17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За някакви батути говориха пренебрежително от роскомикс едно време. Какво стана ватенки жалкиии???

Мъск е подставено лице ментак. Нацвъкал 5-6 деца от няколко брака, баси интелектуалеца :)

Обсесията ти с Мъск блокира и последните ти няколко работещи неврона, клиниката.

Типично комунистическо клише, като нямаме аргументи против постиженията на някой, винаги ще се намерят такива против самия човек, защото след Ленин и Сталин съвършени няма !

Рогозин е истинския 'интелектуалец' - може ЖурФак да е завършил ама успя и да стане ДоФтор на Науките по бързата процедура (Путинска Рассия е направо страна на чудесата). А мегаталантливия му син на 30ина години оглави Илюшин (където още не могат да скалъпят Ил214).

Калашников е бил 12тото дете... Сещай се....

Проскосмос и руските тролове-олигофрени няма да почиват през следващите дни и нощи :)))

Това е изключително скучна тема - и няма нищо общо с космоса. Хайде сега почнете да ни уведомявате на ежедневна база за останалите големи оръжейни сделки на Шментагона...

Виж коментара ми по-долу към предния ти пост с друг подпис. Като ти е толкова скучна статията (не е тема за тролене както ти възприемаш статиите тук щото те мързи да гледаш та не се хващаш на почтена работа а се прехранваш от трохи като щатен трол) какво си се разврякал вместо да си взимаш вечерната доза литий и каквото още там ти дават и да си лягаш.

Очертават се гладни години.

Па то ако наистина беше толкова изгодно нямаше да хвърлят толкоза пари за реклама, все пак всеки един доволен клиент води десет други след себе си и на Мъск нямаше да му се налага за всяко кихане да киха пари за да ни разправя колко е било успешно последното му кихане;)

Икъде е рекламирал тъпако? И колко клиенти пускат сателити? Този бизнес е ограничен, като очевадно Мъск взима лъвския пай. От тези 100 поръчки ще дойдат едни 350-400 милиона приходи с които ше си плати изстрелванията на Старлик за следващата година. На Мъск пари не му трябат за лична употреба. Но му трябват много за основното - Колонизацията на Марс. Всичко е насочено натам, всички приходи и цялата печалба. Старлинк е само средство за набиране на средства за тази цел. А приходи от 30-40 милиарда на година и чиста печалба от поне 25 милиарда са прекрасни за начало. В последствие и 100 милиарда може да стигне печалбата, а това са перфектни средства за Марсианската одисея. А и кое начинание засега не му е успешно? Тесла ли, която стана най-скъпия автомобилен бранд без грам реклами с пазарна капитализация от 150 милиарда долара. Спейс Х ли, която изстрелва ракети колкото Руслямска държава и ЕС взети заедно и прави Старлинк? Тунелостроенето ли, където вече има договори за 20-тина тунела и на практика се превъръща в компанията с договори за най-много тунели. Та изгодно е. 3-4 милиона за изстрелване на спътник е мнооооого изгодна цена, след като досега се плащаха десетки милиони и едва напоследък по 5-6 милиона, а при Мъск още по-евтино и изгодно. А тя рекламата се носи сама. Кой мислиш е платил на Дира да пише за Спейс Х? Никой! Но всички пишат и знаят. Мъск за сганта е гробокопача на Руслямска държава. Удари им лапачката от петрола, удари им лапачката от бизнеса със сателити, размаза едичката путлерастска гордост - таксиметровата дейност до МКС. Удари и по АЕЦ с керемидите фотоволтаици и мегабатериите. Ама не това му е целта. Има си човекът два приоритета - Зелена енергия с чиста природа и човечеството да стане многопланетарен вид. Това че мачка Руслямска държава при развитието на тези мечти, не му цел, а случайно съвпадение.

Както винаги си написал един куп глупости, при това под статия с платена реклама. За сравнение Мъск взема 11 000 долара на килограм доставен до орбита, въпреки държавните субсидии които ползва, а индийците 5000, като последното обяснява защо Мъск харчи пари за реклама докато "индианците" тихомълком обират основният брой от изстреляни европейски и американски спътници.

LOL, реклама в дир за изстрелване на спътници му се привидя. Колко умствено изостанал трябва да си да съчиниш подоба идиотия бе, тая твоя обсесия с Мъск напълно ти блокира и последните няколко работещи неврона. Или имаш няколко спътника за изстрелване та се чувстваш неправомерно прицелен от "рекламата", кажи си Стенли кажи къде точно мислиш да ги пращаш тия твои спътници дето си ги складирал в коридора на клиниката и чакат изкарване на орбита.

Мъск нито е най-големият нито най-великият, дори и в САЩ, но за сметка на това е най-рекламиряният и препечатаната в Дир-а статия е поредният пример за това. А когато наистина стане ефективен ела пак да врещиш хвалби за идолът ти-)

и каква е ползата за нашата мижава държавица?!?

Един руски виц. На въпроса може ли Мъск да направи всичко това в Русия , отговорът е: не, още ще излежава пей пал.

тъмна Индия. Докато хората по света си съперничат научно и създават технологии, в Матушката Роскосмос е инвестирал ЕДИН МИЛИАРД и това в момента му е единствената Програма: Высотостройка(небостъргач) във формата на космически кораб на атрактивен парцел в Москва с апартаменти за висшия клир на РосКосмос.

двамата глупаци,лапат моите ташаци

пак си лъскат патлаци

Тъпия трол не може да измисли нищо и започна да обижда. С толкоз акъл, толкова си може човекът! :)))

Ако и долната ти глава е като горната, значи само въздух ще пуска! :)))

Големата работа с малките спътници щел да фръчи до марс и да влачи кукуруз

А ти кога ще измислиш нещо ново? Тази простотия вече се изтърка.

надупи се и го поеми

Не си нося лупата, за да ти го видя! ;)

Оставям те да си го масажираш с мисълта за мен, педал такъв! :)))

Нанайси тъпака какво казваше за "балоните" на Мъск?

Мани го тоя! Със всеки коментар все повече олеква. В началото ми се стори умен и разбран, а сега само псува като каруцар! Видя, че на глупостите му никой не се хваща и смени тактиката с баналните простотии...

И си обръсни дупарата