17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Развиват се хората, не като блядта, дето само става за млатене на боярщник.

А олигофренът Рогозин скача на батут.

Не си прав. Отново ще произвеждат москвичи.

Пореден триумф за визионера Мъск! С частната си фирма прави това, което дотогава можеха само държавни фирми като Локхийд и Боинг. Без съмение южнокорейският апарат ще е по-качествен от тези на хиндуслямските и чайнаслямските комундели. Убеден съм, че за разлика от тях той ще успее да изпрати снимки от шестте кацания на Луната, които аз лично съм гледал по телевизията.

Поредния холивудски фейк. Омръзна ми да чета и слушам за това лъжливо овчарче - евреина Мъск. Явно стелд Кубрик това е поредния режисьор на НАСА, който симулира някакви действия в Космоса. Краварите никога не са кацали на Луната, както и този евреин няма и една единтсвена изстреляна ракета

Фей е да, като сте на нивото на космически "бурлаки на Волге" и космическо посмешище....

Илон Рийв Мъск етнически е бял южноафриканец. По религия е агностик. Все непознати за изпиления ти мозък понятия.

и никой не се интересува от него.

Проектът е южнокорейски. За изстрелването на спътника са наели Спейс Екс. Ако искаш и ти можеш да ги наемеш. Хората работя качествено и на конкурентни цени. Рашките... ... те не работят. Но ще ти похарчат парите, бъди сигурен!

Както идват икономиите в Германия , как ще се зареждат електромобилите ?

Ей не находиха се на Луната бре. То не беше снимане, картографиране, копане и накрая ... едно голямо нищо! Идиоти или измамници - нищо повече!

_stankow

И как се формират тези "конкурентни цени", като най-големите конкуренти - руснаците, не се допускат да участват в търга ? Забрана. Санкции. Всичко друго, но не и конкуренция. Така и баба знае. А като няма конкуренция качеството ... :)

Ми аз какво разправям бе дебил! Всички лъжат и крадат едни милиарди. Ама едни се усраха яко и с лъгането. На Луната, още малко и зад Луната ще се върнат.

Абе Потуранков. Ще ни цитираш ли коя е тази санкция, че не се сещам. Смешко лъжлив.

Ееее, Станков, ти най после се показа бе. Къде се кри толкова време. Ни гък под новините за Роскосмос и рогозката. А сега, като поотмина време, айде пак, акъл раздаваш. Нямаше ли мнение за онези новини? Или не посмя да се обадиш, а? Шубето, голям страх...

А кога човек ще стъпи за първи път на луната? Това е днес въпросът?

Утре, когато Русия се откачи от космическата станция, ще го видим лунните американци!

12 човека вече стъпиха преди повече от 50 години. Но кога руслямски изрод ще стъпи на Луната е въпрос на след хилядолетно бъдеще

Да се откачат днес бе боклук. Що ще чакат някакво си утре

Още един копировач. Поне не си като китайското менте.

Тъпунгер, електромобилите се зареждат на домашни фотоволтаици безплатно.

Ма утре ли ще се откачи? Путин ли ти го каза? Или са мокри пожелания, на един путинофил? Питам, понеже блядките като видяха колко пари струва нова станция и се присламчиха обратно, към настоящата. На бързо им мина мерака, да се отделят.

Знаеш ли как се откача летяща Жигула от МКС...колко китайско лепило изляха, чебурашките, на корпусът и, за да запушат неоткрите и още дупки?

Ееееехххххххххх, Станков, Станков, боли те отзад, ама кво да прайм. Ше търпиш хубавице. Нали такива ги плямпаше твоят любовник Путкин.

Търсенето на вода на Луната е безперспективно. Най-добрате технология за Луната е извличане на кислород от окисите с цената на много енергия и добиване на протони от слънчевият вятър.

Ей врякалник ненаврещял се ей, и "Станков" подписа пусна пак в оборот. Главните конкуренти били руснаците ама санкциите им пречели, ти да видиш. Щото от преди санкциите - които са на половин година - мнооого ги търсеха.

Това някоя жена на пазара ли ти го каза бе Кире?