Коментари - Супервулканът Йелоустоун може да изригне скоро | IT.dir.bg
назад

Супервулканът Йелоустоун може да изригне скоро

Вулканолозите, провеждащи наблюдения върху вулканичната активност на Йелоустонската калдера считат, че голямо количество магма под земята започва да "кипи".

Обратно в новината

Коментари - Супервулканът Йелоустоун може да изригне скоро | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега разбирам защо Тръмп спря парите за борба с глобалното затопляне...

Искам само да напомня на радващите се русофили, че т.нар. Смута и Великий голод 16011603г. се дължат на застудяване на климата предизвикано от изригването на вулкана Уайнапутина в Перу на 19 февруари 1600г. Да не стане пак вулканът изригва в Америка, а умират от глад в Русия.:)

Верно има такъв вулкан ,колега ХуайнаПутина

Копни и пейстни на човека вулкана в уики и виж че точно ХУАЙНАПУТИНА е изригнал 1600та година и е евалмамата на орките предшественици на пут...лер, скоро пак ще има йух за пич...лер

От кога чакаме.

Брей, колко много радостни ватенки. И те чакат капитализма да изгние както и дядовците им - нискочели каскети.

Немам нищо протиж капитализма, но капитализма моье и да стане по-добър без америха.

Джендърите от уса ще се срещнат с всевишния!

Ти ще ги надживееш само с няколко години.

За да ги надживее изобщо трябва някога да е живял, руските слуги така и не достигат нещо повече от някакво вресливо субвегетативно състояние.

Въвди в google translate думата gender като не ти стига начална грамотност и виж какво значи преди да врещиш бе. Отде ви изравят все такива умствено изостанали селяндуршери за руски слуги бе.

Г-н "грамотен. В българският език има различни препинателни знаци, като ",". А възклицателните изречения обикновено не завършват с точка.

То е ясно, че ще изригне дали сега или след 10 години и ще е катастрофа. САЩ с милионите им учени могат да сметнат и преценят дали не направят нещо по въпроса и дори да предизвикат частично изригване и намаляне на налягането и напрежението в земните маси.

пиша ви от ЛАПНИШАРАНИЯ, рубладжия и мозък са две несъвместими неща! Ако стане ядрена зима в комунистическите кенефи веднага ще изкарат армията и ще изземат цялата храна! Който не вярва да прочете за Глада в Китай и Голодомора в СССР! Така, че си абсолютно прав!

... за разлика от западните страни, в които политиците демократично ще хвърлят жребий кого от тях да заколят, за да има месо за ректората ... То бива бива простотия, ама толкова ...

Не, но ще се раздават помощи, доколкото може. А ЛАПНИШАРАНИЯ ясно го е написал, вие сте ЛУЗЪРИ, стари, бедни, нещастни и самотни пенсионери и първи ще измрете, така че не пиши простотии, а мисли

Искам само да кажа, че путлерасите, дето се радват на тази новина, най-първи ще умрат. Веднага обяснявам - това са хора, които харесват диктаторския режим на Путиту, на Северна Корея и Ким Грух, това са подчовеците, дето обикновено използват следните изрази: "Народът няма какво да яде,а те еди какво си", "Политиците накараха народа да мизерства и го подложиха на геноцид" и т.н., познати са ви, нали? ТА такива долнопробни маргинали, утайката на обществото какво си мислите че ще стане с тях, ако наистина настъпи ядрена зима впоследствие на изригването на Йелоустоун и настъпи всемирен глад? Ами сещайте се, те първи ще дадат фера, ама иначе сега са първи в радостта.

Бе нека живеят и се плодят, като настане ледниковият период други теленца освен тия двуногите които визираш няма да се намират за ядене :D.

Точно така е: SupervOlcano! Как се очаква да го напиша, ганчо! :-))))

Джордж Вашингтон, Джон Адамс, Джон Джей, Томас Джеферсън, Александър Хамилтън, Джеймс Медисън, Бенджамин Франклин

Изглежда, господине, не сте разбрали АБСОЛЮТНО нищо от това, което съм написал а според мен е достатъчно просто и ясно написано. Съжалявам хора като Вас.

Брей, колко много радостни ватенки. И те чакат капитализма да изгние както и дядовците им - нискочели каскети.

Хубава нова опорна точка за батето. Сега ще може да бори вулкан, а не да избягва война с Ердоган.

Ша са справим със супервулкана само при едно условие: Тръмп да е още президент и Юнкер да не е пиян от сутринта! Иначе не е много сигурно!

Пускай атома, Вова! Отърви света от каубойската напаст. Не може 200 годишна държава от изгонени престъпници и каторжници да е нормална. Това е единствената държава водила 100 конфликта, изнасяйки "демокрация". Това е държавата на Антихриста, употребила атомно оръжие срещу цивилни хора.

Никаква надежда няма за вашего брата руските слуги миличък. Все такава непрогледна тъма ще е в главите ви до последно, как търпите тая мъка дето мислите, че е живот да се неначуди човек.

ЕДНА Р-36М2 В АЕЦ ЛОНГ АЙЛЪНД ЩЕ ПОСТИГНЕ СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ :))

Бе няма ли дежурни санитари през уикенда в тоя Детройт на 4-ти километър бе.

А де,а де!

Нищо няма да стане, ако изригне тоя вулкан. Ще има малко пърлени говеда - и това е. Никакви климатични, климаксови и климентови промени.

Ние на това нищо се надяваме

O, Sancta Simplicitas!

Господ си знае работата!

"Учените считат, че изригването на супервулкана, който за последен път се е пробудил преди 630 000 години, може да се състои след 10 г. " Това не са учени, а вавилоснки гадатели и съм сигурен че ако го попитам директно с какъв научен метод са установили тази възраст без дирекно свидетелство, не могат да ми отговорят здоволително нито на мен нито на който и да е друг слушател, просто зашото не същестува такъв научен метод. Това е чиста спекула която няма нищшо общо с истинскат анаука а вавилонска масова илюминатска пропаганда.

Ми питай ги, вместо да се ежиш тук.

щото в контраст с горното библията бъка от директни свидетелства нещо се повтаряш, та ше повторя и аз моя пост

Хайде прочетете какво представлява Радиоизотопно датиране преди да пишете глупости. Това, че вие не разбирате нещо не означава, че то не съществува.

Основните недостатъци на радиоизотопното датиране са че, няма ка да се установи първоначалното съотношение на радио изотопите в пробата в момента когато е запонал да отброява радиоизотопният часовник. От кой ден е започнал да отчита времето. Не е известно също химическото и физическо въздействие на олколната среда върху пробата по време на реалният период на нейното съществуване като топлина, налягане, влага, наличие на разтворители, йонизиращи лъчениям магнетизъм. Не е известно дали пробата е била херметична през целият период от нейното съществуване. Поради тази причина чрез радиоизотопна датиране се установяват различни възрасти на проби взети от едно и също място или чрез прилагане на различните методи за датиране. Понягога тази разлика е в порядъци. На практика без дирекно свидетелство никой няма право да твърди каквото и да е било за миналото на Земята. Такова единствено свидетелство е Божието Слово записано в Библията. Не случайно имаме свидетелства за историчекси събития не по-ранни от няколко хилядолетия.

изригне и смени климата за година, помня няколко такива, лошо лято или студена зима, има материали четете, все повече навързват времето с някой вулкан, в исландия, индонезия или някъде си. Разликата между такъв вулкан и супервулкан е огромна, масата която ще избълва супервулкан ще застуди климата за много години, достатъчни са 4-5 да отиде ориза, пшеницата и царевицата и СЕГАШНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ СИ ОТИВА! Няма кой да ни помогне, пълен апокалипсис ще настане. Ние сме цивилизация на 1000-2000 години, което едно НИЩО като време. Дори в историческо време е имало катаклизми унищожили райони с цивилизации. Та да се кефиш че САЩ ще изчезне, нз, кефа ще е година-две, после усмивките на всички ще замръзнат. Преди хиляди години населението е било измервано с хиляди и милиони по света по-късно, никой не е бил толкова зависим от посевите, били с ловци, рибари, намалявала е храната но и те са оцелявали. Сега 8 млрд души РАЗЧИТАТ на ежедневни доставки на храна с камиончета по магазините. Като свършат резерви и полседния добитък пукне от глад или изяден и толко с 8те милиарда, отиваме пак на няколко милиона оцелели.

Елементаре Уотс И никога след което, няма да важи изразът " дойд ох, видях, победих"

При това цинично и нагло отношение към природата и останалия свят те друго не заслужават американците. Може и евреите там да са виновни, но поне малко човещина да имаха, а то никаква- ядат и се осират, а пък крадат от останалия свят.... какво като с аимперия, света е видял не една и две империи да се сгромолясват, но явно човечеството не си извлича необходимите поуки. Ако поне опазваха природата и климата да им съчувствах, но уви замърсяват в несвяст....

Отде ви изравят бе.

Ватниците как са ми насвяткали минусите! ХАХАХАХАХАХА Прочетете за супервулкана Тоба! Просветете се малко, ватници! Живота не е само любов към Путин и плюнки към Запада!

Ами да изригва. Един хубав пролив между Мексико и Канада много ще улесни корабоплаването. Ще го наречем пролив Сталин.

Това руските слуги и мокрите ви сънища са негодни като всичко останало, отде ви изравят бе, LOL.

Ша горат в Ада, задокеанските дебили.

Много сте зажаднели за бананче днес руските слуги бе, не се спирате цял ден а все така глад и мъка, да ви оплаче чак човек.

Казал е още, че сунцето и звездите движат любовта

Тъй като Земята е пренаселена, такова измиране само по себе си е плюс. Жалко за животните...

Se taia

Може ли да се цаниш да си в групата, която да "освободи от присъствието си" Земята? Така ще направиш едно голямо добро, ти, и всички твои колеги тролове.

Това е сериозно!

Gospod bavva no, ne zabrava.....

Иначе не се заблуждавайте! Ако Йелоустон избухне световните температури ще паднат с 20 градуса за поне 25 години! Това ще означава смърт за 95 процента от хората на Земята! Най-често срещания сценарии е само изтичане на лава! Възможно е да се случи само това и да няма никакви последствия! А иначе е възможно и да не изригне никога повече! Това "изследване" е смехотворно! За сега суперволканите са пълна мистерия и никой не знае кога изригват и какви са симптомите за това! То само като видиш източника на Гогов и ти става ясно де! ХАХАХАХАХАХАХА

Абре Щерю Щурав, не майор, генерал майор да се пишеш, акъла се ти е като за трудовак.

За човек, който пише "супервОлканите" си доста отворен :)

Иначе Гогов мноо ме кефи! КъФ е тоЗ сайт Лайф бе, Гогов! Дето ти е източника! ХАХАХАХАХАХАХА

Любимия вулкан на рубладжията! И на Гогов естествено! Всички дебелян пеевски медии бълват новина след новина, че АХА всеки момент щял да избухне и да затрие, НО само США! раССия на Путин ще остане непокътната и руския език ще стане официален в света! Руслямисти всеки ден се кръстят и мълвят молитви към св. ленИН, св. сталИН и бъдещия светия путИН да изригне и да затрие сорос! Ех, мечти чевенократуновски! ;-)))

А бе дир вие жълт сайт ли сте ве знаех вече ще знам

Споко, при геолозите "СКОРО", означава минимум 2000 години. ;)

а точноста е една педя

Стига бе тролино, не ти ли омръзна да тролваш. Затвори това отверстие и си почини малко. А аз в същото време ще си извадя щепсела от ауспуха ти.

Трябва да знам със сигурност дали има смисъл да слагам за пенсия или не :D

Как няма да изригне, като от РФ и специално Путин му подават гориво допълнително през дупка пробита през земята от другата страна

пак Путин е крив нали третополови недоразумения а?

На вас безполовите руски слуги нали все някой ви е крив та търсите сродни души навсякъде. Няма приятел, сами сте в мъката си, така ще си изгниете.

Не се коси!-20градуса не е проблем! Ти да му мислиш!Что ше гориш,макак?

Няма проблем! Другарите от НАСА са се заели с разрешаването на проблема, така че всичко ще приключи успешно. "Умният план" е че ще се пробие дупка от 10 км, ще се инжектира по-хладка вода и по този начин, ще се охлади магмата. Ето ви едно отлично решение, което няма как да не даде положителни резултати. :) Има ли проблеми, НАСА е винаги насреща, за да ги разреши!!!

Спешно да се свържат с Тони от Stark Industries, а пък той от своя страна със сигурност ще потърси Хълк.

Путин ще удари едно рамо на вулкана. Това влиза във военната стратегия на Русия

Чудесно!!!!!!

Човечеството в този си вид с нищо няма да се справи...

Твоят от индианец ли е написан?!?

Ех този Путин !!!И вулканите подчинява...

Написан от руснак. Ако не вярваш, провери!

Човечеството с атомните централи ще оцелее, а селячеството със слънчевите паркове НЕ.

И атовните централи ще произвеждат жито и мръвки? Щото при вулканична зима от 2-3 години цялата растителност, а оттам и почти целия животински свят ще загине.

ще ядем рибаи водорасли...

и на жената нещо й закъснява цикъла. ще черпя.

ами евала брато ... време беше