17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще чакам да гледам фоеверките от кораба :D

Лафа: Тъп и дебилен ...но затова пък упорит! Определено характеризира лудите говедари от краварската кочина Америка! Добре ве Мъски! На какво изобщо разчиташ?! ЧЕ след като се взривят 100 бойлера за кукуруз и бидона за зеле...то 101 бидон ще полети?! На това ли разчиташ?! А не е ли по-добре, да анализирате данните и след това да отстраните дефектите в конструкцията и двигателите ............и чак тогава да щамповате тия взривяващи се бомбирали консерви на Спейс Х-Старшип а? Или си мислите, че конструктурските и технологичните дефекти си минавате ей така, като лека настинка от самосебе си! Е Челинджър и Колумбия показаха друго! Факт!

Черпи опит от теб. Я, как повтаряш едни и същи простотии с години и си вярваш.

BajMihal

Ракета, космически кораб, все тая, нали? Абе журналистите, кога ще се научите кое какво е?

Успеха е много труден ! ! ! Дано да успеете ! Аз се занимавам с техника и знам какво представлява такъв неуспех и такъв успех . МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ! И КАКВИ ПАРИ СТЕ ИЗРАЗХОДВАЛИ ДО СЕГА . . . ПОЖЕЛАВАМ ПЪЛЕН УСПЕХ ! ! !

Марсианският бидон гърми много хубаво и вдига голяма пушилка

Е изчакай поне да гръмне преди да вряскаш та да минеш само с олигавянето и едно-две преобувания, тия гледачки ще ги умориш вече.

Пак ще има фойерверки

Ще има...после ще спрат. А на теб ще ти остане мъката, боярищника и последния албум с Рогозински песньовки. Тежко вата, тежкоооо!

Прав си ! ТЕЖКОООО . . . .

Що не пробваха бояришника за тровене на Скрипалови и Навални? ;) Обикновен метилов спирт. Още повече, че май е много вкусен. От аспартамът 10% ставало на такъв и бил 200 пъти по-сладък от захарта.

Толетарята дали се вози в самолети и задава ли си въпроса, колко от тях са паднали преди да се построи първият, който да не пада ?! Мне, тролетарята яде ла*на и мозък за повече няма.

Ка-Бум!

Колко находчиво, мале мила. Отде ви изравят бе.

Оправете си заглавието. Този бидон не е марсианска, а МАРОКАНСКА ракета...

Гълтай канчето с лекарствата и престани да вряскаш бе, не ти ли писна толкова години да врещиш олигавен от пяна едно и също по коридора на клиниката.

Трийте дирнишки гадове!

А в рашка говняшка симулират полет до Луната , полет до Марс и им предстояло да симулират полет до Сатурн ! Уау !!!

А в НАСА какво симулират, лайно? Да ти припомня ли, или вече си знаеш урока след като те спамят по 2 пъти на ден със симулациите си?

А па Аполото нанайси най-обича, гол пред мен да тича ...

Само да те открехна комплексиран бляд нещастен , лайно е на майка ти изтърсачето ! Капиш ?

Пак ще има гърмежи

проблем ли е да има гърмежи?

Замърсяват околната среда и изпускат газове колкото 200 стада крави за 10години. Декарбонизацията отева на мачупикчу у лозето.

А руските, дето се взривяват, аромат на люляк и рози разпръскват, нали?

Тъпи,но упорити !

Спейс кекс се готви за нов гърмеж, марс нанайси

Не се наврещя ей.

Ако Мъск плащаше на тролове (каквит има тука) никога нямаше да стигне до там да изстрелва космически кораби. Тези пък, които плащат на тролове постепенно захубиха битката за космоса...

Троловете са евтини - издръжката на цяла Савушкинска тролеферма струва по-малко от един единствен изтребител.

Че колко да струва? Савушкина събира един файтон хора. А издръжката на 470 трола на 77-ма бригада в Бъркшър знаеш ли колко излиза? Стария рептил се гътна като видя сметката.

Какви ли са залаганията при букмейкърите? Няма да излети и ще го отложат - коефициент 3 . Ще гръмне - коефициент 1.05 . Ще гръмне при излитане - коефициент 3 . Ще гръмне преди кацане - коефициент 1.3 . Ще гръмне при кацане - коефициент 1.1 . Ще гръмне след кацане - коефициент 1.2 . Няма да гръмне - коефициент 7. ;)

Дано тоя път мъсковидния да напълни силоза със кукуруз та като думне да има пуканки

"Ит кен би дон!" - казал Илон Мъск преди да се взриви поредния бидон.

Пак няма да минеш с едното олигавяне, ще има да те преобуват гледачките. Ако не друг поне тях си научил да реагират на името на Мъск по подобен на тебе начин, все път като има новина за него им отваряш тройна работа.

Ура! Още фойерверки!

Горкият путинофил. Стиска палци, на конкуренцията ракетите да се взривяват... щото си знае, че на господарите му ракетите за нищо не стават и ги изхвърлиха вече от бизнеса. А така, току виж някой се излъгал да ги наеме, за някое орбитално полетче. Чак жал му става на човек, като ги гледа, как скърцат със зъби след поредният полет на Фалкъните и как подскачат от удоволствие, след поредният взрив на прототип на ракета, за овладяване на слънчевата система. Нещо недостижимо, за господарите му.

Дано таз тенекия да гръмен и веднъж завинаги да им омете цялата техника и стартова площадка. Този чифутин почна да става много нахален. Сред руските военни се надигат гласове да се изчисти орбитата и от неговите еврейски спътници за чифутския му интернет, щото явно се ползват и от Пентагона да следят Велиак Русия.

Мда, за вас конкуренция няма. Трябва да се взриви убие ...

Ще се взриви, спокойно, и тесла ще фалира, и САЩ ще се разпадне, и Русия ще владее целият свят, само не се нервирай.

Да ти сера в устенцата, еврейски изрод! И на теб, и на модератора - който оставя постовете на престъпниците, а трие реалните.

Звучиш, като истински путинофил. Евала.