Коментари - SpaceX ще изстреля секретна военна совалка | IT.dir.bg
назад

SpaceX ще изстреля секретна военна совалка

SpaceX ще изстреля Boeing X-37B - секретният военен космически самолет на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX ще изстреля секретна военна совалка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е впечатляващото?Има размерите на два Москвича и е направена по технология,която е оправдана само за военни цели, защото е крайно нерентабилна.Неслучайно се отказаха от совалкита с цивилни задачи.

На безпомощните ватенки им остава само да завиждат и пикаят нафта. Разбира се ако не са припаднали пияни от употребата на бояръйшника и одеколоните.

сама не е ясно за какво да завиждат на сащисаните кравари-за допотопните оръжия на САЩ .То поне от кумова срама Холивуед да бяха измислили нещо ново я кацане на астероид я нов нимоционен филм.Или най добре "ватенките" да им завиждат за купонната система дето путин е винонен, или на тия дето спят под мостовет докато веселяците он Пентагона точат пари на клетият американец за да може некакъв да качвал хора на Мрас.Ще ги качи както на луната ги качиха с 3 Д виедео.

Че по-голям боклук от гнусните путлерасти като тебе има ли? Не няма. Вие сте недостижими за всичко във вселената. Милиардите на Мъск не са от военните. На практика от тях нищо не е получил. От НАСА има 1,6 милиарда за 20-тина полета до МКС. Но те са само част от приходите. Около 3 милиарда има по сключени договори за изстрелване на частни спътници, като Българският, който ще излети след дни. И вдига на геостационарна орбита 5,5 тона, нещо което руснаците вече с 60 години опит не могат да направят. Само Ариана и Делта 4 Хеви могат да правят това. Китайците и индийците има още доста да се потрудят за да го направят. Вероятно ще успеят, нещо което за руснаците обаче не е сигурно. Инак още през 2001 г космическа сонда NEAR на американската космическа агенция НАСА кацна на астероида Ерос, близо до Марс.

на това щом и тука го има на картинка?

сега сигурно ще тестват тоталните путлерови щитове за защита на "матушката"!!

Брей, брей каква злоба от успеха изпитват совдепите.

ПостСъвеЦките кучета (и калашници) си лаят, а Илон Мъск и САЩ си вървят към бъдещето... Тъй ще е!

Все едно изстрелват спътник. Първата Boeing X-37 е изстрелмана с Атлас 5 с руските двигатели RD-180 през 2010г.

Само дето не е спътник, а совалка и само дето си се връща. Всички совалки се изстрелват така. Дори и некадърната копирка наречена БурКан - но тя очевидно ставаше само за еднократна употреба.

И 100 минуса да накликате, фактите са си факти. ;)

Цитирам: Министърът на ВВС на САЩ разкрива, че SpaceX е избрана заради голямата си надеждност и много конкурентна цена. ............. МУХАХАХАХахАХхахахаХАхахахаахахахахаххаахАХ..........................ХАхааххахаахахаххааххахахаха..По скоро са избрани, заради огромната цена...и ниска надеждност!

ще се задавиш от злоба

Хахахахахах...Искаш да кажеш, че ще се задавя от смях:) Винаги се развеселявам, когяато си спомня как кравите от Спейс Х на Елън Мъск, обвиниха Боинг, руснаците, извънземните или лично Путин..Че им е гръмнал ракетата с лазер, като този на Звездата на смъртта!!! Защото били засекли двама човека, на покрива на някаква сграда която е отдалечена на няколко километра от стартовата площадка...Където гръмна краварската бангия на Спейс Х.... Всеки друг им е виновен, но не и самите те! А НАСА направо си каза, че не иска да ползва техъните ракети, а ще ползва руските Съюзи.>Защото ракетите на Мъск не са надеждни! И това е, заради горивото което ползват...Факт!!!

Протоните имат 10% повреди при цена на излитане 65-70 милиона долара, Съюзите около 4%, а Фалконите 1,5% при цена 50-60 милиона долара

Е тва ако не са глупости, не знам кое. От къде са ти "данните"? Или си ги измисли в момента, като дърт циганин?

Че той Мъск за една повреда и взрив преди излитане, обвиняваше в конспирация. Но май обвинението отиде към конкурентна американска компания, а не към руснаците.

Ква злоба? Хили се като селски идиот - какъвто си е всъщност!

Шмайзера пак се изцепи.

дано на 17юни да излети нормално спейса,пък сега да прави квото си иска стая секретната

Не се споменава колко ще плати бг за 17и Или защо Илончо не цоца $$$ за спайсекс от данъкоплатеца чрез субсидии, като за тесла или слънчеви панели ($4.7 милиарда+такса поощрения за купувачите), а предпочита директно федерално заплащане от данъкоплатеца чрез монополен договор. Отговор: защото не луд тоя дето изяжда зеленика

"Не се споменава колко ще плати бг за 17и" - Абе откога бг (с малки букви както си го написал, така 'грамотно') = Булсатком ? Да не смяташ да я национализираш, като дойдат болшевиките на власт, начело с Путкин? Ааа?! Признай си!

3евзек

Колкото и да платят, при руснаците е по-скъпо.

ам дъли шъ излити туй нящу...чи нещу на тоз мъск му гърмяя ракетити...вий ко ши кажити пу въпросъ?

Ми чи гърмят по-малку от Протонитье

мъ нящу ни дуставят на МКС-ту туварити с тия дет гърят по малку ...що ли тъй ва дедо?)))

Браво на Мъск, голям е! И не гние в Сибир ;)

Евала му правя на Елон Мъск! Щом и военните докопа - успехът му е гарантиран.

Аз пък му правя евала заради Амбър Хърд :)))

Ти му виж всичките жени до тук! :) Амбър Хърд е най-грозната от всички.