Коментари - Излезе може би най-добрата българска PC игра | IT.dir.bg
назад

Излезе може би най-добрата българска PC игра

Българска компания Haemimont пусна своята нова стратегия - Surviving Mars.

Обратно в новината

Коментари - Излезе може би най-добрата българска PC игра | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Paradox са класика в стратегиите, така че това в личен план е добра препоръка за играта.

И вече я качиха в Замунда :)

Трябва да се направи проект "Оцеляване в България", максимално приближен към действителността. Току виж някой по мрежата, намерил решение на всичките ни проблеми...

За тази цел трябва да направят стратегия, в която целта е да се наливаш в кръчмата, да ебеш курвите и да въртиш гумите на Народната кола. Ако си "жена", да намериш максимално прост путаранчо, на когото някой му дава пари и да го манипулираш. А решението на проблемите ти е просто: реално образование без преписване и селски номера и трудене, трудене, трудене....

Едно посещение в TWITCH ще ви спести въпросите. Там можете да си подредите най гледаните и интересни игри. А тая игра дори не е в топ-100.

Ей, Гогооф, да ти имам бедня речник. Не знаеш ли на български що е то кустомизация?

Gamespot дават 8 на играта. IGN дават 7.8 За запознатите е ясно, че играта е добра, че и много добра. Лично аз не мога да отделя 40 евро, но след 6 месеца все ще има някоя промоция и ще си я купя.

40 евро, 80 лева за игра!? Вие болни ли сте? :))

Нали трябва хората да се хранят бе, това е къртовски труд + печалба за западняците, които я разпространяват!

Дори на видеото не изглежда реално. Най-вероятно ще останат корабите като спътници, без да кацат. После ще има спускаеми апрати и дистанционно управление. Ще разпробият и херметизират някаква пещера, с някакви уплътнения - примерно затваряне на люкове за входа, като на подводница. Всъщност космонавтни могат да се спуснат до пещерата и ще живеят в нея - под земната повърхност. Но това е години по-късно. Преди това трябва да се направят стотици неща дистанционно. Някакви енергийни източници. Химически обработки на вещества. Производство на подобен на земният въздух, вода и храна. Тестови период с животни и измерването на техните показатели. Комуникационна система. И така нататък и така нататък. Много неща преди да стъпи човек там.

Не се впрягай толкова. Това е игра.

Видимо и тук сме с векове назад от съвремието...

Ами вече нямам търпение да я опитам.

Познавам един човек от екипа, ако и другите са като него - няма начин да не е добра игра.

Какви са тези велики думи като "кустомизация"? Кастъмизация е правилното, ако ще се използва така. Сегашните селяци с недоразвитите мозъци не могат даже и английски да научат - най-лесният език....

Ще я изиграя с удоволствие.

На мен ми се играе плитка стратегия, а пък те все едни такива, дълбоки...

Най-добрата българска игра до момента - Knight of Honor. И е с плитка стратегия. пп2-тази игра развива мозъка и те прави по умен.

Играта е страхотна! Първо започваш с "кустомизация", след това минаваш през чалънджълизация и накрая свършваш с пълна затъпвация.

ит мъст хев клъстър утилизация.

А джендъризация има? Да знам дали си струва да я купувам.

Каква ти "затъпвация"? Казва се "стюпидизация". Ех, значи! Не си в крак с новите тенденции в бългериън лагуйджа!

????

коВбойците са ми ясни. дека са марсианските индЯнци?

Как може игра от българи да не поддържа български език?

ами интерфейса на какви езици ще бъде , се решава от издателя , а не от разработчика . те си определят таргета и пазарите , те плащат на разработчиците :))) . на български е: които плаща той поръчва музиката ! тъй . иначе шапка им свалям на Haemimont и на останалите от бранша , че въпреки държавата си бачкат и си правят кинти :))) . много сложен и конкурентен бизнес .

Така е, но транслейта може да се направи много лесно след като е българска играта.

"Излезна"?!?! Вие аутисти ли сте?

улезна

улезнА

Не, просто Гогов.