Коментари - Българи влизат в разработката на Hyperloop? | IT.dir.bg
назад

Българи влизат в разработката на Hyperloop?

Български изследователски екип е на път да се включи в развойната работа по проекта за хипер-магистралата на бъдещето – Hyperloop.

Обратно в новината

Коментари - Българи влизат в разработката на Hyperloop? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна новина!!! Такива хора трябват на България а не разни ритнитопковци и подобни! Кеф че има такива хора в БГ!!!

абе няма ли хабер за нина добрев )

тези няма кво да пишат и хората занимават с глупости

хората няма кво да ядът, те капсули мапсули нам'коси шми праят...

ypoge cnpu ga nucxecx

вакуумна глава...

Кой каквото и да си говори, истината е една - Българските инженери принципно са много добри. Не отстъпват на западните. Нещо повече в много отношения са по-добри. Като служители са много по-дисциплинирани и по-работливи. Държавата трябва да ги пази и стимулира много. Иначе ставаме държава от групата на изостаналите държави.

Понеже оня ден се върнах от ски и минавайки през Сърбия гледам как новата магистрала която строят по нищо не се различава от нашите....неравности и от сега започнаха да я кърпят а още не са я довършили и.......много скоро ми стана ясно защо е така....карайки гледам на едно отклонение база на строителната фирма ТРЕЙС......това отговори на всичките ми догадки

Ало ,Ало , тук земята. Кога според теб ще станем държава от групата на изостаналите? Та ние сме от преди 30 г в тая група и много страни от 3тия свят са доста по-напред от нас. Най изпадналите на балканите. Скоро и албания ще ни задмине. Хеле па ако тиквоча на потрети.

тва нали го обявиха за глупост???

В тия капсули няма да раздават кебапчета,ще трябва да почакате до конгреса на Бузлуджа