Сталин ликвидира компютри с Windows

Вирусът „Сталин“ е изключително опасен за Windows компютрите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Windows Defender само се казва антивирус, но служи предимно за премахване на активаторите.

За пореден път напомням....в интернет единственно чрез Касперски.

Не е толкова просто да се сметне кода... Трябва да се зане точно, колко са високосните години в периода от 22-ра годиана до сега... Принципно средното число за дните се получава 365.25, ама да ли е така вслучая?

1.Пускаш един ексел. 2.В клетка А1 слагаш едната дата. 3.В клетка В1 слагаш другата дата 4.В клетка С1 слагаш формула: =А1-В1 И ще ти се сметнат броя на дните между двете дати. Ако първата е по-стара дата от втората - резултатът ще е със знак минус. Проблемът е, че трябва да имаш друг компютър с ВИН и ексел наблизо.

За програмист, ако си има друг компютър или достъп до сървър не е никакъв проблем. Има и сайтове изпълняващи код, така че сигурно и през телефон може да се обърнеш. Ако няма и направо готови кодове за това. Иначе ей сега от интереса написах и пробвах на PHP от командния ред: php -r "\$interval=date_diff( new DateTime('1922-12-30'), new DateTime('today')); echo \$interval->format('%R%a'), \"\n\";" Ама трябва да разбираш. За непрограмист май има Гугъл някакви имитации на Ексел. Не знам дали на такова място няма да работи. Но най-добре да се намери готово.

"Wіndоwѕ Dеfеndеr нe гo oтĸpивa" То въобще открива ли нещо? Освен да лапа ресурс, друго не съм видял да прави.

Открива стари програми които са били някога активирани с кей ген....

това е като албанския ръчен вирус: Вие току-що получихте първия албански вирус! Тъй като тук не сме много напреднали с компютрите, това е ръчен вирус! Ще ви помолим: 1 - Да изпратите същото писмо на всичките Ваши познати, които имат email адрес. 2 - Да изтриете съдържанието на диска C и да рестартирате компютъра