Коментари - SpaceX проведе екстремални тестове на парашутите на Crew Dragon | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И не се взривиха на парчета като миналия път?! Както същия този минал път, когато лъжливите луди говеда обясняваха на дебилните козяцки фекалоиди че изпитали ЛЕКИНКА АНОМАЛИЯ, КОЯТО ПРЪСНА НА ПАРЧЕТА КЕНЕФА НА МЪСКИ ОТНАСЯЙКИ ПОЛОВИНАТА КЕЙП КАНАВЪРЪЛ!! Е да това е постижение!

Само три правописни грешки!!! Това за теб е РЕКОРД!!! Имам една молба! Когато ти преведат рублите, купи си Учебници по правопис и граматика!

Най-якото е че, не инженерите, а застрахователите не са съгласни...

Това е като глобалното затопляне - всички знаят как ще се реши проблема, но политиците не искат да направят нещо по въпроса!

Колко трябва да си прост, за да заложиш на някакъв шоу-мен да те мами, правейки вместо реални изделия, ПР за стотици милиарди зелени? Това американците аслъ са мазохисти в разпиляването и свръхдоверчивостта. Голямата технология при тях винаги се е дължала на кресилви медии. Моше-ник.

Ако имаш предвид Спейс Екс, значи пренебрегваш фактите и пишеш това, което болната ти фантазия ти показва!!! Този "ПР за стотици милиарди зелени", както го наричаш, вече има десетки полети, безброй изведени полезни товари в космоса и изгражда мрежа от сателити за глобален интернет! И ако това не са реални изделия, значи трябва да смениш хапчетата, че тези ти причиняват халюцинации!

Като добави м и Тесла - возещата компания в света за електромобили се вижда че путлерасткия трол няма грам акъл

Ник,глупава руска мишка,да те нае..ка у гъ..шка

Това няма да им помогне много! След като краварските нелетящи ковчези Крю Драгън се взривяват на парчета, та краварите се налага да го прикриват и да трият записите от туба! Така че парашутите определено няма да им помогнат!

Все още не са счупили великия руски рекорд, да избият 150 човека на земята, при старт... изостанали са тия американци, спор няма!

Е никой не е бил рекорда на лудите крави по едновременно взривяване във въздуха! Ненадминати са със техните Челинджър и Колумбия!

Колхозника, все кравички ти в главата бе селяндур прост. Една частна компания направи повече от великата руска земя. И догодина ще летят с екипаж. Пък ти яж бахура и злобей.

а па ти събери родата на банкет като излетят

Частна компания с 19 милиардния бюджет на НАСА!!!! Частна, частна, колко да е частна, като харчи държавни пари!

Мисли малко преди да пишеш глупости! Спейс Екс не разполага с парите на НАСА. НАСА й плаща за извършване на услуги, така както плаща и на Роскосмос. По твоята логика Роскосмос също харчи парите на НАСА!!!

Ми те руснаците отдавна летят. Даже американците им плащат, за да летят.

Чудех се, къде се губи втория дежурен трол - копейколюбец. Виждам, че си се разписал и си изкарал няколко копейки. Само че вземи измисли нещо ново! На тази глупост вече едва ли някой ти вярва...

На Америка!

да види пътя прокаран от руснаците през 1957а

И там си останали на стари лаври. А Мъск и до Марс ще стигне.

правиме тестове на парашутите,а не на летящия казан за ракия

Прави и ти бе. Извади си ръцете от гъза и направи нещо.

тестове с балони правим на кюме

Ако някой си мисли че пускането на товар от самолет с парашут е лесна работа, да си припомни видеото с разплесканите хъмвита.

Спомняме си видеото с разплесканите руслямси БТР-и

Че колко години веше станаха от както американците се мъчат и пъчат че правят ракети с хора за полети до космоса. А все още продължават да купуват от Русия места в нейните Съюз капсули. Най-добре, НАСА да си резервира места в руските космически кораби поне до средата на 21 век... Хахаха, идиоти

Пениш се, не пениш, неизбежното ще дойде! Мисли си нови глупости, че копейките да не секнат...

Проблемът на господарите ти не е в това, че щатите нямат пилотируеми ракети. Проблема е в това, че когато частните компании станат готови... господарите ти ще бъдат окончателно изхвърлени от пазара. А когато няма "тъпи" американци, които да плащат цената на цялата ракета, за да качат един астронавт... господарите ти съвсем ще я забатачат...