SpaceX на Мъск ограничава достъпа на до интернет от Starlink за украински дронове

Никога не сме искали системата да бъде използвана за нападателни цели, заявиха от компанията

Обратно в новината

Коментари - SpaceX на Мъск ограничава достъпа на до интернет от Starlink за украински дронове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека е бизнесмен, а няма безплатно сирене, освен в капана за мишки.

На нацистчетата лека по лека им резват кранчето….

Добре че се усети навреме иначе заминаваше

Когато продажните подлоги политици ни бутат към трета световна, е добре да се намесят честните и практични предприемачи да спрат наркоманчето!

Има безплатно убийство. Руското мислене е има човек има проблем, няма човек няма проблем. Само живите могат да си харчат милиардите.

Кое от двете наркоманчета имаш предвид, в Москво или в Грозни!

И къде заминаваше бе ватник?

На руските нацисчета действително им резват кранчето, но има и още други неща за рязане...

Яко тролене от страна на американците. От ден първи този интернет се използва за напдателни цели и ще продължи да се използва за нападателни цели докато терористичната руска кочина се разпадне.

Браво на Мъск. Колко милиарда се изсипаха вече в Украйна... Поне да отиваше всичко за армията, а то половината се усвоява по веригата. Не напразно доста лидери вече говорят за невероятнта корупция в Украйна и усещат, че те са идиотите, дето наливат вода в пробита кофа.

Шило

Докато въобще го имат, нали Иванушка?

Тук нискоинтелигентните ще кажат "Браво на Мъск". А аз ще кажа, че в Украйна вече имат друг начин за достъп до Интернет на дроновете си. Между другото Мъск не беше ли казал, че щял да спре интернета (Старлинк) за Украйна?

Путлерастки малоумия. В Украйна са се "изсипали 30-40 милиарда, многократно по-малко от изсипваното от Руслямска държава за армията и кражбите там.

«На «или «до»? Как да разбираме заглавието?

фана го шубето илоня, защото дедо Вова е насочил да пробва лазера пересвет

Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост. Ото фон Бисмарк

Мъск сигурно е чул и видял, за какво безумие става въпрос в Украйна...

и какъв е тоя друг начин, че ми стана интересно от техническа гледна точка ?

Ей, гащници-кравари, не ви ли смущава факта, че любимият ви зелен цирказжия-наркоман само проси! Къде и кога една армия е победила с просия? жалко за украинския нарад, а и да видим на нас какво ни готвят туземните предатели и подлите им, гадни господари!

Мъск ще емигрира ли в Масква ? Копейки или руски ракетни двигатели ?

Що бе, СССР как победи Германия? Ако не беше просията по Англия и Америка, сега нямаше да ги има.

Страните от НАТО вече са предоставили военна, икономическа, хуманитарна и друга помощ на Украйна на стойност 120 милиарда долара, каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на съвместна пресконференция с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен във Вашингтон.

Хех, че то без пари бе. Има-няма 3% от бюджета на НАТО. И 10 пъти по толкова да дадем, пак е безкрайно евтино за пъпната разсипия на руснаците.

Я как изведнъж Мъск стана любимец на русоробите! Чудо някакво ... Бил Гейтс е наред ...

ㅤ

"Никога не сме искали системата да бъде използвана за нападателни цели..." "..., Ама си затворихме очите, защото така ни наредиха от ЦРУ."

Мъск разбра по трудния начин за какво иде реч. Забравиха да го предупредят за инжекциите, та почти не умря и сега се надява да му се размине от последствията. Затова и купи твита, за да се противопостави на съзаклятието.

Ако не бяха американците да обърнат хода на войната ,маломерният плашипутарник сега сигурно щеше да се казва валдемар путкинщайн и никой нямаше да бъде чувал за него!

Нещо изобщо не сте в час какъв процент е била помощта за СССР на фона на продукцията им. Поинтересувайте се повече.

Ама се уредиха нещата чрез Пентагона

Ех дядя льоня ,как искам да те завъртя един дудик!!!

Те руските тролчета педерастчета през vpn ти наплющяха и минуси ,както се плющят едно друго във фабриката за руски тролчета педерастчета...

Явно ястребите на дермократите губят сила откакто кмарата на представтеле мина при републиканците и сега не могат да изнудват Мъск.

Руснаците пуснаха секретните РЕБ край Бахмут - там нищо от старлинк и безпилотници от няколко седмици не работи.

Виж си първо кенефа Българя и тогава пиш за държави, където дори не си бил!

Ако остане САЩ да зависи от стар линк тя беше. Спътниците на Щатите си работят вероятно.

"качествена журналистика, филми, музика" офф недей повече, корема ме заболя от смях)))))))))

Да,да. Друг път. Нищо не да ограничат. Само декларират и после реално ще има вратичка как да ги ползват. Мъск лъже, гадината. Ще продължава да предоставя средства укрите да трепят братушки Гад

Или си нерадекватен или малоумен. Западът ли налива в Русия? Какъв ти е коментара точно? Кой налива в Русия? Те си харчат техни пари. Имат си, решили са да ги потрошат за безмислена война. Но все пак - кой налива отвън?

Е аз съм бил и човека описа доста точно 90% от руската действителност. Русия не е Москва и Петербург само. Останалите 80% от населението живеят точно така. Е спестил е СПИН-а, по който Русия е официално на челните места в света, спестил е дебилите, назобени с крокодил, спестил е адското сиво ежедневие, което не може да се опише, трябва да се изживее за да се усети.

Бахмут още ли не е превзет? От седмици казват, че там жив украинец няма. Че резервите от войници свършиха. Оръжия не останаха? Какво става?

Нещо ги е страх от съдебно преследване за употребата на химическо оръжие от укронацистите,с помощта на дронове насочвани по Стар линкс

Кой го казва? Че пригожин друго твърди.

Интересно: тук там в коментарите натискам +, отбелязва се минус. И обратното... Е добре, не живея за да цъкам +ове и -и, все ми е тая. Сега уважаеми дами и г-да пишещи коментари. Искам да ви уведомя, че с измислени епитети от рода на "путлери", "русороби" и прочие ставате смешни. Разбирам да си имате мнение, да го изразите и да е интересно на човек да го прочете, да се опита да ви разбере. Какъв е смисъла на такива коментари, не разбирам? Показвате злоба и жлъч и предизвиквате съжаление и отвращение. Вземете вдигнете малко нивото, дайте по- така интелигентно, току виж убедите някой в нещо.

Нищо не е толкова явно. Единственото явно нещо е, че мислиш, че нещо разбираш. Какво казват PR-ите на Старлинк и спирането на интернета са 2 различни неща. Ястребите в САЩ са основно сред републиканците. След по-внимателно ситуацията, професорче ;)

моля русофилите не се превъзбуждайте. Спокойно фейк нюз е.

Хахаха, мъск пак ги лъзга рушняците, а нашите предатели веднага кълват на гола кука.

И путлеропитеци!

Руснаците винаги са били толерантни към приятелите си и винаги са им помагали по всевъзможни начини /изгодни цени на храни и горива , строителство на стратегически отрасли , военна закрила / за разлика от англосаксите които изтребиха народите на не един и два континента ! Всички ги мразят и същевременно изпитват приятелски чувства към Русия !

РиZZки орки по-добре ли е?

Рашисти?