Коментари - SpaceX ускорява работата по новата си ракета | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гогинка... взе да се повтаряш. Това го писа вече.

Не устояха на руската конкуренция. Хамериканската технологическа компания на глинени крака ще се провали и ще клекне пред руските технологияни компании. Никой не може да е по-велик от славянския технически гений

Е добре де.....Мъскчо ще строи гигантска ракета и гигантски космически кораб....А кога най после ще изкара на орбита космическия кораб Дракон с хора на борда?! Това трябваше да стане още преди девет години..А НЕ СТАНА! И на Марс трябваше да е Мъскчо досег А по неговите думи...А НЕ СТАНА! Да обещаеш не е като да дадеш!

са живи и здрави инвеститорите му...

Докато не го докара на дизайн като "Освободител" хич да не ми се хвали.

'Мъскчо' наритан за пореден от безработно и неуко българско интернет плямпало. Рогозин (Рогъзчо?) зает с менажирането на Лунните фабрики (пуснати през 2015) дори няма време да коментира..

Особено след две водки ...

Значи все пак някой е успял да му обясни, че да навлезеш в атмосферата с орбитална скорост не е баш като да се напушиш в студиото.

.....брех мааму стара "славянски технически гений"...сега ми светно що ние немаме космически кораб, ми щото сме бългАРИ ехее друго щеше да е ако бееме славяни ама на не сме и за това пиеме ракийчица а не боряшник, а боряшника е гориво и то силно спомага техническите умения....мухахаха....

По нашите места мисълта да се хвърлят пари за неща като ракети е непонятна. Тук човешкият дух е скован и не лети на повече на десет сантиметра от масата в кръчмата.

A Путлерчока още се учи как да трепе и тпови хората.