекта - тогава ще те питат и тебе. Дотогава мълчиш.

си има сателитен интернет за който може да си го позволи,а мъск щом иска да финансира град на марс значи се цели яко в джобчето на зомбитата из прериите на фермата

Taka е. Вие от свинефермата си пийте лусионите за баня и антифриз и с оплаквайте как говедарите са ви виновни за всичко.

могъщите са най тъпи