Коментари - Новият Super Mario е пълно разочарование? | IT.dir.bg
назад

Новият Super Mario е пълно разочарование?

Новият Super Mario вече е достъпен за Android, но има ли смисъл да си инсталирате играта?

Обратно в новината

Коментари - Новият Super Mario е пълно разочарование? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм в играта Лунен Патрул) https://link

Пробвах 3-те безплатни нива и я махнах Предпочитам да играя Lep's world - безплатна е, има 3 версии, съшият геймплей като марио.

Крайно разочарован съм. Първо че играта не може да се играе офлайн. Второ че събира данни иска достъп до снимките и видеата на телефона. И трето че е платена. Игри които не могат да се играят офлайн ги трия. Както тоя нов Супер Марио....като го стартирах ми иска само връзка с интернет. Не може по друг начин да се играе. Е няма да стане така. Директно унинстал последва. Уай фито си не го пуснах. На смартфона си имам игрички които могат да се играят офлайн, второ такива които не изискват никакви специални разрешения/достъпи до разни неща при инсталирването им и трето които могат да се играят/превъртят безплатно. Има такива след доста ровене. И те са: по една и шахче, и ф1, и сървайвър, и руски риболов, и белот, и сантасе и рали игра и супер танкчетата от едно време и стани богат. Това са ми игрите.

аз давам , ама за сексуални и на живо..:)

О, чудо! Направили игра, че и пари искат! Че и данните ви събират! Невиждано!

Как пък не бих си инстслирал игра, която без нужда иска майка си и баща си за да се инсталира.. И на всичкото отгоре иска връзка с интернет за да работи?!? А какво прави с интернета, при положение, че е в сингъл плеър режим? Изпраща ти контакти и снимки на сървър на майната си? Мерси.

Играта я имам, поне демо версията, но не се навих да си закупя цялата игра. ЗАщото: 1. Много елемнтарно е направено управлението на Марио -той си бяга сам, а ти натискаш само когато искаш да скочи. И има един два трика още като задържиш скач по-високо и при втори таб скача двойоно. Общо взето има 100тици такива игрички, които са безплатни и са с подобен гейм-плей 2. Пълната версия има само 24 нива, което е много недостатъчно за 10 долара. Вярно има и друг мод, при който се състезаваш с други играчи, но там също си ограничен, защото ти трябва една карта, която може да взимаш по една на ден от бонус игра. Единственият плюс е графиката на нинтендо, много е добра, цветовете също (незнам какви глупости са писали в статията т.нар. "журналист"). С две думи са опитали да се заиграят с носталгията у хората по супер Марио от времето когато го игарехме на нинтендо конзолите.

20 кинта са много!

Casual gaming игра, изглежда брилянтно, а тези глупости за цветове са безумни.

невероятно review. аре пишете си за политика и неща. аман от разбирачи. цветовете, били бледи. ами нека човека от екива ВИ си смени 3310ката и може да са по- ярки цветовете.

пробвах я и е маааалко ама много малко по хубава от "Лунен Патрул" за правец 8 и то само щото е цветна....

Тамън мислех да я пробвам, и приключих с мисленето!

често ли се случва, някой да се намесва успешно в мисленето ти?

Да, когато става въпрос за такива незначителни неща, от които резултата ще е само загуба на време!

"като поставиха ударението върху интерфейсът (sic)" Хм. По-добре ударението да се постави върху българския език, така ще ни се подобри: "потребителското иживяване (sic)"