17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нал щеше да е безплатен .... Мъск: таковата ... хмм 1 милярд ... малко май... хмм айде ше го взема...

а като онази, в която ще купим бронирани машини за армията. Интересното беше, че миналата година са започнали да правят в Самоков такива машини. Случайност, съвпадение или някой е подшушнал - "Вие направете, пък ние ще ги купим с пари на балъците". Та този селскостопанският интернет ми прилича на същото ...

Значи, сещайте се колко НАСА ще отиде на Луната - след като на Мъски му дадоха същите пари колкото на НАСА за Лунаата - само за селскостопански интернет тук на Земята, лол... :)

Нали си нагъл лъжец, нормално е да лъжеш нагло. На Наса само за тази година за кацането на Луната й отпускат 5 милиарда, а Мъск е спечелил конкурс и ще ги получава следващите няколко години. Това ли са същите пари? И не бъркай парите за лунния модул с парите за цялата мисия., долен лъжецо

Айде перачницата... :)

Ходи да переш на ръка...

Стар виц, подходящ за тукашни писатели: Радио Ереван отговаря на въпрос, дали Мъск може да направи старлинк в Русия? Не, нямаше да е излежал още пейпал. Смешници и императорчета си лаят, светът си върви напред...

умните и кадърните правят пари, и технологии ЗА човечеството, а тъпанарите и некадърните плюят по тях. така е било, така и ще бъде.

Теб са те избрали със някакъв брутален конкурс от рода елеменетарен, по елементарен, чупещ скалата на Планк :D .Ей гугутке много си смешен да знаеш, незнам плащат ли ти или просто си някакъв безделник ама си пълна щета

И Мъск протегнал ръчичка за субсидии! Гледай ти! Бил Гейтс и онзи на Амазон, раздават с милиарди, боклука визионер се наредил на опашката за подаяния!

т.е. по 40 долара на калпак от данъците им. И аз бих ги инвестирал ако нямам. сега си погледни телефончето и кажи колко струва тъпако.

Какво е раздал Безос? Какви милиарди, щото обикновено го дават за пример на милиардер, не участващт в благотворителни дейности... Явно ти знаеш нещо повече!

Ха-ха-ха е тролът акъл нанайси ... органично прозззд , неадекватен , в следствие на което , е активен с вопиющата си посредственост , демострирана нагледно в поредица от безсмислени мнения!

Не убивай вестоносецът! Той не ти е виновен, че си прост! Кажи нещо за Мъск, и неговите фирми! Колко милиарда дивиденти е дал! ПП: ако беше малко по умен, щеше да направиш раз разлика в стила на писане

Единствената публична фирма "на" Мъск е Тесла, боклуко нещастен. Само тя може да "дава" дивиденти. Само дето никой собственик на акции не иска дивиденти, а на драго сърце ги предоставя на Тесла да се развива. Само малоумен идиот ще раздава дивиденти няколко долара от бурно развиваща се фирма, която с растежа на акциите прави акционерите милионери. Вестоносец - ха-ха-ха-ха. Не. Напълно малоумен идиот със собствени малоумни "вести"

Дада, не се прави на умен. Как развитието на Тесла прави с дивидентите акционерите си милионери. Преставяш си, че всеки държи стотици хиляди акции и с няколко долара ще стане милионер. Ще стане и то само ако продаде и то навреме. По добре да си купува криптовалута по твоята логика. Щото акционерите /повечето/ продават когато фирмата взема да дава фира, но пак печелят само знаещите това! Останалите губят!!!

Нито аз трябва да се правя ня умен, нито ти да се правиш на тъп. Това са реалностите. Айде пак прочети какво съм написал, тъпако. Че с дивиденти не се става милионер, а с цените на акциите, когато фирмата бързо се развива и разширява. Досега всички аксионери печелят, тъпако и това е факт. Другото е в сферата на гадаенето и предположенията.

Простотия си писал Дада, щото нищо не ти е ясно! Ако искаш да спечелиш от акциите на която и да е фирма трябва да ги продадеш когато цената им се вдигне /по възможност до върха/, но какво по-хубаво и от това през годините когато се вдига цената да вземеш и дивидент. Дивидентите обаче не са добре за едрите собственици ако са и в управлението на фирмата и могат да си позволят и други печалби! Но това е далеч от форумните капацитети като тебе! Живей!

Този гнусяк, нали щеше да опасва цялата земя с интернет? А то му давали пари от правителството! За сателитите му плащат от Пентагона, просто избран да стане милиардер!

Гнусен боклук си ти бе кукурузен идиоте. Няма право да се явява на държавни конкурси ли? Три други интернет фирми са получили много повече всяка.

Излиза, че мъски е едно голямо нищо. Държавата налива парите на данъкоплатците в фирмичката му за да се изпълняват държавни стратегии. А ние мислихме, че мъски сам си е спечелил парите. спечелил ги е, като е пускал подкупи да му пуснат държавни проекти, от които да се облажи. И по този начин ако се получи гаф, мъски е виновен, не държавата. И съдебните искове ще са срещу мъски, той да обере парсата. когато астронавтите изгоряха живи в совалката, държавата трябваше да плаща, сега мъски ще поема всичко. 5g, 6g - замърсяване - търсете мъски !

Точно! И електрокарът му е субсидиран от държавата! И още какви ли не дейности! Мошеник от класа, или просто избран от големите чичковци!

Сам ли си отговаряш, бе кукурузен боклуко? Искаш Мъск да няма право да участва в държавни *конкурси ли? Само в Руслямска държава поръчки се дават на "наши" фирми без конкурси

Дааа! Никъде другаде не е така. Тук с твоите данъци общините не "спонсорират" комуналните услуги. На общинските и държавните служители не им плащат заплатите с твоите пари, за да те обслужват. "Много си тъп, Саше!" :)))

Тъп, не тъп Сашето е прав. Така САЩ скрито дотират производства, а тормозят другите за това. Примери - Боинг срещу Еърбъс, Хуауей ...

Черевиня тъпак пак е изръсил глупост. Има конкурс бе тъпак. И всеки може да се яви. Пълен галош си в икономиката, но тръгнал да дава акълр кое е държавна субсидия.

Как Рокфелер станал милионер? С труд , търпение и постоянство. Купил една ябълка, разделил я на две. Половината изял, другата половина продал. С парите купил две ябълки. Едната изял , другата продал. С парите купил 3 ябълки..... И така, докато не получил милиони наследство от леля си! Та и Мъск. Докато някой не му налее милиарди в бездънната каца!

Пак четете само заглавия. Имало е търг, а Илон Мъск е участвал и е спечелил само малка част от районите, за които е дал най-ниска цена. За други райони други са дали по-ниски цени и дори са взели повече субсидии от него. На това му се казва пазарна икономика, а не като у нас, студеният резерв да се дава на когото реши правителството без никакви търгове и процедури.

Нали знаеш как се прави търг? Казват ти за кои райони да кандидатстваш! Както и да е, със 127 милиарда богатство, този вместо да го направи безплатно, се подредил и той на копанката!

Кукурузения тъпак, пак доказва нагледно, че е малоумен до безкрайност. На търг се казват всички райони, а как го правят у ваше село е друг въпрос. И Мъск държи за 100 милиарда акции в Тесла. Така че няма свободни пари, а прави неща, които цялата Руслямска държава не може да направи. За своя сметка развива Старшип, произвежда и изстрелва спърници за Старлинк, подготвя пътувания до Марс, струващи стотици милиарди.

Срещат се двама американци: Ееех, пак ми се ходи на Луната. Че ти кога си ходил? Не бе, миналата година пак ми се ходеше.

Мъск е визионер, За 15 г. частната му компания направи това, което могъщият СССР и Великата Русия не могат вече повече от 75 г.

Половината САЩ нямат Интернет?

Оказва се ДА! Има райони , дето най високата сграда е църквичката.

В Руслямска държава интернет има на под 1% от територията й. Ае са бягай да си бършеш лигите.

най-пазарната икономика - само в книгите на Адам Смит и след него

Ти пък, какво знаеш за Адам Смит??? Малоумник! И кой ти каза, че не е имало конкуренция при избора? Това, че Мъск е пионер в някои области не е противоречие с пазарната икономика! Напротив! Точно това е пазарната икономика! Хора, които измислят и въвеждат в производство нови неща! Пумпали!

Se taia

Ако беше прочел статията, щеше да видиш, че не само Мъск е взел пари по тези програми, дори не е на първо място по субсидии сред всички участвали. Ама нали си ТЪПАК и не ти се чете, реши да се изсереш тук. Най-добре е да питаш мама и тати къде е тоалетната, че явно не можеш да се справиш сам...

А Мъски в колко часа се изходи тази сутрин? Живо се интересувам. И с Кардашиян кво става? Ами Николета къде заголи дупе днес?

Se taia

А теб кой ти опря пистолет в главата да четеш? Че си овца, вече е ясно...

Като си купувате електрокарче с батерии си представете 10 годишни дечица, които бъхтат по 14 часа в литиевите мини в Конго за коричка хляб. И така до смърт на около 25. Много е еко нали? А тоя смешник щял да ходи на Марс, като преди това осере орбита със спътничета - добре че не са на геостационарна, та да паднат и изгорят по някое време. Прав му път еднопосочно

Марш от тука русска свиньо един предприемач и частна фирма направи Рашка Говняшка да си яде гомната

А ти що пишеш на комунистически компютър, произведен в комунистически Китай с руски комунистически суровини?!

Отиди да протестираш в Конго! Какво ревеш тук? Фалшиви клоуни!

Това да го мислиш ти, боклуко, като си купуваш телефонче Хуявей. Мъск си добива литии в САЩ и не ползва когоанчета. Конгоанчетата бъхтят за Китай по 14 часа в литиевите мини в Конго за коричка хляб.

Искаш или не искаш, кой те пита? Ще имаш!

преди да коментира САЩ, Китай или дори Русия, добре би било коментиращия да е бил, а най добре поживял там поне година.Иначе ....смях и жалост.

Така и аз мога да "правя" бизнес. 885/35 места =25,28 милиона на селце. Готино!

Se taia

Е кой те спира бе приятел? Като можеш, защо изобщо тролиш тук? Има и по-добри методи да изкарваш пари...

35 места с 5,1 милиона жители, ама като долен боклук си пропуснал тези подробности

"Великият" Мъск пак е раздавал подаръци за да се облажи с парите на данъкоплатците