Коментари - SpaceX отложи изпитателния полет на Starship с един ден | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свръхтежката ракета Starship се разби

хехе,който ме чете той ще ме е@е защото под моя псевдоним е емили тротонетката.

Добре, бебчо, добре. С това темпо, още 40 години и може да станеш възрастен човек. А сега си пий боярщника и рупай брезовите кори, че тате те гледа от ада и ще се ядоса, ако не станеш като него, алкохолизиран травестит.

Има такава ракета, но е макет залепен с дък тейп. Навремето лепихме разни ракетки с лепило рила, хамериканците ползват дъкт тейп за същото Няма такъв метнтак кат мъск, само тъпия трол хехе му вярва

Уй за хехе и налъм егз

a в роскосмос си чешат мадете

И аз си турих един бидон зеле. Чекам да вташе.

Краварите и чифутина ще се осират за пореден пат! Русия е велика и заедно с Китай и Космос не мой ни спре!

С моя батко Лъва сме много силни - казал червея.

Напълнете тенекията с кукуруз, че като се запали, поне едни пуканки да опука.

аз съм прост трол и гледам турски сериали

Пак ли ти цъфнаха налъмите от яд? И заяждането ти е детско - пишеш глупости с чужд ник. Тия заяждания даже децата от детската градина вече ги имат за скучни. Смяташ ли да пораснеш някой ден или ще си седиш в яслата?

смотания пенсионер

Пак не можа да измислиш нищо да отговориш, а? И не ми пука че ме наричаш пенсионер. За мен пенсионерите също са хора, няма как да ме обидиш с това :)

и те са хора ама ти си смотан

Така е. Всеки който не е на бебешкият ти акъл, е смотан. Това си е напълно типично разсъждение за 4 годишните.

Браво на Мъск. Фалкона изхвърли от бизнеса руснаците. На месец имат повече полети отколкото руснаците за година, а за полезен товар колкото за 2 години. Дано успеят в новите си технологии.

фали яко мъскито понеже ти освен да сереш сутрин друго не си постигнал в жалкия тролски живот

Забележително е как не можеш да обориш с нищо казаното от него и за това налиташ с обиди. На това му казват безсилие. Свиквай. Путя ви докара до там. Дръжте си го още 20 години.

Ок мило дете. Дори не ме знаеш кой съм, но знаел какво съм и какво не съм постигнал. Сладурче мамино. Голяма уста имаш, но знаем що е разширена.

Айде да решите там в тролефермата дете ли съм или пенсионер. Ма с тоя акъл на 4 годишни ще ви е трудно.

явно не са го напълнили както трябва с кукуруз и ако гръмне няма да има пуканки на наште соросоидни кибици а само един гол .....й

Вашите руски ракети така ли летят? Опа, то няма руски ракети. Само съвецки. Руската Ангара я правят 23 години и още не е литнала.

що винаги изпъкваш с русия бе тъпанар,аре гледкай си тан пенцийката от соца и турския сериал и се надявай тайно некой ден да видиш че си малоумен трол

Ами тъпо е като ви гледам как руските тролеи се присмивате на Запада, а сте застинали в 60-те на миналият век. Ей затова и винаги ще ви засрамвам. А това че вие яд, си е ваш проблем. А пенциийките от соца и турските сериали са си изцяло ваша територия.

Еее, не тъй де. Партито с фойерверки го бях организирал за днес, сега какво, за утре ли да отлагам?

Ще умра от удоволствие. Кеф кеф кеф... Не мога да се спра да се хиля на краварско-еврейските издънки. Казах ли ви аз че такава ракета няма и никога няма и да има. Всичко е Холивудска лъжа и измишльотина. Чакам с нетърпени и утре да пишат че пак отлагат, така до края на вечността... Аз съм прекалено навътре в нещата и знам какво пиша и твърдя!

Ше има: "БЕГАЙ, ГАЗИМ!!" :) Не, сериозно - всеки с малко акъл в целия окръг трябва да се е изнесъл отдавна. НАСА-лъжците може никога да не са стигали до Космоса - но невинни хора на Небето определено са пращали!

Не си струваш усилията. Лекувай се!

Тоя не подлежи на лечение. Ако не троли тук с тия тъпни го чака околовръстното.

Нещо за цъфтежа на налъмите да кажеш? Чуваме, че си експерт по темата...

и да се плюнчиш до утре и още с по удебелени букви да пишеш, си оставаш "независим", демек от тебе НИЩО не зависи ;)