Коментари - След година Илон Мъск праща човек в космоса | IT.dir.bg
назад

След година Илон Мъск праща човек в космоса

Илон Мъск ще прати човек в космоса през месец юни 2018 година.

Обратно в новината

Коментари - След година Илон Мъск праща човек в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е Юрий Гагарин къде ходи а??? ае въоПще ко ми го хваляте тоя Елон Мъск та тоя е разработка на службите и е взел няколко от партийните куфарчета с пари и ся се прави на продавач на мечти и некъф футурист с визия за бъдещето а още не е направил една безпроблемна кола да върви 800километра с едно зареждане ми те и фолксваген и пежо имат електромобили отдавна закво само за елон Мъск пишете

кажете откъде да взема няколко милиарда, че и аз искам да пратя няколко човека в космоса ?

Много лесно, ставаш политик, домогваш се до властта и фалираш някоя банка. Питай Бойко.

Има страни с много милиарди, но те нямат собствена ракета и кораб. Ще станат вече близо 60 години от първите пилотирани полети. За американците това е голям успех, защото става дума са евтина система при висок стандарт. Производителите на системата получават американски заплати, а корабът и ракетата Фалkон 9 са евтини. Ако Фалkон Heavy не е летял и трябжа първо да се тества в полет и дори Мъск е предпазлив, то Фалkон 9 се доказа и фактът че е заел голяма пазарна ниша , говори че се радва на доверието на потребителите, а то е най важно. Какво бих казл аз или троловете ( не съм трол) не е от такова значение, то е по - важно от гледна точка на свобода на словото, защото колкото и да ми е неприятно , не мога да отрека , че има мнго политика в отразяването на тези полети , а в наши условия тенденциозни коментарии и дори неетични ( меко казана) отблъскват специалистите да коментират.

бай Инженере измисли нещо България да си оправиме остей го Елон Мъск да фърка у облаците да се махносва там

Сега всички трябва да ахнем от удивление ли? Сякаш за пръв път човек излита в космоса.

Ким Чен Ун изстреля още миналата година совалка,която кацна на слънцето,за да вземе проби.Летяха само през ноща!

Това не е никаква новина. Когато прочета новина, че ватниците са произвели свестен автомобил - ще се впечатля.

Да изстреляш човек в космоса не е толкова сложно. Проблемът е да го върнеш жив и здрав.

видим.Иначе илюзийте са хубаво нещо.

Мъска много ядоса Мъсква

предлагам да изстрелят путин до марс еднопосочно

Путин си е на мястото си. Щом даже на онлайн плесените всяка втора дума им е за него. Путин е на мястото си и работи здраво за да върне Русия на полагащото й се място на Велика Държава. И затова има хляб за продажни неудачници да го споменават, обаче целия свят вижда кой е Путин и какво върши за Русия и Света!

приятелю, продажен неудачник си ти. продал си се за нищо неструващи рубли и копеики. дори малко ми е странно мисленето, че трябва да съм лоялен към путин, и към русия-аз не съм руснак, дори не съм като станишев и иончева наполовина руснак.

задавете се от червеноармейска злоба кухи русофили

Ще призная мъск наистина за гений ако той си пилотира ракетката до мкс,иначе си остава един лаком милиардер използващ хирата с акъл са му изкарват пари,щото съм сигурен че той нямажтолкова акъл да стане това което без еврейски оари

Като гледам коментарите - гроздето е доста кисело.

и ти си семката в него

ку балъците си плащат предварително за тесл'ите мозе ама едва ли

Като гледам как някакви безименни нещастници коментират един от най-известните хора на планетата, не се учудвам че държавата ни е в това положение.

С големите си приказки, на които еврофакитатта и козяците яко се подмокрят? На един въздух под налягане, който само говори и ляля, и не постига дори 1/10 от това което обещава?! И тоя бил велик човек?

Прочети малко - и ще разбереш с какво е известен. Ако ти беше постигнал и 1/10000 от това за теб щяха да пишат всеки ден.

Защо никъде не споменават, как Мъск като посран се отказа от свойто велико постижение, а?! От това космическата му щайга да каца само И ЕДИНСТВЕНО с ракетни двигатели, а?! Както той беше казал, като въртеше детските анимацийки за Драгон Х: Ето така кацат истинските космически кораби, на ракетна тяга! А сега ще копира руснацитееее...Ще кацат само с парашут неговите краварски щайги! Нищо чудно че НАСА се отказа от неговите ракети и кораб! Прекалено ненадеждни са ракетите, а кораба изобщо не е тестван!! Факт!

Сега очаквам Мъск да ми докара от космоса малко извънземни кончити и луди крави с хубави твърди вурстове, за да им се радвам дълго време и да съм щастлив.

Дада, европедал, пак ли са ти клатили болния мозък, и ползваш чужди никове?:) А педик? И що не се пишеш вече-1 , >>>, 7/8 или с някой друг от твойте фекалски никове?:)

То бива, бива бързане ама чак пък толкова. През февруари първи тестови полет, през юни старт с човек на борда. Що ли?

Само тия глупости слушаме!! Щееее,Щеее,Щеее...И ВСЕ НЕ БИДЕ!!! Ще ходи Мъска на Марс, и това все го повтаря още отпреди десет години! НЕ БИДЕ! Ще ходи Мъска на Луната! НЕ БИДЕ! Ще качва турсити на орбита! Не БИДЕ!! И ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ПОВТАРЯТ ЛУДИТЕ КРАВИ: ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ!

Не бяха ли Върджин Галактикс първата частна компания пратила човек в космоса (ако за космос се брои над 100 км над земята).

Гогов! Тоя Мъск, като му видя името и ми се повръща! Навремето Тодор Живков по-малко го даваха по телИвизията! Ти надмина родителите си по подмазване!

Абе то и на мен ми се повдига от такива глупаци във форумите, ама какво да правиш - такива са ни хората

за няколко години буквално пред очите ни осмиваният от вас мъск смачка единствената гордост на русия - ракетите за изстрелване в космоса путин миналата година каза че може евентуално да настигнат мъск :)))

По ми се струва че мозъка ти е смазан без грантове бе тръти

Нема грантове - нема аНфетки.

КАК така "Преди 4 години SpaceX имаше 4% дял в извеждането на космически спътници в космоса, а сега този дял е 45%", 101% трябва да са на държавната Роскосмос. Ей тия блядки ей тия руски двигатели.

Ами като НАСА са балъци да пълнят гушата на Мъск вместо сами да си развиват космическата програма....

НАСА са държавна компания и за разлика от Руските и Българските държавни компании например (БДЖ) не харчат парите на данакоплатеца ей така. БДЖ като е вътре по 100 милиона на година защо още плащаме и теглим кредити ? НАСА беше вътрешно и спря. Тази дейност е предоставена на частници с печалба. Капитализма е простичко нещо.

А какво стана с космическата програма на др. Путин?

Идеално си върви соросче

Да супер върви лилиПутинчо: "Преди 4 години SpaceX имаше 4% дял в извеждането на космически спътници в космоса, а сега този дял е 45%"

Чакай малко де, всичко по реда си. Нека направят първо автомобил, после телевизор, после компютър и тогава

Да не ги праща ей така хората напред назад

То хубаво, но добре ще е и да ги върнат тия хора от космоса...

Биполярен ли ще е пратеникът или хомо?

Няма да е и-диот като теб.Това поне е сигурно!