"Спейс Екс" изстреля "Дракон". Емоционален робот и силни мишки летят към МКС

Освен обичайните провизии и оборудване, има емоционален робот, миниатюрна версия на пивоварна, 40 силни мишки и коледни подаръци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"миниатюрна версия на пивоварна" ... Ще става весело на МКС. Руснаците, ако искат да не се изложат, в кораба утре трябва да натоварят инсталация за водка. Само с мезетата не зная как ще е. Да бяха заменели мишките с прасета...

Щеше да е много интересно дали хамериканците ще успеят да приземят първата степен на тази измислена ракета, ако примерно я беше пернал една руска Топол че да я засили към необятния Космос...

Тъп трол!!! Друга глупост не можа ли да ти хрумне? Сигурно, като повтаряш едно и също, са ти спрели копейките! И се опитваш да измислиш нещо ново. Ама болния ти мозък само за взривове мисли...

А ако руския топол го перне един афганистанец с РПГ-то, навсякъде ще се разхвърчат тополови подпалки...

Абе много се засили трафика към МКС напоследък, интересна работа.

Е, значи ще има и по едно празнично е..не за астро/космо с представителки на друг вид и раса! Че даже и ГМО-мъжкарани Серина Уилямс за по-извратеничките...

Да пратят един мексиканец да им чисти кенефа, явно иначе не става. Така са свикнали Мъск изгоря, да видим какво ще стане

Не му придиряйте на Мъски че ходи напушен, щото напоследък изобщо не му е до бидоните: 30-годишната му доведена сестра има дете от 72-годишния му баща. A вчера беше в съда за това че нарече оня водолаз педофил.

Ще коли ли Мъск шаран утре или ще си поръча кетъринг?

Ще коли шаран. За кейтъринг пари не останаха. НАСА ги даде на Роскосмос за още две места на Союз и резервна тоалетна.

"Мишките са модифицирани генетично, за да имат двойно повече мускули. Роботът Саймън е с изкуствен интелект." the future is here!

Руснаците вече изпращат самообучаващи се роботи в космоса, америслямците още се мъчат да се научат да качват товари до геостационарна орбита без всичко да се взриви. Получава им се горе-долу 50/50.

За Федята ли пишеш? Извадиха го с кран от спускаемия апарат и го изпратиха директно в музея. Дори няма да го питат какво е научил. Само ще проверят дали са му събрали всички болтчета, за да не останат дупки по калниците.

Федя си действа и работи дори в космоса, а лудите говедари един кенеф не можаха да направят за близо 60 години , та до Луната НЕходиха с памперси! Толкова са с ръце дълбоко завряни в гъза краварите, че дори кенефа който купиха от руснаците със се инструкците, и него пак не могат да го подържат!

До нАКания 47: Кенефната поезия ли те е обзела отново?!? Една дупка на двора си изкопал и вече майстор на тоалетни стана!!!

Тъпото китайско менте пак плямпа глупости. Още преди години американците качиха хуманоиден робот, който едно че стоя повече от година на МКС, ами и свърши в милиарди пъти повече работи. А се взривяват руските ракети, тамън 13-14 броя от 2011 досега срещу 3 американски и при почти двойно повече американски ракети.

Само като видях малоумното "в милиарди пъти повече работи", и ми стана ясно що за жалко явление си. Без даже да слагам в сметката, че явно спориш сам със себе си.

След ":успехите" постигнати с бидона със зеле, тоя нелетящия бойлер Старшип, точно както се изразиха от Спейс Х, и лекинките аномалийки със Крю Драгън отнесла половината Кейп Канавъръл... То този полет на товарния кораб на Мъски е истински НЕуспех! Все пак нямаше експлозия! Значи нулев успех по класификацията на Спейс Х!

Кажи си честно... ти малоумен ли си или да?

Кажи честно...И си признай ти козацки педогей ли си? Или си травестит за пет жълти цента от 3 тия вид, кат всички козаци кончити. А?

Благодаря за потвърждението, че си малоумен...

Ти още ли не си разбрал, че АК 47 е малкия лъжльо, а ЛибералнияКрах е големия лъжльо! Има и един Славянски боец, ама сигурно санитарите са го усмирили, скоро не е писал...

Постери малко лигите че стана хлъзгаво. И не се лъжи за превъзходството на дърварите над краварите то такова няма. Колкото до според теб обидното кравар то е обидно само за задник като теб.

Роскосмос изпраща женска за Саймън.

Саймън е атлантик и радетел на еврогейските ценности. За женска не може да вдигне щепсела.

затова ще опъне отзаде по скоро твоя прайдски задник.

За какво ли ни занимавате с Илон Мъск, той човека живее на друга планета и в други измерения! При нас сега е актуален проблема с ракията, виното суджуците и пръжките! Ще имаме и увеличнеие на минималната заплата с 28 долара и пенсиите с 5 долара! Живот!

Наистина е в други измерения. И да, Мъск определено се намира в измерението на надрусалите се напушени тревомани.

И това идва от пияница, чийто живот е ограничен между това да льосне две ракии и да набие жената... понеже шефа пак му се е карал днес...

Върви удари 3 ракии, не се занимавай с глупости!

И това го казват нископлатени малоумни лумпени, чийто най голям приносв живота е да лижат черни с наслада хамерикански задници? Направо се почуствах засегнат. А да и още нещо хамерикански осрани стелки, имате нещо против родната българска ракия ли, мекерета с мекерета продажни.