Коментари - Започна есенната разпродажба в Steam | IT.dir.bg
назад

Започна есенната разпродажба в Steam

Steam започна своята традиционна есенна разпродажба, в която повечето игри могат да се открият за над -50% от тяхната оригинална цена.

Обратно в новината

Коментари - Започна есенната разпродажба в Steam | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това игричките освен, че ти губят времето те лишават и от въображение и здраво те пристрастяват.

Рекламааааааа!

то така или иначе не ги плащаме :D целогодишно на 100 %

Нямаш акъл да разбереш, че за това нещо някой е положил труд, за който някой друг му е заплатил и затова искат пари за да го ползваш. Та.. затова ще си умреш беден, крадейки от труда на други хора, които са по-умни от теб, за да създадат нещо. Можеш да се лишиш от една чалготека една вечер и да си купиш играта. Гарантирам ти, че удоволствието от играта ще е по-дълго от кефа от чалгата, с която ти е пълна празната ти глава.

оти лъжеш чалгата ти дава кеф за цел живот ти сигурно слушаш г*йските песни на английски език нали

С тия безбожни цени на хардуера, писи гейминга стана прекалено скъпо удоволствие. Много по-изгодно е да си купиш един плейстейшън и да разменяте игри с приятели.

Хардуера е неприлично евтин вече. Можеш да си купиш стара свупроцесорна работна станция с нисък клас видеокарта (GT1050) за под 500 лв и на нея освен игра можеш да правиш доста други неща. А игрите за PC са по-евтини от тези за конзоли, да не говорим, че има и доста повече заглавия. Малко е трудно примерно на конзола да играеш RTS игри, а джойстик от конзола с една приставка от 10 лв може да го ползваш и на компютъра.

Кое му е евтиното?! Преди 5-6 години последен модел процесор струваше под 400 лева, видеокартите и те не бяха над 400-500 лева, днес последният модел гони 2000 лева, ти нормален ли си въобще да наричаш това евтино?! Евтина стана само паметта, вече не е проблем да се накичиш с 32 гогабайта, но алчността на интел и нвидия май нямат граници!

Що бе, в Замунда са намалени на 100%! Целогодишно.

Позволено ли ти е да пишеш коментари в този сайт, като си 15-годишен?