Коментари - StarCraft - обновен и безплатен | IT.dir.bg
назад

StarCraft - обновен и безплатен

Оригиналният StarCraft ще се сдобие с обновена версия, която освен всичко друго ще бъде и безплатна.

Обратно в новината

Коментари - StarCraft - обновен и безплатен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излезе ли безплатната версия?

разбиване :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Обновеният Starcraft ще дебютира в началото на лютото ЛЮТОТО разбрах а датата на партито :)

Обновената версия няма да е безплатна. Става въпрос за оригинала.

Е откога я чакам тази версия, още си цъкам оригинала от време на време. Дано да ми тръгне, че компа ми е с характеристики като отпреди 10 години.

нещо много остро ми посрещате идеята за безплатни игри като остареят ... всъщност не парите са това което стои зад тази ми идея. Квото и да говорите една игра след 10 г практически умира. Кажите кога за последно сте си купували такава игра? Макар и да е 2-3 долара/евро... Сигурно никога! За мен някой разработчик да пусне стара игра безплатно е знак на уважение от негова страна към все още съществуващата база от играчи. Друг реален начин да съживиш стара игра и да вкара няколко нови играча към замиращата база не виждам. пп. Опитите на Близард да направят WoW вечна с нови експанжъни са жалки. Готино беше, много часове от живота си съм прахосал по нея, но за мен тая игра практически се изчерпа след 2-3 тия експанжън.

аз си купих миналата година АоЕ , а тъкмо предния месец се чудех дали няма на евтинко и старкрафт

евала ти че подкрепяш стари заглавия! аз лично не бих я купил парите нямат нищо общо. не бих я купил просто защото не бих я играл. готина беше за времето си, но като за днес ... днес бих си купил Stellaris примерно

Доводите са валидни и ги подкрепям. Но в долния си пост говорите за закон и следователно за задължаване на производителите да го правят. А това вече е съвсем друга работа. Предполагам затова са и минусите.

Някои ги пускат.

Ремастър версията няма да е безплатна. Само старото издание ще бъде, и ще са крос плей.

супер! тряя пуснат някъде някой закон след 5-10 г всяка игра да става безплатна.

Още едно комунде :( Вместо да си вдигнеш задника и да работиш, искаш всичко наготово, егати измекярите, егати чудото...

В нормалните държави, парите за една игра се изкарват за няколко часа. Това, че у нас струват 1/4 от месечните заплати тях изобщо не ги бърка, защото не сме и никакъв пазар.

аз всяка седмица си взимам ново заглавие. Явно съм успял в живота хахаха.

Ако трябва да съм честен - знам колко труд коства създаването на една програма, платформа, игра, но... все пак това е нещо, което да ме отвлича от ежедневието и дори да мога да си позволя да я купя, защото 100 лв. ги давам за какво ли не, едва ли ще го направя за игра. Наистина е хубаво предложението за стари игри пари да не се искат.. все пак става дума за стара платформа, която вече се е изплатила през годините. Ето ти пример - онлаий игри, има такива, които са изцяло платени и такива, за които се плаща за екстри, е аз играя на такива игри, но за екстри не плащам... вярно не съм страшилището на сървъра, но и целта не ми е да бъда, а просто да се разсея или да убия време. Тук не става дума да искаш нещо на аванта, нека производителите си вземат тяхното докато нещото, което са направили е ново, модерно, актуално... Освен това, може да се ползва и с рекламна цел - Ето даваме Ви старата версия безплатно, вижте я, запознайте се с нея, харесайте я, а ние след 6 месеца ще ви предложим нещо революционно с новата версия"...