Коментари - Специалисти откриха какво е лъскавото гелоподобно вещество на далечната страна на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,, Скалният къс е с големина 52 на 16 см.” Възможно ли е аджеба щом нещо с такива малки размери се вижда от Земята.Някой по Осведомен от мене да земе да вземе да направи едни снимки на следите и съораженията оставени от мисиите ,,Аполо” и да ги изпрати на Вова(чка) Путин и да му каже,че неговите тролове и имидж мейкъри в-ъ съШТнос му правят много лоша услуга!И потвърждават това което всички знаем?

1. Пише в ЗАГЛАВИЕТО на статията че са от обратната страна на луната. Не са снимани от земята значи. 2. Вовата не спори за кацането. Нашите форумни плъхове спорят да се намират на работа.

Щатният трол трябва да е получил инструкция да спре с дебилията за мисиите Аполо, разните му веещи се знамена, пояси на Ван Алън и прочие. Отне им няколко години докато загреят, че вредят на каузата си но все пак може и да са го разбрали, не толкова зле за групата от не най-остри ножове в чекмеджето.

По вероятно е, да не е успял да събере копейки за сметката на нета. Като по изкара кинти на околовръстното и плати сметката, ще се върне пак.

И аз се учудих, че не се е изказал по темата... Дори малко се обезпокоих! Дали извънземните не са го заловили? :)

АЗ МИСЛЕХ, ЧЕ Е КЛЕС ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ.. РАЗОЧАРОВАХТЕ МЕ ДЕ...БА

гелообразното вещество е в главите на публикуващите статията

Всъщност това е акото на членовете на бсп и бкп. Скрито на сигурно място.

... и викате, че тъмнозеленикавия материал бил лъскав значи?

това е ИЗОМРУТ

се изУмруД, но за някои е простено и разбираемо да не са запознати с правописа...Все пак две грешки в една дума е симптоматично!

По скоро е темерут. От скалният род на празноглавците. За съжаление е много скъп на Луната, но почти без стойност на земята поради голямото му количество.

Понеже е неясно написано. Всъщност не е споменато изобщо. Лунохода е китайски.

има името на лунохода, какво не е ясно

Как така ,,изхвърлено''? От вулкан ли? Там нали няма вулкани,и също няма течно ядро.Нещо тези хипотези издишат.

а от сблъсъка на метеорит с луната може ли да е "изхвърлено"? странно сам си измисляш тази хипотеза с вулкана (никъде в статията не се споменават вулкани), сам си я опровергаваш, и заключаваш че нещо не е наред. опитай да прочетеш статията, а не да си съчиняваш причини, защо може да не е вярна преди да знаеш какво пише в нея.

А ние открихме какво е лъскавото гъзоподобно вещество в Парламента.

Най после Разбрахме къде е отишал вазелина на мириканския космонафт

LOL, наш Стенли най-после стигна и до тия коментари тук, обсесията с Мъск почва да маскира другите. Давай сега, кажи за веещия се флаг, за звездите, за Ван Алън и т.н. по програмата.

върнете ми гела, толкова време се чудя къде съм го оставил

Адамант и Криптонит.

Това са парчета от разрушената планета Тиамат. Астероидния пръстен след Марс е част от разрушената планета. Една част е паднала на Марс и Луната, така е загинал живота на Марс.

Според учените този материал има сходен състав с лунния грунд и различен от астероидния. Няма как да е от хипотетична планета. Учените още не са сигурни дали астероидите са останки от разпаднала се планета или са зародиш на неродена такава. Т. е., може никога да не е имало там планета. Няма как да си по-сигурен от учените! А дали е имало живот на Марс също не се знае. Пак си по-сигурен от учените... :) В действителност, по екватора на Марс има следи от паднали обекти, но данните показват, че това е била третата луна на Марс, която се е разпаднала и гравитацията на Марс я е придърпала. Очаква се тази съдба да сполети и Фобос.

Според съвременните модели, планета там не е имало. След някой - друг милиард години, камъните може да се съберат в планета, ако Юпитер не им попречи или не ги глътне разширяващото се Слънце.

"Анализът на нови снимки и сравнения с проби, донесени от мисиите "Аполо", показа, че това всъщност е скала, пак лъскава, но не и влажна. Образувана е при падане на метеорит. Специалисти от Китайската академия на науките са анализирали светлината, отразена от повърхността, и са определили химическия състав на скалата и на околния реголит." Сега Аполо-нанайси да обясни, как китайците изследват скала, която е донесена от американците. Нали бяха "доказали", че няма следи от мисиите "Аполо"! Или тези "доказателства" пак си ги е измислил, като останалите?!?

измислили са си ги, комунизма може да измисли всякаква наука

Много ясно. Това е лепилото, с което е залепена Луната за небето, за да стои само с едната страна към нас. И защо говорят непрекъснато за страни, ако този обект е сфера, а не с форма на стотинка?

небето е черен балатум на височина 20 км. няма как да са заснели лепилото , защото не могат да снимат през балатума

Преди време на т.н. далечна страна й викаха обратна. А на превозните средства вместо роувъри им викаха луноходи или просто всъдеходи.

Едно време превеждаха от руски източници, сега от американски. А обратната страна си е далечна спрямо нас.

В тези времена е политически коректно да кажем далечната страна на Луната, щото Обратната страна може да предизвика вълнения, размири и съдилища в Страсбург. След това ще трепят динозаврите от Пинк Флойд и ще ги накарат да излязат, да коленичат и да кажат колко съжаляват, че не са нарекли онуй парче Далечната страна на Луната. После от НАСА ще отрекат, че има Тъмна страна и Обратна страна на луната а ще бъде наречена Другото лице на луната със отрицателно светлинно огряване или Лицето на Луната, което не виждаме но е осветено от липсваща светлина Има хляб в едно движение по въпроса

Е не, умрях :D евала!

А кое е онуй парче на Пинк Флоид, което има нещо общо с "обратната страна" на Луната, че да бъде наречено Далечната страна на Луната??

The Dark Side of the Moon

Между другото От мястото от където е преписан матрЯла 1към 1 Също се казва Далечната страна на Луната Явно европолиткомисарщината все повече забива новият неоезик Първо сменят думите, значението им и един ден гледаш мислите ти наопаки а ти не си забелязал

хаахаххаххахах. Смея се, но и плача. Икривяването на понятия и смислово значение на думите е харектерно за няколко нации, гърци, арменци, израелци и англичани.

"Обратната страна" е понятие, което е вярно за плоскоземците. Сферата няма страни.

Може да е от скъсана огърлица на извънземна. Те много обичат зеленото. Нали са "зелени човечета".

Скалният къс е с големина 52 на 16 см. Мдааа…. Какво, какво?! А какво е показано на снимката? Журналя!

Колко далечна е далечната страна на Луната?! Или може би е обратната ...

Далечнчта страна е на една бира разстояние:) Иначе обратната страна е когато муната е плоска (като Земята).:)

по-далече е от близката страна която е винаги обърната към нас