Коментари - Къде ще бъде тестван новия американски стелт | IT.dir.bg
назад

Къде ще бъде тестван новия американски стелт

САЩ разработват нов стелт бомбардировач, наречен B-21. Вече е ясно къде ще се извършват част от разработките и тестовете на самолета.

Обратно в новината

Коментари - Къде ще бъде тестван новия американски стелт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Историята изобилства с такива факти : -Опита да се направи совалка , пилотирана от екипаж - как Т-50 скопировали на 90% с Ф-22. Направата на ПАK-FUCK-57 -Сега опита да се направи ПАК-ДА -Направата на пълноценен съвременен самолетоносач с магнитни катапулти -Направата на десантен кораб - въртолетоносач тип "Мистрал",а не да се молят на малка Франция за тях -Направата на много разова ракета , като SpaceX сега се сетиха да правят такава -Как Ту-144 скопировали с Конкорда -Как Глонасс скопировали с GPS -Как ой-ётофон скопировали с Айфона -Дори добива на шистовият газ И т.н.

Истината е една. Новият американски самолет B-21 се прави на основата на стелт бомбардировачът B-2 Spirit, който се използва от много години. Зря Боинг показал идею этого самолёта. Русские Иваны опять сломя голову будут копировать самолёт, а потом с умным видом будут рассказывать об не имеющем аналоге самолёте Така направата на новия модел със вече натрупаният опит и технологии, ще бъде направен и по- бързо и по добър. Короче своих умов ни на что не хватает, но даже и скопировать нормально мозгов не хватает.И они себя называют самыми умными . За разлика от тях Лъжливите ватенки, които подхвърлят на света само фалшиви анимации, тепърва се очаква да краднат технологии и да се мъчат 30 год. след Америка да създаде стелтс (пример:боклука им Су-57, който все още се опитват да оживят със 30 годишно закъснение.) Аз не мога да си обясня тъпотата на ватенките, за да не повтаря всеки път една и съща грешка. Общо взето всичко протича по един и същ сценарии в 3 етапа. 1. Те първо отричат че нещо високотехнологично създадено във Велика Америка е необходимо и на тяхна територия.(Не говорим само за въоръжение). Това е поради технологична и мозъчна безпомощност-най лесно е да се каже: Гроздето е зелено 2. След няколко десетилетия, започват да се промъкват ватни темички, (след като са успели да краднат някоя технология) , че виждате ли и те могат да направят еди какво си. 3. Етап три е да си плюят на достойнството си (те са свикнали да правят това през цялото си бедно съществуване) и да започнат с големи мъки и средства да се мъчат да построят модела Х

американците се пънат и добро хвърчило ще направят, но резултатът ще е лош за тях и за всички, които са с тях.

Лош, като салата Вагнер ли ?

Вижте там да няма сърби в района.

Да да

Ми няма. Те в Сърбия дадоха фира, кво остава другаде.

1. Не ви минават лъжите. 2. НАТО си постигна целта в Сърбия за броени дни. Въпреки огромното количество съветски оръжия натрупани в тази изкуствено създадена държава от диктатора Тито. 3. Националистите капитулираха и бяха съдени в съда в Хага. 4. Навсякъде по света където комунистите са се намесвали са ставали трагедии, изселвали са се цели народи. Прекроявали са се граници, заради болният им мозък. Раделяни са държави... Половин век дивите азиатски орди държаха половин Европа и Балтийските държави под омразно комунистическо робство. След очакваното фалиране на империята на глинени крака СССР, всички тези държави избягаха от окупатора, Германия се обедени, Югославия се разпадна като ватенките... До тук тъпи зомбирани комундета какво не ви е ясно ? Защо никоя от тези държави не иска и да чуе за връщане в концлагера на комунистическата идеология ? Защо никога , никой от вас сдухани мекерета не иска да отговори на този впрос ? Аре чиба, върете да пасете...

Пожертвани са леталните характеристики на тази прескъпа играчка в името на съмнителната невидимост. Но рекламата продава в в свят възпитан в консумеризъм. Големите корпорации срещу американският данъкоплатец.

Скъпи са тези "играчки", но явно вършат чудесна работа. Не се притеснявай. Бъди умен!

Ъхъ вършат, връткат едни кинти, а данъкоплатците и клиентите на НАТО плащат за шоуто. Типично за алчната корпорация обявила се за държава и жандарм.

Да да

Това не е изтребител, а колкото до аеродинамиката, няма равен. Може да лети като безмоторен самолет.

Както и вангеровците не видяха нито ф22 нито а10 нито рипърите. При положение, че разполагат с наземното Сирийско ПВО и уж владеят цялото въздушно пространство. Колкото и да са самонадеяни руснаците и дори всичките им командири и те самите да са били поркани, пак нямаше да тръгнат цял Батальон без защита от въздуха! Изобщо не са разбрали от къде им е дошло! Възможно е само един ф35 и да ги е изпраскал едновременно заедно с един ф22.

999 ????? нли русия ти върна свободата бе глупак , небягаи от собствената си сянка следи те дори когато се насереш на жълтите павета . коня на александър 2 николаевич малко те е мятал че се чудиш къде ти е задника къде главата ...........поредното безлудно говорене на карастанчев дончо от село горна търбушина

До всички проруски задници и гъзолизци - Това тук е България и никой не го интересува русия. Ние сме в НАТО и НАТО е тук за да ни защитава от дивата ватна орда. Ние сме европейци, имаме европейско бъдеще и азиатските руски номера нас не ни интересуват. Путлер може да се си приказва с Ким Чен Ун, с Башар Асад, с Хасан Рухани, с Ердоган, но в Европа е последна дупка на кавала. Има ли поне една държава от Източна Европа и Балтийските държави, която да се е върнала в омразната мрежа на руските агресори. НЯМА ТАКАВА. Никой не иска да чуе за алкохолизираните мурзилки. Няма и да има. Русия е в агония и умира. А змията хапе най-лошо преди да умре

тя и майка ти хапе люто като и го сложат без лубрикант.....А ти как си лапаш ли краварски пишки и резани карабини?!

В същност, краварите имат вече 17 произведени бройки, но нали са невидими, пилотите им още не могат да ги открият и се лутат из пустинята.

Ха-ха, тъп циганин и ватен глупак.На теб ли ще вярват или на фактите. Хората не са прости като по комунистическо време зад желязната завеса. Сега има информация навсякъде: " F-35 Lockheed Martin находится в заключительной стадии переговоров на поставку 440 истребителя армий 11 стран за рекордную сумму в 37 миллиардов долларов."

В анали са ти вече ТИЯ Ф 35 европедалсски НЕДОКЛАТЕН КОЗЯК! Има ги само на земята да ръждясват тия краварските БАРАКИ И ТОВА СИ Е КАЗАНО В ДОКЛАДА НА ПЕНТАГОНА КОЙТО ИЗЛЕЗЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ЛАЙНОВОЗ! ЧЕТИ ПЕДИК ЧЕТИ! А НЕ СИ ДАВАЙ А АнА ДА ТЕ КЛАТЯТ ПО ПЛОЩАДИТЕ В КЬОЛН НЯКОИ МЮСЛИТАТА!

Както и вангеровците не видяха нито ф22 нито а10 нито рипърите. При положение, че разполагат с наземното Сирийско ПВО и уж владеят цялото въздушно пространство. Колкото и да са самонадеяни руснаците и дори всичките им командири и те самите да са били поркани, пак нямаше да тръгнат цял Батальон без защита от въздуха! Изобщо не са разбрали от къде им е дошло!

Se taia

Еха, дойде смяната на русофрениците и започнаха с малоумните коментари. Ами като не е рентабилно и нямало смисъл от него, защо руснаците се пънат да го правят? ПАК-ФА, ПАК-ДА, все проекти (все още в бъдещето де), които са в плана за развитие на ВКС...

Щом искат да си го тестват..... Ама да предупреждават ЧЕ Е НЕВИДИМ..... Щото сърбите преди време не разбрали че е НЕВИДИМ....и го свалили..,. Та нека да предупреждават ........ Ще им отидат парите на вятъра...

кравари но военна индустрия имат самолети оръжие всичко правят ние една консерва за боб неможем да затворим там е проблема а имаме много умни българи поне оръжие да правят и да продават пак ще е по добре от нищо срамотааааааа , дори наи модерното оръжие можеш да го сложиш на миговете и пак ставааа ама некадърния ни апарат всичко батисва дори и себе си а тои дори неподозира глупаци

Бе не знам къде ще лети тая краварска кофа за смет...Но едно знам! Че няма да лети никъде!!Абсолютно никъде!! Поне още 30-40 години!!! Айде бе! За това нелетящо недоразумение Ф-35, на лудите крави им трябваха близо 25 години и ПОЧТИ ДВА ТРИЛИОНА ДОЛАРА!!!! А щайгата Ф-35 дори не може да лети,да маневрира и да се бие, като по старите от него модели самолети! Един МиГ-21 ще му види сметката! От всикчите пройведени Ф-35, половината непрекъснато са на земята, поради КУПИЩАТА И КУПИЩА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ! Като се почне от това, че стелт боята му пада при най-лекия дъжд или пясъчна буря, че горивната система пропуска и двигателя се пали, че над 5000 метра, кислордоната система спира да действа и пилота се задушава, че катапулта троши вратъ на пилота при задействане, че радара непрекъснато се сговнясва, софтуеъра непрекъснато бъгва, шлема тежи цял тон и пилота все едно носи кофа на главата си, микропукнатини по целия корпус, и се стигне до посредствената маневреност, боен товар,въоръжение и жалкия частичен стелт само в челната проекция...какво остава тогава за новата краварска СТЕЛТ барака Б-21!!!!

и 5 трилиона да ошетат- все същия резултат: няколко макета от фазер, смешни анимации на ниво 1990та, и обещания.. другото по офшорките, за яхти и шлюхи.

По анимацийките си падат лудите говеда:) Те вече ходиха на Марс, в Марсианеца вече 100 пъти! Дори картофи садиха там! :) А техните бракми като Ф-35 дори не летят, само гният по хангарите:) А тая бъдеща антика Б-21 и това няма да може да прави дори:) А руските машини, е Искандерите, Тополите, Ярсовете, ЛАЗЕРИТЕ, хиперзвуковите ракети, крилатите ракети с ядрен двигател и атомните торпеда ..това са все истински неща:) както и това, че лудите говеда все правят и правят свирки на руския Роскосмос, да ги качва до МКС с руските космически кораби Съюз..Дори Пентагона ракетни двигатели купуват от руснаците руските РД-180!

Пич, откъде тази тъпотия у теб? Направо ти се чудя на таланта.

Ха-ха, тъп циганин и ватен глупак.На теб ли ще вярват или на фактите. Хората не са прости като по комунистическо време зад желязната завеса. Сега има информация навсякъде: " F-35 Lockheed Martin находится в заключительной стадии переговоров на поставку 440 истребителя армий 11 стран за рекордную сумму в 37 миллиардов долларов."

Много ясно къде ще бъдат тествани - над Кремъл разбира се

Да! Ще да лети той над Русия..За да го гръмнат братушките не с С-400, дори не С-300...А с някоя антична рогатка от 50 години на миналия век, като С-125 Нева..С каквато рогатка сърбите свалика летящата краварска барака Ф-117..както после казаха сърбите: Упсссс, не знаехме че тази кофа за смет Ф-117 е невидим СТЕЛТ! ХАхахахахахаха

Те една Чесна проспаха.... Помниш ли малоумнико?

тоя самолет като е невидим, ще трябва да има специални ракети за плашене на гаргите тип въздух-гарга.

Мдааа. Тая смешка - с невидимостта - вече стана смешна. В метровия и в сантиметровия обхват, консервите светят като крушки. Сам в дециметровия - пак се виждат, ама размазано. Пък на инфрачервените визьори светят кат очи на гладен негър - И ся - кво? Ако стане война, самите армии как ще си виждат войската? :))

той... стелта не се прави толков за война срещу високотехнологичен противник с читави РЛС, колкото за това по възможно най-стелт начин да смъкне милиарди от гърба на данъкоплатеца там - признал съм ги в това, умеят го, че даже ще накарат разни техни марионетки в рамките на НАТО да им ги купуват за да си осигурят по-голямо производство та и кожите не само на своя мат'риал ще одерат - ей за това са и силни.

Личи ти че мноо ги вдяваш - туй реадиолокация/метеоролокация Фундаментална и Приложна Физика- еей, сичките си ги изръшкал. Остай ги сиа тия прости американци и налей една ракия!

Май си зооинжинер.Гледай си кравите и не говори глупости.

Ясноооо. Говедата правят самолет за кьоравите. За тия, дето виждат, самолет засега няма да правят.

ходи си върни инджинерската диплома и си искай агнето обратно. Ти на колко километра виждаш? През 2та световна добре тренираните (!) летци изтребители са можели да разпознават цел на не повече от 2-3км - дали е достатъчно днес, а умна главо?

ВБА

То аеропланите са невидими, но само през тъмната част на денонощието. Дават си парите за тоя, що духа и да му мислят американските данъкоплатци....вече има радари и ракети, които могат да свалят самолетите, още на собствена територия, а не само над противниковата такава. С една дума толкова на дълбоко може да им навлезе, че свят, ще им се завие не само на тях, ако разчитат на невидимостта....

И съветите имат такъв......на клипче :))))

те краварите побързаха да заявят, че знаят за тези оръжия на руснаците, но за треторазрядон чифтокопитно говедо като теб съществуват само на "картинки" - иди проинформирай краварите за картинките, че нещо са се объркали.

Ясно е обаче къде няма да бъде тестван. Няма да бъде тестван близо до високотехнолигични държави че тогава ше му се спре финансирането.

Значи може да бъде тестван навсякъде освен в САЩ

Що не го тестват над Югославия? Да не ги е шубе, че братята юго-славяни ще го свалят с 40-годишна зенитна руска ракета и леко хакнат радар? "Извините, ни смо знали да je био невидим!"

Братята ти сърби едвам случайно уцелиха 40 годишен самолет при хиляда полета над Югославия и то само защото пилота се спуснал на 1000 метра височина за да разгледа кво стаа, като намалил и скоростта.

А случайно ли видяха невидимата щайга, или тя сама падна?

Това с тоя размах е супер за пръскане на домати!

"..като това важи дори и за "Междузвездните войни" на Рейгън. " "Звездни войни"! Така се нарича програмата на Рейгън. Междузвездните са съвсем друга бира и ги е измислил Джорд Лукас.

пак ли ще се тества ц125 от 1960а бе

Ааа, м'чи то туй колко пъти вече обикаля над село , има няма и като тупне в ливадите - обикалят го едни с качулки , мерят, снимат, кимат и после пак го засилят във въздуха ! Фърчило някакво разправят , нов модел - без конец .... модерна работа ...

крадоха от локхийд-мартин хакваха с китайците взеха сваления ф117 но пак не можаха да направят реално стелт трябва и акъл!

абе другарко то какво има за е крадене от ликхийд мартин.Те САЩ откраднахаа Фон Браун с целият му антураж и чертежи 1945г. но поради огромната си некадърност дори нищо не успяха да изкопират и си останаха в 50-те.

Антуража го гепи СССР барабар със заводите, чертежите и 200 ракети и пак нищо. Докато некадърните америкаци кацнаха на Луната, имат сонди по цялата Слънчева система, че и извън нея. Апарати на други планети, телескопи и кво ли още не.

руският стелт е най-невидим защото не съществува

точно като акъла ти

Ами самите руснаци казват че "стелт" не съществува. То явно само американците не могат да го видят!

Аха затова се мъчат с ПАК-НЕ

Б-21 през 2025 година колко ли рубли ще струва?

Най-голямата тайна на предишния модел беше нивото на стелт технология и разреждането на отработените газове от двигателите. Един учен от екипа, който е работил по тези неща беше арестуван защото е направил 6 нелегални пътувания до Китай маскиран и с чужда самоличност. В момента излежава доживотна присъда в строго охраняван затвор в САЩ. Явно топлинния профил свързан с трудното засичане на B-2 е компрометиран, заради което се налага преработване и усъвършенстване на бомбардировача за да не бъде засичан по-рано от планираното.

именно затова пенсионират B-2 и създават Б-21 с променен и усъвършенстван радарен, топлинен и стелт профил

Добре е че има такива агенти като теб в този форум та и ние да ги разберем тия работи.

Забележете на снимка 17 колко удивително много прилича на летяща чиния в този профил. Сега ясно ли ви е защо миналия век са забелязвани толкова много НЛО в района на тестовете.

Направо ни стана ослепително ясно. Не всичко, което прилича на чиния е летяща чиния. Иначе у вас в кухнята е пълно с летящи чинии, особено когато се ядоса жена ти. Тази тежка и тромава гемия В2 няма и намек от динамичните летателни характеристики на т.н. летящи чинии. Тъй че, успокой малко топката.

Ама говорят ли ти от летящите чинии или само ти им говориш...

На снимка 17 нищо не видях да му се невиди, само облаци , може би защото е СТЕЛТ

а шапка невидимка ще му сложат ли?

Поредният несполучлив опит на американците да копират немският Horten Ho 229...ама СС-овските инженери вече ги няма.

Е, те немците и СС са изобретили и физичните закони.

Физичните закони само американците се мъчат да ги измислят, другите - особено германци, французи и англичани, само ги откриват и описват.

Някои хора страдат не от русофилия, а от русофрения.

Ако дадат на руснаците тези пари, те ще го пуснат безпрепятствено да си побомби малко да им мине мерака, после с тези пари ще си възстановят разрушеното двойно. Иначе новото чудо е като В2, но с друга боя.

и пак ще, та фона на новите руски технологии, холивдските са още в 60-те години.Пред 1 седмица тестваха ПРО ракета срещу "севернокорейска" такава, която беше тяхна изстреляня то техен самолет- не прихванаха целта за кой ли път .Добре че не улучиха собственият си самолет.Та тия искат да продават оръжия от 60-те годин на клетите им псевдосъюзници.А ТЕЗИ ТЕХНИ ОРЪЖИЯ ВЕЧЕ СА НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНИ

за 2-ри от 20 опита. А Руснаците нищо от 200 опита

Явно тук има доста вонящи на пот и чесън Бай Ганьивци, които се кланят на Мордор и разбират от технологии. Евалла Баньо Балканси, продължавай в същия дух

Ба си, старата ми пералня Перла-05 е с по-добра аеродинамика от таз тухла бре?!

Ако им стиска да го тестват над Юго републиките, ама надали!

Краварите да не се мъчат. Русия още от сега разполага с технология да им свали псевдо-стелта. Така и така до 2025 цяла Европа ще е руска провинция и разните му еврогейове ще слугуват на нас славяните. Русия и Путин над всичко

И коя е тази технология? Нарисувана ли е, та Путин да ни я пкаже?

ПВО батарея C-125- Нева, която е на въоръжение от 1956 година в СССР, както и в Сърбия :)

питай бай ти Золтан Дани как с със музейна техника погреба краварска военна програма за милиарди...

За цена между 350 и 550 милиона долара на бройка, ако се окаже че е безпроблемно видим от сърбите, камо ли от руснаците, ко прайм тогава?

Американците явно залагат на невидимоста. Това нещо ако някой успее да го забележи ще бъде като костенурка срещу Орел, няма никакъв шанс. От друга страна нали е бомбадировач може би ще бъде придружено с други самолети, но пък дори и него не засекът ако засекът ескорта.....

Тия, които са мислили формата на крилата си нямат никаква представа от аеродинамика!

От къде ви изравят такива бе?

От университета Гинке не от кварталната кръчма.

На ръка ще го начертая 100 пъти по-аеродинамичен сравнявайки ги която и да е компютърна симулация

половин милиард си е направо без пари всравнение с 2 милиарда. Имат поне някакъв напредък...

От сега ви казвам, че непосредствено след теста руснаците любезно ще оповестят точната траектория на полета, имената и адресите на американските пилоти.

Ако не падне при излитането...

- Ще има ли дренки тази година, бабо Мецо? - Ще има, Зайо, ще има. - Откъде знаеш? - Не знам, ама много ми се ядат.

Да де, ама посочените самолети са ги тествали в зона 51. Вярно, тя е част от Едуардс, ама все пак можеше да се допълни като интересно инфо.

Някой трол да спомене нещо за оръжията.