"Спейс Екс" получи разрешение за изстрелване на космическия кораб "Старшип"

Изстрелването е насрочено за петък, като прозорецът е двучасов и започва в 7 ч. местно време

Обратно в новината

Коментари - "Спейс Екс" получи разрешение за изстрелване на космическия кораб "Старшип" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ше има: "БЕГАЙ, ГАЗИМ!!" :) Не, сериозно - всеки с малко акъл в целия окръг трябва да се е изнесъл отдавна. НАСА-лъжците може никога да не са стигали до Космоса - но невинни хора на Небето определено са пращали!

A SpaceX Falcon 9 rocket will launch the Starlink (7-7) mission on Saturday, November 18, 2023 at 7:17 AM (UTC) Демек утре в 9:17 нашенско време

Това е за факлон-а , Старши също е отложен за утре, The second flight test of a fully integrated Starship is set to launch Saturday, November 18. A twenty-minute launch window opens at 7:00 a.m. CT.

Не тъгувай, братко Илон. Ние от МИР с радост ще те доведем да ни погостуваш с наш транспорт. Не се коси, че теслата ти не може да полети -ние с удоволствие ще те превозим до нашия, вече тридесет и кусур -годишен космически дом. А козяшките фенове не ни притесняват. Те, нека първо си избършат сопола преди да започнат с фантазиите си.

Ало, наркомана, Мир е в океана от десетилетия. Смени си дрогата.

Ше литне кат цъфне налъма на хехе вгз

Давай, шуте, размивай ни с глупостите си, че инак околовръстното те чака.

Един вдъхновяващ визионер !

Фен съм на прогреса. Дори и да експлодира ракетата, пак е нещо. Утре ще си взема пуканки и чипс и се зареждам пред монитора в 15.00 ч.

Успех, Елън! Прогресът се случва в демокрациите, като САЩ, а не в диктаторската кочина на кремълското джудже или при дръпнатите плагиати на Си Дзинпин!

Мозък и акъл са дублетна форма. Когато липсва едното, липсва и другото.

Ами всъщност, не е така. Ето, ти мозък имаш, а акъл, не. Виждаш ли?

Може ли да ме занимавате с този бидон, когато литне!? Догодина щеше да е на Марс, а все още не може да пръдне! Аре, че бактисах от този кретен!

Ще успее! Но снимката е от постапокалиптично бъдеще, когато на човечеството само останки от кулата за изстрелване има, а хората на коне... отново. :)

.

слагам 20 кинта че ше издумка

Мога да ти отпусна заем....за да имаш 20 кинта.

Ментака мъск не е способен на такива неща. До тук крадна от наса, купи тесла наготово и до там. Това е дефакто първото му начинание без взимане наготово и засега е неуспешно. Ей хехе, как е налъма? Добре че има глуупаци кат теб да му вярват на тоя шарлатанин

Добре че има шутове като теб, да ни разсмиват с детските си разсъждения. Не е чудно, че си станал руски тролей. С тоя акъл, другата алтернатива е травестит на околовръстното.

Колко автомобила е произвела Тесла преди Мъск да стане основен акционер в компанията? Отговор - нула. Това, че измамник като Мартин Еберхард е регистрирал фирмата не означава нищо. Тесла е това, което е днес благодарение на Мъск

Левски и Ботев, даже и не са успели да регистрират държава. Ама за тях не говориш така, нали?

Уау. Да сравниш революционери борещи се за свобода, с производство на автомобили... Путинофилите вече прокопахте дъното бе.

УРА! Пирамидаджията ПАК организира фойерверки!

Всичко лъжа, измама, фейк, анимация, балъците вярват на измамника Мъск !

Каза алкохолизираната ватенка от землянката, докато се налива с боярщник и рупа брезови кори, в очакване на светлото бъдеще на Путя.

Едно време "визионера" найлон муск разправяше наляво и надясно как "само след 8-10години, най-късно през 2022г ще има обитаема лунарна станция, до която неговите ракети ще летят редовно всяка седмица"... Днес се моли "изстрелването да мине успешно" и вече не говори за никаква Луна, а па за Марс и Венера вече е забранено да се говори в офисите му... Това неуважаеми козяшки препуции се нарича РЕГРЕС откъдето и да го погледнеш...

Козяшка мършо ! Мъск преобрази космическата индустрия, сега се опитват да го копират. Това е изцяло новаторска ракета, какво искаш бе, лайнар !

Бъркаш го с някой друг. Никога не е говорил за обитаема станция, още по-малко около ЛБуната, от която не се интересува, но НАСА му плащат, за да направи спускаем апарат. Вие рускитре тролове сте като генератори на глупости.

Абе хем не може да чете, хем не искате... SpaceX може да кацне на Луната до 2021 г., твърди Илон Мъск от: TechNews.bg на: 19/07/2019 17:36 коментари: 3 Илон Мъск, шеф на компанията SpaceX, вярва, че неговият екип ще може да „приземи” космически кораб на лунната повърхност в началото на 2021 г., а след година-две да осъществи лунна мисия с екипаж на борда. Илън Мъск е уверен, че ще приземи хора на Луната до 2024 Автор: news.bg 15.08.2021 15:42:50 15.08.2021 16:17:18 Ръководителят на американската компания SpaceX Илон Мъск заяви, че космическият кораб Starship може да приземи астронавти на Луната преди 2024 г., съобщи CNBC .

Може може може А не като руското ЩЕ ЩЕ ЩЕ ШЕ

само след 8-10години пък цитираш някякви неща от 2019-2020 г. Да не би вече да сме 2030 г.

А за плановете на Рогозин да покорява луната с роботи нещо ще кажеш ли? Или за лунните фабрики? Космическият асансьор? Ракетите за многократна употреба? Айде, зарежи тия бълнувания. Кога ще лети Ангара, дето я правят от има няма 23 ГОДИНИ. А корабът федерация, кога ще е готов? Този или следващият век? Ма за това руските тролеи си трайкате. Гък не казвате. По това се познава, що за лайномети сте.

Има само една космическа станция в света и тя е Руска. Игричките на янките са като лего от руски елементи, ама промитите мозъци от къде да го знаят? В "честните" частни медии не го пише. Янките трябва да са благодарни, че ги допускат да гостуват там, че иначе от майката Земя не могат да отлепят...

Да бе, знаем, всичко на тоя свят е руско или измислено от руснаци. Мама така ти е разправяла, докато тати я е налагал след две бутилки боярщник. Ма това върви само из землянките, в Рассията.

тия с конете бе,да не са тамошни ташунковци да вардят за джилезо като думне спейса

Значи приготвям пуканките за утре...

Да си купят Страйкъри от мукава. За едни милиони/милиарди. Прогрес, сър. Краварски.:)

В Роскосмос ше гледат и цъкат с език като швейцарски часовници

Я кажи са за Минитмена. За Ф35 дето го търсят къде е паднал и не могат да го намерят. Нещо за хиперзвукови ракетки? Я да те чуем, сосор майсторе:)

И за тях цъкат, нали тъпако?

Че от кога СпейсХ прави ядрени ракети и стелт самолети? Спри го тоя боярщник, че ти изгни и последната клетка на мозъка.

Дано успешно влезе в орбита.

Абе какво стана с Рогозин

шие ръкавички в Сибир

Аз лично пожелавам успех от цялото си сърце. Мъск е един от много малкото хора, който се е наел с много тежката задача да създава тежко космически кораби, такива след време ще трябват, за да оцелее човечеството. Защото, ако ние сами не се унищожим преди това, то слънцето, което в момента ни подържа живи, тогава ще ни убие. И точно такива като Илон Мъск са тези, благодарение на които човешкия род ще оцелее, бягайки на друга планета.

Живеещите наблизо могат да чуят "силен шум", или силно "БУМ"

Като онова, дето се чува като ти го набутват отзад ?

Пак че падаме а

Ми намали го тоя боярщник де...

Когато човека преодолее с лекота земното притегляне, тогава можем да отчетем някакъв напредък в космическите неща. Засега са едни огньове, прахоляци, дим и после... БУМ. Тоест едно и също от времето на Браун.

Кой Браун? Само да не е оня уж българин с уж брауновия газ

Той говори за Вернер фон Браун. Нацисткия инжинер разработвал оръжия за Хитлер. Като прочутата Фау 2 например. САЩ го отмъркват след ВСВ и работи за тях. Сатурн 5 е негов проект. Но тази ракета се използва дори днес, а е технология от шейсетте години на миналия век.

Коя е тази ракета? Май изобщо не си наясно какви ги плещеиш

15 юли 1975 - последен старт на ракета Сатурн. Време ти е да излезеш от 70-те и да влезеш в новият век.

Всички от Роскосмос да гледат та да научат нещо.

И какво по точно ще научат? И едните и другите се провалят редовно.

които по никакъв начин не могат да разберат, че провалите са неотменно нещо по пътя към успеха. И са част от цената му, между другото.

Роскомикс се проваля на стари и изпитани системи, Мъск се проваля на нови неща разработени за "отрицателно" време от нулата

А от кочината България да гледат ли?

От България ще гледаме, а ти от кочината сам си решаваш какво да правиш.

"Тогава ракетата се взриви във въздуха четири минути след старта, което разруши площадката за изстрелване на компанията и хвърли пясък и бетонни парчета на километри." Наде, ти имаш ли връзка с главния мозък изобщо? Как взривяването на ракетата на 30 км във въздуха ще разруши стартовата площадка? Тя беше разрушена при излитането - от силните струи на 33-те Raptor-двигателя...

Тъкмо и аз щах да напиша коментар за този бисер "Тогава ракетата се взриви във въздуха четири минути след старта, което разруши площадката за изстрелване на компанията и хвърли пясък и бетонни парчета на километри.". Да напишем нещо пък кавото и да е!

Отломки? Това нещо е огромно.

Ми не. Всеки който гледа изстрелването и разследването знае, че двигателите разрушиха площадката. Да не говорим, че когато една ракета излита, тя не отива право нагоре. Няма как отломките и да паднат на площадката. Елементарни познания. За интелигентни хора. За тролеи и пишман джурналя - мистерия.

Купих си пуканки

А хубави ли бяха пуканките, дето ги рупа при "кацането" на Луна 25?